تعیین ضرب‌الاجل برای تأمین مالی ۷۵۰۰ واحد تولیدی تا پایان شهریورماه

وزیر صمت تعیین ضرب‌الاجل برای تأمین مالی ۷۵۰۰ واحد تولیدی تا پایان شهریورماه وزیر صنعت از نهایی شدن قرارداد سایپا و سیتروئن تا یک ماه و نیم آینده خبر داد و گفت: ضرب‌الاجلی گذاشته‌ایم تا با کمک بانک‌ها تا پایان شهریورماه تأمین مالی حداقل ۷۵۰۰ واحدهای تولیدی صورت گیرد. به گزارش فارس، محمدرضانعمت‌زاده، وزیر صنعت، […]

وزیر صمت

تعیین ضرب‌الاجل برای تأمین مالی ۷۵۰۰ واحد تولیدی تا پایان شهریورماه

وزیر صنعت از نهایی شدن قرارداد سایپا و سیتروئن تا یک ماه و نیم آینده خبر داد و گفت: ضرب‌الاجلی گذاشته‌ایم تا با کمک بانک‌ها تا پایان شهریورماه تأمین مالی حداقل ۷۵۰۰ واحدهای تولیدی صورت گیرد.

به گزارش فارس، محمدرضانعمت‌زاده، وزیر صنعت، معدن و تجارت در یک نشست خبری اظهار داشت طی ۳سال گذشته ۳٫۶ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی توسط شورای عالی سرمایه‌گذاری مصوب شد که ۱٫۵ میلیارد دلار آن مربوط به ۶ ماه اخیر است.

وی ادامه داد: تعهدات رییس‌جمهور یکی بعد از دیگری در حال تحقق است و در روابط خارجی فضای تعامل ایجاد شده است.

وی به کنایه گفت: تحریم‌های لعنتی و ظالمانه در حال برطرف شدن است.

وزیر صنعت در واکنش به برخی بحث‌های مطرح شده مبنی بر این‌که با گذشت چندماه از برجام، چرا اتفاقی نیفتاده است؟ گفت: روابط سیستم بانکی ما ۱۰ سال قطع بوده، گرچه این موضوع به من مربوط نیست اما باید دفاع کنیم.

وی با اشاره به برنامه تأمین مالی ۷۵۰۰ طرح کوچک و متوسط صنعتی، گفت: ۳هزار واحد توانسته‌اند اولین دریافتی خود را از بانک‌ها داشته باشند و ما ضرب‌الاجلی گذاشته‌ایم تا با کمک بانک‌ها تا پایان شهریورماه تأمین مالی حداقل ۷۵۰۰ واحد تولیدی صورت گیرد.

نعمت‌زاده ادامه داد: برای تأمین مالی این ۷۵۰۰ واحد صنعتی ۱۶ هزار میلیارد تومان سرمایه نیاز است.

وی با اشاره به راه‌اندازی بیش از ۴ هزار طرح صنعتی و معدنی گفت: ۱۵۰۰ واحد تولیدی تا ۱۵ خردادماه تکمیل و راه‌اندازی شده و ۱۵۰ طرح نیز در هفته دولت راه‌اندازی خواهد شد.

وی با اشاره به تعریف ۱۲طرح ملی در قالب اقتصاد مقاومتی، گفت: متولی یکی از این طرح‌ها ما هستیم که بر مبنای اقتصاد دانش‌بنیان تعریف شده است.

بازنگری در برنامه راهبردی صنعت خودرو

نعمت‌زاده در ادامه با اشاره به تغییر ایجاد شده در برنامه راهبردی صنعت خودرو گفت: طبق برنامه اولیه قرار بود هر ۱۰ سال یک خودروی جدید داخلی به تولید برسد که ما این مدت زمان را به ۸ سال کاهش دادیم.

وی درمورد قراردادهای جدید صنعت خودرو نیز اظهار داشت: چارچوب قرارداد سایپا و سیتروئن به امضا رسیده که تا یک ماه‌و‌نیم آینده قرارداد نهایی آن به امضا می‌رسد.

سرمایه‌گذاری مشترک با آلمان و کره برای تولید خودروهای سبک

نعمت‌زاده ادامه داد: مذاکراتی با دو شرکت آلمانی در حوزه خودروهای سبک و تجاری داشته‌ایم که سرمایه‌گذاری مشترک صورت خواهد گرفت.

وزیر صنعت توضیح داد: با یک شرکت اروپایی نیز در حال مذاکره‌ایم و علاوه بر این، با یک شرکت کره‌ای هم مذاکره داریم.

وی افزود: تا پایان سال ۳ تا ۴ قرارداد سرمایه‌گذاری جدید در صنعت خودرو خواهیم داشت.

عرضه دو خودرو جدید به بازار در سال جاری

به گفته وزیر صنعت، تا پایان امسال خودروهای جدید دو شرکت خودروساز به بازار عرضه خواهد شد.

نعمت‌زاده همچنین در مورد افت امتیازات مربوط به کیفیت خودرو‌ها در روش جدید ارزیابی کیفی خودرو‌ها گفت: کیفیت خودرو‌ها باید بر مبنای قیمت تعیین شود و در دنیا نیز کیفیت و قیمت با یکدیگر متناسب ‌هستند.

وی تأکید کرد: نمی‌شود که قیمت خودرو با کیفیت آن متفاوت باشد و قیمت باید با کیفیت همخوانی داشته باشد.

نعمت‌زاده درمورد فروش ارز توسط بانک‌ها نیز گفت: بانک‌ها ارز را بر مبنای نرخ روز می‌فروشند و اینطور نیست که به دلخواه خود قیمت‌گذاری کنند.

 

وی افزود: قیمت ارز فروشی توسط صرافان نیز توسط سایتی که همه صرافان به آن وصل هستند بر مبنای معدل نرخ فروش صرافان تعیین می‌شود.