شهریور؛ آخرین مهلت فعالیت ۴ نوع پروانه حوزه ICT

زمان دریافت پروانه FCP پس از شهریور تمدید نخواهد شد شهریور؛ آخرین مهلت فعالیت ۴ نوع پروانه حوزه ICT معاون رگولاتوری آخرین مهلت فعالیت پروانه‌های PAP و PSTN و ISP و ISDP را اعلام کرد و گفت: تا پایان سال ۹۵، تمامی این پروانه‌ها تعیین تکلیف شده‌اند. صادق عباسی شاهکوه در گفت‌وگو با فارس، درباره […]

زمان دریافت پروانه FCP پس از شهریور تمدید نخواهد شد

شهریور؛ آخرین مهلت فعالیت ۴ نوع پروانه حوزه ICT

معاون رگولاتوری آخرین مهلت فعالیت پروانه‌های PAP و PSTN و ISP و ISDP را اعلام کرد و گفت: تا پایان سال ۹۵، تمامی این پروانه‌ها تعیین تکلیف شده‌اند.

صادق عباسی شاهکوه در گفت‌وگو با فارس، درباره تعیین تکلیف پروانه‌های جدید حوزه ICT و آخرین مهلت فعالیت پروانه‌های سابق اظهار داشت: مهلت پروانه‌های شرکت‌های PAP (ارایه‌دهنده ADSL) و شرکت‌های PSTN (تلفن ثابت) یک‌سال پس از صدور نخستین مجوز FCP (بهره‌برداری از شبکه ارتباطات ثابت) است که نخستین مجوز FCP در ۱۰ آبان ماه سال ۹۴‌، صادر شده است.

معاون بررسی‌های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی افزود: آخرین مجوز شرکت‌های ISP (ارایه خدمات اینترنتی) و ISDP تا پایان سال ۹۵ است.

وی درباره جزییات تعیین تکلیف تغییر پروانه ارتباطی به پروانه (FCP) ارتباطات ثابت توضیح داد: تعداد ۷ پروانه FCP در سال ۹۴ صادر شده و اخیراً نیز پروانه ۶ شرکت صادر و اعطا شده است.

معاون رگولاتوری گفت: پروانه شرکت‌های های‌وب، آسیاتک، صبانت، پیشگامان، مبنا، شاتل و پارس‌آنلاین در دهم آبان ماه ۹۴ صادر شده که تا تاریخ نهم آبان ۱۴۰۴ اعتبار دارد و پس از آن پروانه شرکت‌های رسپیناسناپ، حلماگستر خاورمیانه، افرانت و رسانه مهروطن در سال ۹۴ صادر شد و تازه‌‌‌ترین پروانه متعلق به فن‌آوا است که در اردیبهشت ۹۵ صادر شده است و مدت اعتبار همه پروانه‌ها نیز یکسان است.

وی افزود: تعداد ۴ شرکت نیز هنوز تعیین تکلیف نشدند که امیدواریم به زودی تکلیف این شرکت‌های باقی‌مانده نیز مشخص شد زیرا در نهایت طبق مصوبه تنظیم مقررات ارتباطات متقاضیان برای دریافت پروانه FCP فقط تا پایان شهریور ماه مهلت دارند و بعد از ۳۱ شهریور هیچ پروانه FCP جدیدی صادر نخواهد شد و با توجه به کافی بودن مهلت در نظر گرفته شده که حدود یک سال شرکت‌ها برای اقدام فرصت داشته‌اند این مهلت تمدید نمی‌شود.

 

عباسی خاطرنشان کرد: یکی از اهدافی که در تغییر و ادغام پروانه‌ها دنبال شد کاهش تعداد پروانه‌های متعدد در حوزه اینترنت بود که این هدف محقق شده است.