رشد ۴۴ درصدی بودجه تهران نسبت به سال گذشته

فرماندار تهران خبر داد رشد ۴۴ درصدی بودجه تهران نسبت به سال گذشته فرماندار تهران با اشاره به اعتبار ۶۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومانی شهرستان تهران از بودجه کشور گفت: این بودجه نسبت به سال قبل ۴۴ درصد رشد داشته است. عیسی‌فرهادی در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: شهرستان تهران در حوزه تخصیص بودجه مظلوم […]

فرماندار تهران خبر داد

رشد ۴۴ درصدی بودجه تهران نسبت به سال گذشته

فرماندار تهران با اشاره به اعتبار ۶۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومانی شهرستان تهران از بودجه کشور گفت: این بودجه نسبت به سال قبل ۴۴ درصد رشد داشته است.

عیسی‌فرهادی در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: شهرستان تهران در حوزه تخصیص بودجه مظلوم واقع شده است که امیدواریم در سال جاری، وضعیت بهبود یابد. مسؤولان استانی و شهر تهران باید سرمایه‌گذاری بخش خصوصی مانند بخش‌های آموزش، ورزش، جوانان و فنی و حرفه‌ای را مورد توجه قرار دهند و از ظرفیت بخش خصوصی در بخش‌های مختلف بهره‌مند شوند، شاید این ظرفیت در سایر استان‌ها نسبت به استان تهران بسیار کم و یا وجود نداشته باشد.

وی تأکید کرد: باید از اعتبارات ارزش افزوده‌ دهیاری‌ها در مسایلی مانند بهداشت و درمان، محیط‌زیست و سایر موارد استفاده کرد.

وی از ارایه گزارش توسط همه دستگاه‌های سطح شهرستان همزمان با هفته دولت خبر داد و افزود: تمامی دستگاه‌ها باید گزارش‌های عملکرد خود را در هفته دولت ارایه دهند.

فرماندار تهران با تأکید بر این‌که در هفته دولت سرمایه‌گذاری خارجی در تمام دستگاه‌ها باید مورد پیگیری قرار گیرد، ادامه داد: کل اعتبارات شهرستان تهران از بودجه کشور ۶۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان برآورد شده که نسبت به سال قبل ۴۴ درصد رشد کرده است.

وی با اشاره به این‌که آمار و سرشماری زیر نظر شورای برنامه‌ریزی فعالیت می‌کنند، تصریح کرد: کار سرشماری عمومی نفوس و مسکن از سوم مهر ماه تا ۲۴ آبان ماه انجام می‌شود و ستاد مربوط به این کار نیز تشکیل شده است، امیدواریم به زودی مراجعه به درب منازل برای سرشماری عمومی نفوس و مسکن حذف شود، چراکه زیرساخت‌های لازم و مورد نظر آماده شده است.

 

فرهادی در تشریح روند حرکت شهرستان تهران برای اجرای اقتصاد مقاومتی گفت: چندین پروژه در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی در دستور کار قرار دارد، همچنین پیگیری مشکلات کارخانه‌ها نیز باید توسط دستگاه‌ها مورد توجه جدی قرار گیرد. در نظر داریم برای رفع مشکل کارخانه‌ها، ۳ اقدام تخصیص بیمه‌ها، تخصیص معوقات آن‌‌ها و تخصیص مالیات را انجام دهیم.