منابع داخلی برای سرمایهگذاری در میادین مشترک نفتی کافی نیست عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: منابع داخلی برای سرمایهگذاری در میادین مشترک نفتی کافی نیست به همین دلیل به سرمایهگذاری خارجی نیاز داریم. به گزارش خانه ملت، مهردادبائوجلاهوتی روز گذشته در نطق میاندستور خود با اشاره به مبحث قراردادهای نفتی، گفت: ظرفیت برداشت ایران از […]
منابع داخلی برای سرمایهگذاری در میادین مشترک نفتی کافی نیست
عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: منابع داخلی برای سرمایهگذاری در میادین مشترک نفتی کافی نیست به همین دلیل به سرمایهگذاری خارجی نیاز داریم.
به گزارش خانه ملت، مهردادبائوجلاهوتی روز گذشته در نطق میاندستور خود با اشاره به مبحث قراردادهای نفتی، گفت: ظرفیت برداشت ایران از میادین نفتی حدود ۲۸ درصد است و اگر یک درصد به این ظرفیت اضافه شود به معنای برداشت ۸٫۵ بشکه بیشتر است که معادل ۳۵۰میلیارد دلار به تولید اضافه خواهد شد و هر یک دلار سرمایهگذاری در بخش نفت، ۶ دلار سود آوری دارد.
نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر امروز در میادین مشترک نفتی سرمایهگذاری نکنیم، فردا نیز نخواهیم نتوانست، چراکه در میادین مشترک کشورهای مانند عراق، قطر، عربستان و.. نیز وجود دارند و آنها برداشت میکنند؛ لذا اگر در دستیابی به این کار اشکالاتی وجود دارد باید آن را برطرف کرد.
لاهوتی با بیان اینکه در قانون برنامه ششم برای رسیدن به یک رشد اقتصادی ۸درصد نیاز به ۷۲۰میلیارد دلار سرمایه نیاز است، افزود: در همین ۷۲۰ هزار میلیارد دلار سرمایهگذاری، ۱۶۰هزارمیلیارد تومان سرمایهگذاری خارجی نهفته است، درواقع ۲۲٫۵ درصد از این مبلغ سرمایهگذاری خارجی است اما باید چطور باید به این مبلغ رسید؟
وی با بیان اینکه منابع داخلی برای سرمایهگذاری در میادین مشترک نفتی کافی نیست به همین دلیل به سرمایهگذاری خارجی نیاز داریم، اضافه کرد: امروز کشور با ۶ میلیون بیکار، ۵ میلیون معتاد، ۱۱ میلیون حاشیهنشین و ۱۵ میلیون پرونده قضایی دست به گریبان است و حالا این معضلات چگونه باید جمع شود؟ لذا راهی جز جذب سرمایهگذار خارجی نداریم.
عضو کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند باید به رشد اقتصادی ۸ درصد در کشور برسیم، گفت: دولت در برنامه ششم ۷۲۰ هزار میلیارد تومان را آنالیز کرده و من نمیخواهم به این آنالیز بپردازم اما باید بدانیم که؛ ۱۴٫۵درصد آن منابع عمومی، ۸ درصد صندوق توسعه ۱۳٫۱ درصد بازار سرمایه، ۲۴ درصد تسهیلات بانکی، ۳٫۳ درصد بخش خصوصی و ۲۲٫۲ درصد نیز سرمایهگذاری خارجی است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.