با رونمایی از داشبورد مدیریتی طرحهای پژوهشی محقق شد مدیریت و ارزیابی مالی پروژههای تحقیقاتی و پژوهشی توسط دستگاههای اجرایی معاون اجرایی دبیرخانه شورای عالی علوم، تحقیقات و فنآوری در مراسم رونمایی از داشبورد مدیریتی طرحهای پژوهشی، اظهار کرد: هدف از اجرای این داشبورد، مدیریت مالی پروژههای تحقیقاتی توسط دستگاههای اجرایی است. به گزارش ایسنا، […]
با رونمایی از داشبورد مدیریتی طرحهای پژوهشی محقق شد
مدیریت و ارزیابی مالی پروژههای تحقیقاتی و پژوهشی توسط دستگاههای اجرایی
معاون اجرایی دبیرخانه شورای عالی علوم، تحقیقات و فنآوری در مراسم رونمایی از داشبورد مدیریتی طرحهای پژوهشی، اظهار کرد: هدف از اجرای این داشبورد، مدیریت مالی پروژههای تحقیقاتی توسط دستگاههای اجرایی است.
به گزارش ایسنا، داشبورد مدیریتی طرحهای پژوهشی با بهرهگیری از فنآوری هوش سازمانی از گنجینه اطلاعات سامانه سمات ملی بهره میبرد و همچنین پیادهسازی این داشبورد با سادهسازی و ایجاد درک سریع بیداری، برجستهسازی نقاط کلیدی و حذف جزییات درباره وضعیت طرحهای پژوهشی کشور تصمیمگیری درباره این موضوع را برای سیاستگذاران آسانتر میکند.
مصطفی کاظمی، در مراسم رونمایی از داشبورد مدیریتی طرحهای پژوهشی با بیان اینکه هدف از اجرای این داشبورد، مدیریت مالی پروژههای تحقیقاتی توسط دستگاههای اجرایی است، گفت: ۷هزار میلیارد تومان بودجه مربوط به پژوهش در اختیار سازمان مدیریت است.
معاون اجرایی دبیرخانه شورای عالی علوم، تحقیقات و فنآوری، افزود: هر کشوری از تولید ناخالص داخلی خود درصدی را برای توسعه تحقیق و پژوهش کنار میگذارد به گونهای که در کشور ترکیه بالای یک درصد، در قطر بیش از دو درصد، در رژیم صهیونیستی ۴٫۵ درصد اما در ایران این میزان کمتر از نیم درصد است.
کاظمی با بیان اینکه پول برای تأمین حقوق و مایحتاج مردم وجود دارد، اظهار کرد: سؤال اساسی این است که ما تا چه زمانی دنبال این هستیم که با هزینههای مستقیم (در غالب یارانه نقدی) پول را به دست مردم برسانیم به جای اینکه پول را صرف نوآوری و علم و فنآوری کنیم.
معاون اجرایی دبیرخانه شورای عالی علوم، تحقیقات و فنآوری تصریح کرد: هزینه کردن در حوزه نوآوری و علم و فنآوری منجر به توسعه اقتصادی میشود اما با این وجود ترجیح داده میشود که در بخش توسعه فنآوری هزینه زیادی نشود.
وی با بیان اینکه در همین چارچوب وقتی شرکتهای دانشبنیان را مورد بررسی قرار میدهیم، متوجه میشویم که عمده حمایت از شرکتهای کوچک بوده است، گفت: بسیاری از شرکتهای بزرگ اصلا به این سمت مراجعه نکردند.
کاظمی در ادامه با اشاره به ضرورت شکلگیری داشبورد مدیریتی طرحهای پژوهشی گفت: این داشبورد به مدیریت این اجازه را میدهد که جریان پول و اقتصاد را در بخش پژوهش رصد و ارزیابی کند؛ بدون وجود چنین داشبوردی انجام این کار دشوار است.
وی با اظهار امیدواری از اینکه با رونمایی از این داشبورد قدم اول در این مسیر برداشته شود، افزود: سالهای ابتدایی سالهای آزمون است از این رو امیدواریم در افق ۱۰ساله (از ابتدای سال ۹۰) بتوانیم جریان سهم پژوهش از تولید ناخالص داخلی را به درستی جذب کنیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.