الگوی جدید قراردادی نفت استفاده از ظرفیت بین‌المللی است

مدیر تولید شرکت ملی مناطق نفتخیز‌جنوب الگوی جدید قراردادی نفت استفاده از ظرفیت بین‌المللی است مدیر تولید شرکت ملی مناطق نفتخیز‌جنوب با بیان این که الگوی جدید قراردادهای نفتی روشی برای جذب سرمایه است، گفت: در صنعت نفت که امکان سرمایه‌گذاری بین‌المللی وجود دارد، باید از این امکان استفاده کرد و الگوی جدید قراردادی نفت […]

مدیر تولید شرکت ملی مناطق نفتخیز‌جنوب

الگوی جدید قراردادی نفت استفاده از ظرفیت بین‌المللی است

مدیر تولید شرکت ملی مناطق نفتخیز‌جنوب با بیان این که الگوی جدید قراردادهای نفتی روشی برای جذب سرمایه است، گفت: در صنعت نفت که امکان سرمایه‌گذاری بین‌المللی وجود دارد، باید از این امکان استفاده کرد و الگوی جدید قراردادی نفت می‌خواهد این امکان را به وجود بیاورد.

عبدالرضادبیری در گفت‌و‌گو با شانا، درباره الگوی جدید قراردادهای نفتی اظهار کرد: تا جایی که از چارچوب کلی قراردادهای جدید نفتی اطلاع دارم، کار کارشناسی مفصلی در وزارت نفت و دیگر بخش‌ها در این باره انجام شده است.

وی حیات صنعت نفت را به مواردی همچون منابع مالی و دسترسی به تازه‌‌ترین دستاوردهای روز دنیا وابسته دانست و افزود: اکنون از نظر منابع مالی با محدودیت همراه هستیم که مدل جدید قراردادهای نفتی باید جذابیت کافی برای حضور سرمایه‌گذاران خارجی را داشته باشد و از سوی دیگر باید منافع ملی را به‌طور کامل حفظ کند که تصور بنده این است که این قرارداد‌ها بر اساس این چارچوب تهیه شده است.

مدیر تولید شرکت ملی مناطق نفتخیز‌جنوب با اشاره به دریافت دیدگاه کارشناسان و منتقدان درباره قراردادهای جدید نفتی و اعمال نظر آنان و اصلاحیه‌های مختلف روی این قرارداد‌ها، توضیح داد: جزییات قراردادهای جدید نفتی در همه سازمان‌های مرتبط و ارکان نظام از شورای امنیت ملی تا گروه‌های دانشگاهی و… بررسی شده و اصلاحات موردنظر نیز در آن اعمال شده است.

دبیری خواستار شتاب در اجرایی شدن مدل جدید قراردادهای نفتی شد و اظهار کرد: قراردادهای جدید نفتی منطبق به‌کار کارشناسی دقیق و طولانی است.

وی، الگوی قراردادهای نفتی را برای ادامه پیشرفت صنعت نفت حیاتی دانست و تصریح کرد: دسترسی به فن‌آوری روز دنیا از طریق تعامل با دنیا میسر است که قراردادهای جدید نفتی می‌تواند راه رسیدن به این مهم باشد.

به اعتقاد مدیر تولید شرکت ملی مناطق نفتخیز‌جنوب، در صنعت نفت که امکان سرمایه‌گذاری بین‌المللی وجود دارد، باید از این امکان استفاده کرد و مدل جدید قراردادهای نفتی نیز می‌خواهد این امکان را به وجود بیاورد.

دبیری در ادامه زمان را از دیگر عوامل مهم در اجرایی شدن سریع مدل جدید قراردادهای نفتی دانست و در این زمینه توضیح داد: ما باید از میدان‌های مشترک هرچه سریع‌تر برداشت بیش‌تری داشته باشیم که در این صورت سهم بیش‌تری نیز از آن مخزن خواهیم داشت.

به گفته مدیر تولید شرکت ملی نفتخیز‌جنوب، هر میزان قراردادهای جدید نفتی را کش دهیم، زمان را در کسب سرمایه خارجی و فن‌آوری روز و همچنین برداشت از میادین مشترک از دست داده‌ایم.

دبیری یادآور شد: تفاهم‌نامه‌های زیادی امضا شده است و سرمایه‌گذاران خارجی منتظر حضور در ایران هستند، پس نباید عامل زمان را از دست بدهیم.