دستیابی محققان به فرمولاسیون طعمدهنده و رنگدهنده طبیعی برای صنایع غذایی پژوهشگران کشور پس از دستیابی به فرمولاسیون طعم متناسب با ذائقه ایرانی، توانستند رنگهای طبیعی غذایی را جایگزین رنگدهندههای وارداتی و شیمیایی کنند. به گزارش ایسنا، فرحناز موسوی مدنی مجری طرح با بیان اینکه طعمهای مورد استفاده در منابع غذایی، دارویی و آرایشی بهداشتی […]
دستیابی محققان به فرمولاسیون طعمدهنده و رنگدهنده طبیعی برای صنایع غذایی
پژوهشگران کشور پس از دستیابی به فرمولاسیون طعم متناسب با ذائقه ایرانی، توانستند رنگهای طبیعی غذایی را جایگزین رنگدهندههای وارداتی و شیمیایی کنند.
به گزارش ایسنا، فرحناز موسوی مدنی مجری طرح با بیان اینکه طعمهای مورد استفاده در منابع غذایی، دارویی و آرایشی بهداشتی وارداتی است، گفت: کارخانههای صنایع غذایی شاخههای مختلفی دارند که هر کدام برای فرآوردههایشان طعمهای مختلفی را استفاده میکنند که این طعمها وارداتی و از شرکتهای آمریکایی و اروپایی خریداری میشود.
وی از اجرای پروژهای در زمینه تولید طعمدهندهها خبر داد و یادآور شد: در این پروژه تحقیقاتی در گام اول به فرمولاسیون طعم برای کارخانههای صنایع غذایی دست یافتیم.
موسوی با بیان اینکه طعمدهندههای تولیدشده متناسب با ذائقه ایرانی است، ادامه داد: با ادامه این مطالعات در حال حاضر بیش از ۴۰۰ نوع طعم را به مرحله تولید انبوه رساندیم.
وی طیف رنگی ارایه شده را حدود ۱۱ رنگ مختلف ذکر کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.