شروط وزارت علوم برای عرضه فن‌آوری در نمایشگاه هفته پژوهش

شروط وزارت علوم برای عرضه فن‌آوری در نمایشگاه هفته پژوهش دستگاه‌های اجرایی نیازهای صنعتی خود را اعلام کنند مدیرکل حمایت و پشتیبانی امور پژوهش و فن‌آوری وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری با اشاره به جزییات برنامه هفته پژوهش سال جاری گفت: در این دوره از نمایشگاه محققانی که دارای مقالات نامعتبر باشند از حضور در […]

شروط وزارت علوم برای عرضه فن‌آوری در نمایشگاه هفته پژوهش

دستگاه‌های اجرایی نیازهای صنعتی خود را اعلام کنند

مدیرکل حمایت و پشتیبانی امور پژوهش و فن‌آوری وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری با اشاره به جزییات برنامه هفته پژوهش سال جاری گفت: در این دوره از نمایشگاه محققانی که دارای مقالات نامعتبر باشند از حضور در این نمایشگاه حذف خواهند شد ضمن آن که برگزاری این نمایشگاه به سمت عرضه فن‌آوری حرکت کرده است.

به گزارش ایسنا، جلال‌بختیاری در اجلاس سیاست‌گذاری پژوهش و فن‌آوری منطقه ۴ با اشاره به جزییات برنامه هفته پژوهش وزارت علوم افزود: در تلاش هستیم تا در برنامه هفته پژوهش کلیه دستگاه‌ها مشارکت داشته باشند چراکه معتقد هستیم که اگر بودجه‌ای برای پژوهش و فن‌آوری کشور اختصاص می‌یابد برای کل کشور است.

وی ادامه داد: بر این اساس، مبلغ ۷ هزار میلیارد تومان در جدول شماره ۱۴ قانون بودجه ۹۵ در نظر گرفته شده است که ۱۱ درصد آن به وزارت علوم و مابقی به سایر دستگاه‌ها اختصاص دارد.

بختیاری با تأکید بر این‌که ما اگر از این اعتبارات برای هفته پژوهش بهره‌برداری نکنیم، راه را به اشتباه رفته‌ایم، خاطرنشان کرد: در دو سال اخیر از این منابع بهره‌برداری کردیم تا کلیه دستگاه‌ها در هفته پژوهش درگیر شوند.

وی یکی از دستگاه‌های همکار در برنامه هفته پژوهش را وزارت کشور دانست و خاطرنشان کرد: این همکاری موجب شده تا استانداری‌ها را با مدیریت دانشگاه‌ها وارد برنامه‌های هفته پژوهش کنیم. بر این اساس نشستی با حضور وزرای علوم و کشور و با حضور استانداری‌ها و روسای دانشگاه‌های مادر هر استان برگزار خواهد شد و در آن کلیه مسایل هفته پژوهش تبیین خواهد شد.

مدیرکل حمایت و پشتیبانی امور پژوهش و فن‌آوری وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری از اضافه شدن بخش بین‌الملل به برنامه‌های هفته پژوهش سال جاری خبر داد و گفت: علاوه بر آن براساس ارسال بخشنامه‌ای به کلیه دستگاه‌ها، اعلام شد تا در غرفه‌های خود در هفته پژوهش نیازهای صنعتی خود را عرضه کنند.

به گفته وی، در هفته پژوهش سال ۹۲ به میزان ۵ میلیارد تومان، در سال ۹۳ به میزان ۲۵ میلیارد تومان و در هفته پژوهش سال ۹۴ به میزان ۴۲ میلیارد تومان قرارداد همکاری امضا شد.

بختیاری خاطرنشان کرد: در هفته پژوهش سال جاری درصدد هستیم تا حداقل ۱۰۰ میلیارد تومان قرارداد منعقد شود و برای رسیدن به این هدف برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: در هفته پژوهش سال جاری جایگاه خاصی برای انعقاد قرارداد‌ها در نظر گرفته شده است که در آن شرکت‌های فعال در حوزه بورس و انعقاد قرارداد‌ها مستقر هستند.

این مقام مسؤول با تأکید بر این‌که نمایشگاه هفته پژوهش سال جاری به سمت عرضه فن‌آوری حرکت کرده است، یادآور شد: بر این اساس، اگر دانشگاه‌ها تی‌آرال (سطح فن‌آوری) نداشته باشند اجازه ورود به نمایشگاه را نخواهند داشت.

وی همچنین از ارتقای ۷۰ درصدی نرم‌افزار داوری طرح‌ها خبر داد و افزود: در سال گذشته بررسی تی‌آرال طرح‌ها براساس فن‌آور، داوری می‌شد ولی امسال این داوری براساس فن‌آور، سرمایه‌گذار و فن‌آوری صورت می‌گیرد.

 

بختیاری همچنین تأکید کرد: محققانی که دارای مقالات نامعتبر باشند از حضور در نمایشگاه هفته پژوهش حذف خواهند شد.