شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات دیروز (سهشنبه) با ۵۷۱ واحد کاهش، در ارتفاع یک میلیون و ۵۳۹ هزار واحدی قرار گرفت. به گزارش ایرنا، معاملهگران در دو بازار بورس و فرابورس بیش از ۱۲ میلیارد و ۴۳ میلیون سهم، حقتقدم و اوراق بهادار را به ارزش ۷۶ هزار و ۸۰۹ میلیارد ریال معامله […]
شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات دیروز (سهشنبه) با ۵۷۱ واحد کاهش، در ارتفاع یک میلیون و ۵۳۹ هزار واحدی قرار گرفت. به گزارش ایرنا، معاملهگران در دو بازار بورس و فرابورس بیش از ۱۲ میلیارد و ۴۳ میلیون سهم، حقتقدم و اوراق بهادار را به ارزش ۷۶ هزار و ۸۰۹ میلیارد ریال معامله شد. شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات این روز با ۵۷۱ واحد کاهش، در ارتفاع یک میلیون و ۵۳۹ هزار واحد ایستاد. شاخص هموزن با دو هزار و ۷۶ واحد کاهش به ۴۲۸ هزار و ۸۶۸ واحد و شاخص قیمت با یکهزار و ۲۸۹ واحد افت به ۲۶۶ هزار و ۲۶۹ واحد رسید. شاخص بازار اول، یکهزار و ۹۲۰ واحد کاهش و شاخص بازار دوم سههزار و ۴۶۹ واحد افزایش را ثبت کرد. در ادامه معاملات بورس تهران، بیش از هشت میلیارد و ۳۷۵ میلیون سهم، حقتقدم و اوراق بهادار به ارزش ۵۱ هزار و ۸۹۹ میلیارد ریال و در ۵۴۴ هزار و ۳۱۸ نوبت معامله شد. علاوه بر این در بین همه نمادها، نماد پالایش نفت تبریز (شبریز) با ۸۵۹ واحد، معدنی و صنعتی گلگهر (کگل) با ۶۵۳ واحد، کشت وصنعت و دامپروری پارس (زپارس) با ۳۶۲ واحد، فجر انرژی خلیجفارس (بفجر) با ۳۲۸ واحد، گروه مدیریت سرمایهگذاری امید (وامید) با ۳۱۷ واحد، بانک پارسان (وپارس) با ۱۷۲ واحد و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران (حکشتی) با ۱۶۸ واحد با تأثیر مثبت بر شاخص بورس همراه شدند. در مقابل ملی صنایع مس ایران (فملی) با ۶۰۳ واحد، معدنی و صنعتی چادرملو (کچاد) با ۵۰۸ واحد، پتروشیمی پردیس (شپدیس) با ۳۷۱ واحد، فولادمبارکه اصفهان (فولاد) با ۳۶۸ واحد، گسترش نفت و گاز پارسیان (پارسان) با ۳۰۵ واحد و شرکت سرمایهگذاری تأمیناجتماعی (شستا) با ۲۸۷ واحد تأثیر منفی بر شاخص بورس داشتند. بر پایه این گزارش، نماد انتقال دادههای آسیاتک (آسیاتک)، شرکت سرمایهگذاری تأمیناجتماعی (شستا)، سایپا (خساپا)، پالایش نفت اصفهان (شپنا)، صنعتی زرماکارون (غزر)، گسترش سرمایهگذاری ایرانخودرو (خگستر) و ایرانخودرو (خودرو) در نمادهای پُرتراکنش قرار داشتند. گروه خودرو هم صدرنشین برترین گروههای صنعت شد و در این گروه یک میلیارد و ۹۸۱ میلیون برگه سهم به ارزش پنج هزار و ۸۸۵ میلیارد ریال دادوستد شد.
آخرین وضعیت شاخص فرابورس
شاخص فرابورس نیز بیش از پنج واحد کاهش داشت و به ۲۱ هزار و ۸۹ واحد رسید. در این بازار سه میلیارد و ۶۶۸ میلیون برگه سهم و اوراق مالی به ارزش ۲۴ هزار و ۹۱۰ میلیارد ریال داد و ستد شد، تعداد دفعات معاملات فرابورس بیش از ۳۱۹ هزار و ۴۸۳ نوبت بود. نمادهای صنعتی مینو (غصینو)، بیمه پاسارگاد (بپاس)، پویا زرکان آقدره (فزر)، تولید نیروی برق دماوند (دماوند)، فرابوس ایران (فرابورس)، بیمه دی (ودی)، تولیدات پتروشیمی قائد بصیر (شبصیر)، جنرال مکانیک (رنیک) و صنعتی بهپاک (بهپاک) با تأثیر مثبت بر شاخص فرابورس همراه بودند. همچنین سنگآهن گهرزمین (کگهر)، فولاد هرمزگان جنوب (هرمز)، پتروشیمی زاگرس (زاگرس)، پتروشیمی تندگویان (شگویا) و پلیمر آریاساسول (آریا) تأثیر منفی بر شاخص فرابورس داشتند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.