در هفته دولت ۴۶۵ پروژه مخابراتی در استان تهران و البرز به بهرهبرداری میرسد سخنگوی شرکت مخابرات استان تهران میگوید، در هفته دولت امسال ۴۶۵ پروژه با سرمایهگذاری ۸۳۹ میلیارد ریال به بهرهبرداری میرسد. محمدرضابیدخام در گفتوگو با ایرنا ضمن اشاره به این که افتتاح هر پروژه علاوه بر توسعه فعالیتهای شرکت، خدمات بهتر را […]
در هفته دولت
۴۶۵ پروژه مخابراتی در استان تهران و البرز به بهرهبرداری میرسد
سخنگوی شرکت مخابرات استان تهران میگوید، در هفته دولت امسال ۴۶۵ پروژه با سرمایهگذاری ۸۳۹ میلیارد ریال به بهرهبرداری میرسد.
محمدرضابیدخام در گفتوگو با ایرنا ضمن اشاره به این که افتتاح هر پروژه علاوه بر توسعه فعالیتهای شرکت، خدمات بهتر را برای شهروندان به دنبال خواهد داشت، پروژههای مخابراتی که به تدریج افتتاح میشوند را پورت مشترکسوییچ، پورتمشترک و دیتا (ACCESS) و پورتدیتا (DSLAM)عنوان کرد.
به گفته وی، ۱۸ هزار و ۲۰۰ پورت سوییچ، ۱۲۶ هزار و۷۰۰ پورت دیتا (ACCESS) و ۱۴۸ هزار پورت دیتا (DSLAM) * برای هفته دولت در استان تهران و البرز آماده بهرهبرداری شده است.
(DSLAM (Digital Subscriber Line Access Multiplexer دستگاه فوق در مراکز ارایه دهنده سرویس DSL نصب و امکان ارایه خدمات مبتنی بر DSL را فراهم میکند. DSLAM اتصالات مربوط به تعدادی از مشترکان را گرفته و آنها را به یک اتصال با ظرفیت بالا برای ارسال بر روی اینترنت تبدیل میکند.
پیش از این، علیرضا صیدی، مدیرعامل شرکت مخابرات استان تهران از رسیدن ضریب نفوذ تلفن ثابت در استان تهران به ۵۵٫۵۳ درصد خبر داده و گفته بود: ضریب نفوذ در شهر تهران نیز به ۲۶٫۵۶ درصد رسیده است.
وی یادآوری کرده بود: اکنون تعداد تلفنهای ثابت مشغول بهکار در استانهای تهران و البرز به ۸ میلیون و ۱۸۹ هزار شماره رسیده است.
صیدی تعداد تلفنهای همگانی مشغول بهکار در استان تهران و البرز را ۲۴ هزار و ۱۳۱ دستگاه و تعداد پورتهای اینترنت مشغول بهکار دراین دو استان را یک میلیون و ۸۹۵ هزار پورت اعلام کرده بود.
پیشتر محمودواعظی، وزیر ارتباطات و فنآوری اطلاعات خبر داده بود زیرساختهای ارتباطات کشور در ۳ سال اخیر ۲٫۸ برابر رشد داشته است.
براساس بررسیهای انجام شده توسط معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فنآوری اطلاعات تعداد تلفن ثابت دایری در کشور تا پایان سال ۱۳۹۴حدود ۳۰ میلیون و ۲۶۲ هزار و ۱۵۷ شماره بوده است.
بررسیها از ضریب نفوذ ۳۸٫۴۲درصدی تلفن ثابت و ۹۴٫۴۶ درصدی تلفن همراه در کشور حکایت دارد. براساس مقایسه صورت گرفته ضریب نفوذ تلفن ثابت در سال ۱۳۸۶ حدود ۲۲٫۴۹ درصد بوده که تا پایان سال ۱۳۹۴ به حدود ۳۸٫۵ درصد نزدیک شد.
تا پایان سال ۱۳۹۴ تعداد ۱۳۹ هزار و ۷۲۹ دستگاه تلفن همگانی در کشور نصب شده و تعداد دفاتر خدمات ارتباطات و فنآوری اطلاعات روستایی به ۸ هزار و ۴۴۳ دفتر رسیده است. همچنین براساس این بررسیها ۴۸ هزار روستا در کشور دارای تلفن خانگی و ۵۴ هزار روستا دارای ارتباط هستند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.