بازار پتروشیمی چشمانتظار پایان دوئل نعمتزاده و شورای رقابت در حالی شورای رقابت با حداکثر آرا بر احیای کارگروه تنظیم بازار پتروشیمی زیر نظر خود موافقت کرده و آن را زمینه جلوگیری از انحصار خوانده که نعمتزاده آن را قبول ندارد و برای تغییر این مصوبه به این شورا میرود. به گزارش فارس؛ پس از […]
بازار پتروشیمی چشمانتظار پایان دوئل نعمتزاده و شورای رقابت
در حالی شورای رقابت با حداکثر آرا بر احیای کارگروه تنظیم بازار پتروشیمی زیر نظر خود موافقت کرده و آن را زمینه جلوگیری از انحصار خوانده که نعمتزاده آن را قبول ندارد و برای تغییر این مصوبه به این شورا میرود.
به گزارش فارس؛ پس از آنکه با رایزنیها و بررسیهای پیدرپی شورای رقابت در جلسه هفته گذشته خود با رأی ۸ به ۴ اعضا و نمایندگان بورس کالا و رییس دفتر توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی پایین دستی و ناظران این شورا ضمن تأکید بر عدم خروج محصولات پتروشیمی از بورس کالا با احیای مجدد کارگروه تنظیم بازار پتروشیمی زیرنظر این کارگروه موافقت کرد اما این مصوبه رضایت وزیر صنعت را در پی نداشته و بار دیگر ساز مخالف خود را با توافقنامه ضد انحصار در بازار پتروشیمی کوک کرده است.
خبرهای دریافتی حاکی از آن است که نعمتزاده در جلسهای پشت درهای بسته با رییس شورای رقابت و بدون حضور مدیران بورس کالا و دفتر توسعه صنایع تکمیلی پاییندستی پتروشیمی، قصد دارد ضمن تحریف مصوبه هفته قبل این شورا، دستکم از ابلاغ نهایی آن جلوگیری و یا در نهایت نظرات شخصی خود را در آن دخیل کند.
در چنین وضعیتی سکوت معنادار اتحادیه پاییندستی پتروشیمی در کنار موضع خنثی و بهتزده بورس کالا نسبت به تحرکات نعمتزاده از نظر برخی فعالان بازار پتروشیمی قابل تأمل است.
در شرایطی که شرکت ملی پتروشیمی که از مجموعه شرکتهای تابعه وزارت نفت محسوب میشود، خواستار عرضه کالا و محصولات پتروشیمیایی در بورس کالا است، اما معلوم نیست به چه دلیل همچنان نعمتزاده بر اصرار خود برای خروج این محصولات و رواج معاملات غیرشفاف اصرار میکند.
اسحاقجهانگیری، معاون اول رییسجمهور در مورد خروج پتروشیمیها از بورس کالا طی نامهای به رضاویسه، معاون هماهنگی و نظارت خود، وی را مسؤول نظارت و پیگیری این موضوع کرده است.
براساس این گزارش، رفتار عجیب نعمتزاده در مخالفت با شکلگیری بازارهای شفاف و توافقهای ضدانحصار در حالی ادامه دارد که بنابر آمار و گزارشهای دریافتی، این اقدامها باعث شده طی دو سال اخیر چند صد شغل در صنایع پایین دستی پتروشیمی از بین برود. باید دید از خسران اقتصاد ایران، چه کسانی منفعت میبرند؟
در حالی که گفته میشود بولدوزر وزیر صنعت بر روی هر مخالفتی در برابر خود میرود، باید دید آیا شورا و مرکز ملی رقابت در برابر هجمه نعمتزاده تسلیم خواهد شد و یا از مصوبه و رأی ضد انحصاری خود دفاع خواهد کرد؟
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.