نایب رییس انجمن داروسازان ایران تأکید کرد معضل انباشت دارو در منازل گروه اجتماعی- نایبرییس انجمن داروسازان ایران با اشاره به اینکه به دلیل نبود مدیریت در زمینه کنترل درد گاهی بهترین جراحیها نیز نارضایتی به همراه دارد، گفت: مدیریت درد در همایش سالیانه داروسازان ایران مورد بحث و بررسی قرار میگیرد. به گزارش خبرنگار […]
نایب رییس انجمن داروسازان ایران تأکید کرد
معضل انباشت دارو در منازل
گروه اجتماعی- نایبرییس انجمن داروسازان ایران با اشاره به اینکه به دلیل نبود مدیریت در زمینه کنترل درد گاهی بهترین جراحیها نیز نارضایتی به همراه دارد، گفت: مدیریت درد در همایش سالیانه داروسازان ایران مورد بحث و بررسی قرار میگیرد.
به گزارش خبرنگار مناقصهمزایده، فرشادهاشمیان در نشست خبری که در ارتباط با پانزدهمین همایش سالیانه داروسازان ایران برگزار شد، اظهار داشت: وضعیت درمان و ارایه خدمات کنونی در کشور خوب است و این مسأله در حالی بوده که در فضاهای مجازی بیشتر نکات منفی انعکاس مییابد.
وی افزود: از لحاظ درمانی، ایران در منطقه و حتی تمام کشورهای دنیا گاهی سرآمد جهان است، البته هیچ کاری ذینفع نیست و از جمله مشکلاتی که در کشور ما در حوزه درمان وجود دارد کنترل درد است.
نایبرییس انجمن داروسازان ایران ادامه داد: گاهی بهترین جراحیها در کشور انجام میگیرد ولی به دلیل عدم کنترل درد، افراد رضایت لازم را از جراحی نخواهند داشت.
هاشمیان افزود: مشکل کنترل درد در ۳ حیطه بعد از جراحی، بر بیماران مبتلا به سرطانهای بدخیم و دردهای حاد پیشبیمارستانی، مثلاً در تصادفات است که تمامی این مشکلات در پانزدهمین همایش سالانه داروسازان مدنظر قرار دارد.
نایب رییس انجمن داروسازان ایران ادامه داد: انباشت دارو در خانهها یکی از معضلاتی است که در کشور وجود دارد و افراد به دلیل این مسأله داروها را در کنار زبالههای دیگر قرارداده و این مسأله عوارض زیستمحیطی فراوانی را به همراه خواهد داشت، لذا ایجاد شرایط لازم برای پیشگیری از این مسأله ضرورت دارد.
ارایه آخرین دستاوردهای دارویی و پزشکی ۶۰ شرکت داخلی و خارجی
در ادامه دبیر اجرایی پانزدهمین همایش سالیانه داروسازان ایران با اشاره به اینکه در حاشیه پانزدهمین همایش سالیانه داروسازان ایران ۶۰ شرکت داخلی و خارجی آخرین دستاوردهای دارویی و پزشکی خود را عرضه میکنند، گفت: مدیریت درد از جمله محورهای اصلی این همایش است.
سیدعلیسبحانیان اظهار داشت: این همایش از سوم شهریورماه به مدت ۳ روز در مرکز همایشهای رازی برگزار میشود که یک هزار و ۸۰۰ داروساز برای شرکت در این همایش ثبتنام کرده و در کلاسهای حاشیهای حضور پیدا میکنند.
وی با اشاره به اینکه شرکت در این همایش برای داروسازان ۱۸ امتیاز بازآموزی دارد، گفت: پرسش و پاسخ در حاشیه همایش برگزار شده تا ارتقای اطلاع علمی داروسازان را در راستای کمک به بیماران شاهد باشیم. همچنین نمایشگاه آخرین آوردههای دارویی پزشکی و خدماتی شرکتهای داخلی و خارجی در حاشیه همایش برگزار میشود.
وی با اشاره به اینکه ۶۰ شرکت داخلی و خارجی جهت حضور در این نمایشگاه ثبتنام کردهاند، گفت: مدیریت درد از جمله محورهای اصلی همایش بوده و در این زمینه بحث و گفتوگوهای مفصلی میان داروسازان رد و بدل میشود.
عوارض راهاندازی داروخانههای گیاهی
نایب رییس دوم شورای عالی نظام پزشکی نیز در ادامه این نشست با اشاره به اینکه داروخانههای کنونی با ارایه ۴ تا ۵ هزار دارو اقتصادی ناکارآمد دارند، گفت: راهاندازی داروخانههای گیاهی تنها باری بر دوش نظام سلامت گذاشته و عرضه خدمات دارویی را دچار اختلال میکند.
سیدحمیدخویی اظهار داشت: درمورد راهاندازی داروخانههای طب سنتی همه نهادها و انجمنهای مرتبط با داروسازی بهطور کلی مخالفت کردند سازمان نظامپزشکی نیز موافق این مسأله نیست.
وی افزود: برخی از مدافعان این طرح میگویند که علت مخالفت با راهاندازی داروخانههای طب سنتی در واقع مخالفت با کل علم طب سنتی است این در حالی بوده که طب سنتی ارزشمند است و مخالفت با داروخانه گیاهی به معنای مخالف با طب سنتی نیست.
وی اضافه کرد: داروخانههای گیاهی پس از مدتی در آستانه ورشکستگی رفته و تمایل به ارایه داروی مدرن خواهند داشت، لذا راهکار درست برگزاری دورههای آموزشی برای دانش پزشک و داروساز در حوزه داروهای گیاهی است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.