شناسایی ظرفیتهای علمی کشور توسط صندوق حمایت از پژوهشگران رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فنآوران کشور گفت: سیاست صندوق حمایت از پژوهشگران و فنآوران کشور شناسایی ظرفیتهای بالقوه و بالفعل علمی کشور و مورد بررسی تطبیقی قراردادن آنها است. به گزارش ایسنا، ضرغام در جلسه مسؤولین دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه این […]
شناسایی ظرفیتهای علمی کشور توسط صندوق حمایت از پژوهشگران
رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فنآوران کشور گفت: سیاست صندوق حمایت از پژوهشگران و فنآوران کشور شناسایی ظرفیتهای بالقوه و بالفعل علمی کشور و مورد بررسی تطبیقی قراردادن آنها است.
به گزارش ایسنا، ضرغام در جلسه مسؤولین دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه این صندوق آمادگی کامل دارد که در جایگاه بنیاد ملی علمی ایران فعالیتهای علمی را مورد حمایت قرار دهد، اظهار کرد: سیاست ما این است که ظرفیتهای بالقوه و بالفعل علمی کشور شناسایی و مورد بررسی تطبیقی قرار گیرد.
وی افزود: دانشجویان مقطع کارشناسی تحت پوشش قرا میگیرند. دانشجویان کارشناسی ارشد نیز میتوانند در پروژههای مصوب شرکت داشته باشند و رساله دکتری نیز مورد حمایت قرار گرفته است. البته در سطح وسیع فارغالتحصیلان دکتری را مورد حمایت قرار میدهیم.
رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فنآوران کشور گفت: طبق تفاهمنامهای که با دانشگاه امضا شده است، اختراعات دانشگاه دارای هزینه ۷ الی ۱۲هزار دلار مورد حمایت قرار گرفته و ثبت میشود.
ضرغام، هدف اصلی از تشکیل صندوق حمایت از پژوهشگران و فنآوران کشور را ایفای وظایف بنیاد ملی علم ایران عنوان کرد و افزود: عمده فعالیتهای آن در حوزههای حمایت از طرحهای پژوهشی، دکتری تخصصی، ثبت اختراعات، کرسی پژوهشی، پژوهانه (گرنت) و حمایت از ایجاد و توسعه مراکز نوآوری، انجام میگیرد.
رییس صندوق حمایت از پژوهشگران کشور با بیان این که اگر سطح دانش مردم جامعه افزایش یابد اتفاقات خوبی برای جامعه رخ خواهد داد، خاطرنشان کرد: توجیه مسؤولین مبنی بر اهمیت افزایش سطح دانش مردم جهت تحول رفاه اجتماعی، شناسایی ذینفعان و تهیه بستههای آموزشی متناسب با موضوعات مختلف و روشها و شیوههای آموزشی و استفاده از فضای مجازی با همکاری وزارت بهداشت و درمان، وزارت علوم و وزارت جهاد کشاورزی سه موضوع مهم در راستای ارتقای سطح علمی جامعه است.
ضرغام با اشاره به این که اخیراً برگزاری کارگاه آموزشی در خصوص استرسها و چگونگی کنترل خشم مصوب شده است، گفت: هدف از این کارگاه تربیت مربیانی است که به مردم آموزش بدهند.
وی افزود: در زمینه سبک زندگی سالم با تأکید بر کیفیت زندگی، اخلاق و معنویت که مربوط به حوزه بهداشت و درمان است، نیز اقداماتی صورت گرفته است. یکی از مهمترین فاکتورهای در جامعه امید است. اعتماد و امید، شادابی و نشاط جزو سرمایههای اجتماعی است و نباید خدشه دار شود.
وی در پایان، ابراز امیدواری کرد، با توجه به ظرفیتهای علمی بسیار خوبی که دانشگاه علوم پزشکی گیلان دارد، برگزاری این نشست و نشستهای بعدی، بتواند منجر به استفاده بهینه از حمایتهای صندوق شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.