افزایش تولیدات ارگانیک کشاورزی عاملی برای جلوگیری از سرطان نایبرییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: افزایش تولیدات ارگانیک کشاورزی عاملی برای جلوگیری از بسیاری از بیماریها همچون سرطان در کشور است. به گزارش ایسنا، محمدحسینقربانی، نماینده مردم آستانه در مجلس شورای اسلامی درباره افزایش تولیدات سلامت محور در صنعت کشاورزی، اظهار کرد: بحث قانون […]
افزایش تولیدات ارگانیک کشاورزی عاملی برای جلوگیری از سرطان
نایبرییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: افزایش تولیدات ارگانیک کشاورزی عاملی برای جلوگیری از بسیاری از بیماریها همچون سرطان در کشور است.
به گزارش ایسنا، محمدحسینقربانی، نماینده مردم آستانه در مجلس شورای اسلامی درباره افزایش تولیدات سلامت محور در صنعت کشاورزی، اظهار کرد: بحث قانون انتزاع که در دوره قبلی مجلس شورای اسلامی تصویب شد، تولید، واردات، تعرفهگذاری، نظارت در حوزه وزارت جهاد کشاورزی تعریف شده است و این درحالی است که حوزه ورود به محصولات سلامت محور مربوط به سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد است که در این زمینه فعالیتهای بهینهای انجام شده است.
وی با بیان اینکه دنیا به سمت کاهش کودهای شیمیایی برای تولید محصولات کشاورزی در حرکت است و بدین معنا ما هم نباید در این زمینه تعلل کنیم و باید به سمت کشتهای ارگانیک در محصولات کشاورزی برویم، افزود: وزارتخانههای جهاد کشاورزی و بهداشت و درمان موظف هستند که تلاش کنند سموم در صنعت کشاورزی کاهش پیدا کند.
قربانی با بیان اینکه افزایش تولیدات ارگانیک کشاورزی عاملی برای جلوگیری از سرطان به شمار میآید، گفت: هنوز گامهای اساسی برای تولید محصولات ارگانیگ برنداشتهایم بنابراین جا دارد که با یک برنامهریزی تولیدی به سمت کشتهای ارگانیک در صنعت کشاورزی حرکت کنیم.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه ما باید به سمت افزایش تولید محصولات ارگانیک حرکت کنیم، یادآور شد: محصولات ارگانیک از منظر تولید گرانتر از دیگر کشتهای محصولات کشاورزی تمام نمیشود، بلکه امکان دارد با ورود بهینه به محصولات ارگانیک بتوانیم هزینه تولید محصولات ارگانیک را پایینتر از دیگر کشتهای کشاورزی رقم بزنیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.