رئیس هیأت عامل ایمیدرو، در نامهای خطاب به مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران (ایمپاسکو)، اختیارات این سازمان را در ارتباط با مجتمع سنگآهن سنگان به این شرکت تفویض کرد. به گزارش مناقصهمزایده، جالب اینجاست وجیها… جعفری؛ نامه خود را خطاب به طاهرزاده بهگونهای نوشته که در آن به صورت مستقیم هیچ اشارهای […]
رئیس هیأت عامل ایمیدرو، در نامهای خطاب به مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران (ایمپاسکو)، اختیارات این سازمان را در ارتباط با مجتمع سنگآهن سنگان به این شرکت تفویض کرد. به گزارش مناقصهمزایده، جالب اینجاست وجیها… جعفری؛ نامه خود را خطاب به طاهرزاده بهگونهای نوشته که در آن به صورت مستقیم هیچ اشارهای به واگذاری مجتمع سنگآهن سنگان نشده و تنها به تفاهمنامهها و مصوباتی استناد شده که متن آنها در دسترس نیست و در نتیجه فهمیدن فحوای کلام این نامه برای همه مخاطبان چندان ساده نیست. به نظر میرسد این تفویض اختیار مقدمهای برای واگذاری مجتمع سنگآهن سنگان به بخشخصوصی از طریق قرارداد استخراج و فروش باشد، اتفاقی که در مورد سایر واحدهای معدنی زیرمجموعه ایمپاسکو نیز رخ داده که شاهد عواقب برخی از این واگذاریها نیز بودهایم. اکبر احمدپور؛ نماینده مردم خواف و رشتخوار، در مخالفت با واگذاری مجتمع سنگآهن سنگان به بخشخصوصی واکنش نشان داد و دلایل خود را در ۱۵ بند طی نامهای به فاطمیامین؛ وزیر صمت، تشریح کرد.
در متن این نامه آمده است:
معادن سنگآهن سنگان با دربرداشتن ذخیرهای بالغ بر یک میلیارد تن سنگآهن با کیفیت مناسب یکی از بزرگترین معادن کشور و جزء ۱۰ معدن بزرگ دنیاست که براساس سیاستهای نظام جمهوری اسلامی ایران تأمینکننده خوراک سنگآهن مورد نیاز کارخانجات کنسانتره و گندله احداث شده در منطقه با ظرفیت تولید۵٫۱۷ میلیارد تن کنسانتره و۱۵ میلیون تن گندله که ۲۵ درصد مواد اولیه صنایع فولادسازی و زنجیره فولاد کشور میباشد. در صورت واگذاری مجتمع به شرکت خصوصی و تغییر ساختار سیاستگذاری، مجتمع در موارد مشابه که بهزودی برای دیگر معادن پلاسری در منطقه ممکن است ایجاد گردد، از اجرای وظیفه باز خواهد ماند. لذا لازم است این معادن بهعنوان یک وظیفه حاکمیتی و نظارتی همچنان توسط ایمیدرو راهبری تا علاوه بر تکمیل برنامههای توسعهای و شناسایی ذخایر جدید مواد معدنی نقش حاکمیتی در انجام مسؤولیتهای اجتماعی در منطقه ایجاد نماید. مجتمع سنگآهن سنگان در منطقهای واقع شده که غنی از ذخایر سنگآهن است و به عسلویه معدنی ایران شهرت دارد و بسیاری از شرکتهای فعال در زنجیره صنعت فولاد اقدام به تأسیس کارخانههای فرآوری سنگآهن در این منطقه کردهاند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.