سیستم کنونی بازسازی بافت فرسوده ناکارآمد است یک فعال بخش ساخت و ساز مسکن با تأکید بر اینکه بافتهای فرسوده شهری فقط با صندوقهای زمین و ساختمان احیا میشوند، گفت: استانداردسازی ساخت و ساز و ارتقای آن یکی از مزیتهای صندوقهای مذکور است. به گزارش تسنیم، فیوضاتی در جمع خبرنگاران یکی از مزیتهای صندوقهای زمین […]
سیستم کنونی بازسازی بافت فرسوده ناکارآمد است
یک فعال بخش ساخت و ساز مسکن با تأکید بر اینکه بافتهای فرسوده شهری فقط با صندوقهای زمین و ساختمان احیا میشوند، گفت: استانداردسازی ساخت و ساز و ارتقای آن یکی از مزیتهای صندوقهای مذکور است.
به گزارش تسنیم، فیوضاتی در جمع خبرنگاران یکی از مزیتهای صندوقهای زمین و ساختمان را ایجاد تعادل در قیمت مسکن اعلام کرد و افزود: یکی دیگر از ویژگیهای صندوقهای مذکور استانداردسازی ساخت و سازها و ارتقای کیفیت آن است.
وی با تأکید بر اینکه در این صندوقها پول خُرد جامعه بهکار گرفته شده و از پول پُرقدرت که منجر به تورم میشود خبری نیست، تصریح کرد: این صندوقها نقدینگی مردم را در راستای ساخت و ساز مسکن جهت دار میکنند.
وی در ادامه با تأکید بر اینکه بافتهای فرسوده با هیچ سیستمی به جز صندقهای زمین و ساختمان احیا نمیشوند، اظهار کرد: بافتهای فرسوده با استفاده از مکانیسم صندوق زمین و مسکن در زمان مشخص و به صورت مطلوب نوسازی میشوند.
وی همچنین با اشاره به ساخت اولین پروژه مسکونی با استفاده از نقدینگی خُرد مردم در قالب صندوق زمین و ساختمان نسیم، بیان کرد: در این پروژه ۸۰ واحد مسکونی در ۱۹ طبقه (۳ طبقه پارکینگ و انباری، یک طبقه همکف و ۱۵ طبقه مسکونی) در حال ساخت است.
فیوضاتی با بیان اینکه این پروژه ۷۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد میانگین قیمت هر مترمربع این واحدها را حدود ۴ میلیون تومان اعلام کرد و افزود: تاکنون ۱۵ میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده و پیشبینی میشود با رقم ۲۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به اتمام برسد.
شروع ساخت این پروژه ۶ شهریور ۹۳ است و قرار بود که ۶ فروردین سال آینده به اتمام برسد. به گفته دست اندرکاران این طرح به دلیل تغییر ضوابط و آییننامههای ساختوساز برجها، این پروژه با حدود ۳ ماه تأخیر به اتمام میرسد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.