تحقق اقتصاد مقاومتی در صنعت فولاد به گفته یکی از فعالان صنعت فولاد در صورت توسعه استفاده از تکنولوژی جدید در کشور به زودی شاهد کاهش صادرات سنگآهن و جلوگیری از خامفروشی خواهیم بود. به گزارش مناقصه مزایده، فتحعلی با اشاره به اینکه صادرات سنگآهن به صورت خام در کشور صورت میگیرد، تأکید کرد: این […]
تحقق اقتصاد مقاومتی در صنعت فولاد
به گفته یکی از فعالان صنعت فولاد در صورت توسعه استفاده از تکنولوژی جدید در کشور به زودی شاهد کاهش صادرات سنگآهن و جلوگیری از خامفروشی خواهیم بود.
به گزارش مناقصه مزایده، فتحعلی با اشاره به اینکه صادرات سنگآهن به صورت خام در کشور صورت میگیرد، تأکید کرد: این گونه صادرات متأسفانه ارزش افزودهای برای کشور دربرندارد.
رییس هیأت مدیره سرمایهگسترنور با تأکید بر اینکه تاکنون سابقهای از این تکنولوژی در کشور وجود نداشته که مستقیماً از سنگآهن هماتیت به مرحله احیاء برسد یادآور شد: در حال حاضر این تکنولوژی خریداری شده و توسط مهندسان و صنعتگران داخلی در کشور نصب و احداث شده است.
به گفته وی، با توجه به حجم متوسط سرمایهگذاری در این تکنولوژی بخش خصوصی بیشتری میتواند بیش از پیش در این صنعت فعال گردد و از خامفروشی سنآهن هماتیت جلوگیری شود. فتحعلی این امر را در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی در صنعت فولاد میداند و معتقد است: توسعه صنعت فولاد به جهت داشتن معادن فراوان سنگآهن در کشور یکی از بحثهای استراتژیک و مهم کشور تلقی میشود.
این فعال صنعت فولاد توضیح داد: روش احیایی که بزودی ایران از آن بهرهمند خواهد شد روشی است که در برخی از کشورها از جمله هند از آن برای تولید آهن اسفنجی بهره برده میشود. در این روش سنگآهن هماتیت مستقیم وارد سیستم کوره دوار میشود و از عامل زغالسنگ به عنوان عامل حرارتی استفاده میشود.
براساس اظهارات دکترفتحعلی با توجه به حذف مراحلی از فراوری سنگآهن برای تولید آهناسفنجی قیمت تمام محصول به دست آمده کاهش مییابد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.