شاخص بورس در کانال ۷۸ هزار واحد در جا زد

شاخص بورس در کانال ۷۸ هزار واحد در جا زد شاخص بورس در جریان معاملات دیروز بازار سرمایه با افت ۰٫۳ واحدی مواجه شد. به گزارش تسنیم، در جریان معاملات این روز بازار سرمایه تعداد ۹۴۳میلیون سهم و حق تقدم به ارزش ۴۱۲میلیارد ریال در ۶۶هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با […]

شاخص بورس در کانال ۷۸ هزار واحد در جا زد

شاخص بورس در جریان معاملات دیروز بازار سرمایه با افت ۰٫۳ واحدی مواجه شد.

به گزارش تسنیم، در جریان معاملات این روز بازار سرمایه تعداد ۹۴۳میلیون سهم و حق تقدم به ارزش ۴۱۲میلیارد ریال در ۶۶هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با ثبت افت ۰٫۳ واحدی در ارتفاع ۷۸ هزار و ۸۶واحد درجا زد.

نمادهای معاملاتی و غدیر، خودرو و بترانس نیز در صدر نمادهای معاملاتی مثبت و نمادهای معاملاتی شبندر، فولاد و شپنا در رتبه اول نمادهای منفی بازار بودند.

براساس این گزارش؛ در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله ۵۶۲میلیون ورقه به ارزش ۲۴۳میلیارد تومان در ۳۳هزار نوبت، آیفکس ۲٫۷ واحد افت کرد و در ارتفاع ۸۰۲ واحد قرار گرفت.

قیمت سهام به پایین‌‌ترین محدوده رسید

در همین ارتباط، حسین صالحی، مدیر معاملات کارگزاری اقتصاد بیدار در خصوص وضعیت بازار سرمایه با تأکید بر این‌که قیمت سهام به محدوده‌های جذابی رسیده است، گفت: با افت بازار در ماه‌های گذشته، قیمت سهام به پایین‌‌ترین محدوده‌ها رسیده است که برای سرمایه‌گذاری بسیار جذاب است.

وی افزود: قیمت سهام در بازار سرمایه به محدوده‌های جذابی رسیده است و در صورتی که سهامداران با نگاه بلند‌مدت وارد بازار سرمایه شوند به‌طور قطع سود مناسبی کسب خواهند کرد.

این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به روند صعودی بازار در هفته‌های اخیر، تأکید کرد: قیمت سهام این روز‌ها به محدوده‌هایی رسیده است که در صورت سرمایه‌گذاری با نگاه بلند‌مدت، به‌طور قطع سود مناسبی عاید سهامداران خواهد شد.

وی در پاسخ به دلایل رشد بازار سهام گفت: از مهم‌ترین عوامل این رشد، کاهش نرخ سود بانکی است که با تأخیر زمانی در بازار اثر گذاشت.

صالحی معتقد است در سال‌های گذشته بازار پول به دلیل سودهای بالایی که بدون قبول ریسک به سرمایه‌گذاران پرداخت می‌کرد، نخستین گزینه سرمایه‌گذاری به شمار می‌آمد؛ اما در حال‌حاضر با کاهش نرخ سود سپرده‌های بانکی، سرمایه‌گذاری در بانک‌ها توجیه چندانی ندارد و می‌توان امیدوار بود بخشی از نقدینگی‌‌ها به سوی بازار سرمایه روانه شود.

وی با اشاره به این‌که به نظر می‌رسد دوره رشد بازار آغاز شده باشد، اظهارکرد: با توجه به شرایط موجود، امکان رشد بازار سرمایه در نیمه دوم سال بیش‌تر خواهد بود زیرا عوامل رشد بازار در ۶ ماه دوم سال ثبات بیش‌تری خواهند داشت.

صالحی به سیاست‌های اقتصادی دولت اشاره کرد و گفت: دولت در سال‌های اخیر سیاست کنترل تورم را در پیش گرفته و در این زمینه بسیار موفق عمل کرده اما رکود اقتصادی در کشور هنوز پابرجاست و این عامل مانع رشد پایدار و باثبات در بازار سرمایه نیز شده است.

وی با اشاره به این‌که بازار سرمایه به صورت مستقیم از شرایط اقتصادی کشور تأثیر می‌گیرد، بیان کرد: رونق اقتصادی در کشور هنوز کامل نشده است و این امر بر بازار سرمایه تأثیر‌گذار است.

صالحی در ادامه تصریح‌کرد: در این مدت هیأت‌های تجاری زیادی به کشور وارد شده‌اند، اما از میان رفتن کامل تحریم‌های بین‌المللی و ورود و سرمایه‌گذاری این گروه‌ها به زمان بیش‌تری نیاز دارد. از سوی دیگر مقرر شده تا طرح‌های جدیدی با همکاری شرکت‌های خارجی و داخلی اجرایی شود و نمایان شدن این طرح‌ها در گزارش‌های شرکت‌ها نیازمند زمان بیش‌تری است.

 

 این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به این‌که ورود سرمایه‌گذاران خارجی نقدینگی‌های جدیدی را به بازار سهام وارد می‌کند، گفت: بازار سرمایه در سال‌های اخیر از کمبود نقدینگی رنج می‌برد و ورود سرمایه‌گذاران خارجی می‌تواند زمینه‌ساز ورود پول‌های جدید به این بازار باشد.