فایده ماهیهای چرب بر سلامت چشم بیماران دیابتی به گفته محققان، مصرف دو وعده ماهی در هفته برای کاهش ریسک نابینایی در افراد دیابتی کافی است. به گزارش مهر، «رتینوپاتی دیابتی» یک مشکل جدی و حاد دیابت نوع۲ است که به دلیل کاهش تأمین خون برای شبکیه چشم ایجاد میشود. به گفته آلیکس سالا-ویلا، این […]
فایده ماهیهای چرب بر سلامت چشم بیماران دیابتی
به گفته محققان، مصرف دو وعده ماهی در هفته برای کاهش ریسک نابینایی در افراد دیابتی کافی است.
به گزارش مهر، «رتینوپاتی دیابتی» یک مشکل جدی و حاد دیابت نوع۲ است که به دلیل کاهش تأمین خون برای شبکیه چشم ایجاد میشود. به گفته آلیکس سالا-ویلا، این وضعیت متداولترین علت نابینایی مرتبط با دیابت است.
در این مطالعه، تیم تحقیق بر بیمارانی که رژیم غذایی کلی آنها متشکل از غذاهای عمدتاً کم چرب یا گیاهی بود تمرکز کردند. تیم تحقیق دریافت افرادی که حداقل دو وعده ماهی چرب در هفته مصرف میکردند در مقایسه با کسانی که رژیم غذاییشان حاوی ماهی کمتری بود از ریسک پایینتر ابتلا به رتینوپاتی دیابتی برخوردار بودند.
در این تحقیق، شرکتکنندگان به ۳ گروه رژیم غذایی تقسیم شدند: رژیمغذایی کم چرب؛ رژیم غذایی مدیترانهای همراه با روغن زیتون تصفیه نشده؛ و رژیم غذایی مدیترانهای همراه با مصرف روزی ۳۰ گرم گردو، فندق و بادام غنی از اُمگا-۳.
محققان دریافتند افراد گروه دوم شاهد کاهش ریسک ابتلا به نابینایی بودند.
همچنین محققان عادت مصرف غذاهای دریایی در این افراد را به مدت ۵ سال پیگیری کردند. نتیجه مطالعات آن بود افرادی که بهطور منظم ۵۰۰ میلیگرم در روز اسید چرب امگا-۳ مصرف میکردند (معادل دو وعده ماهی چرب در هفته) ۴۸ درصد کمتر در معرض ابتلا به رتینوپاتی دیابتی قرار داشتند.
به گفته سالا-ویلا، کاهش التهاب سیستماتیک زمانی روی میدهد که میزان اُمگا-۳ افزایش مییابد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.