نامه رئیس دیوان محاسبات به وزرا و رؤسای دستگاههای اجرایی فرصت ۶ ماهه وزارت نیرو در راهاندازی اطلس آبی در ادامه ارسال نامههای جداگانه رئیس دیوان محاسبات به وزیران و رؤسای دستگاههای اجرایی دولت سیزدهم حاوی مهمترین وظایف در قانون بودجه سال ۱۴۰۱، دومین نامه به مقصد وزارت نیرو ارسال شد. به گزارش مناقصهمزایده به […]
نامه رئیس دیوان محاسبات به وزرا و رؤسای دستگاههای اجرایی
فرصت ۶ ماهه وزارت نیرو در راهاندازی اطلس آبی
در ادامه ارسال نامههای جداگانه رئیس دیوان محاسبات به وزیران و رؤسای دستگاههای اجرایی دولت سیزدهم حاوی مهمترین وظایف در قانون بودجه سال ۱۴۰۱، دومین نامه به مقصد وزارت نیرو ارسال شد. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از دفتر روابطعمومی و امور بینالملل دیوان محاسبات کشور، در این نامه به تکالیف مهم مرتبط با این وزارتخانه که مبنای رسیدگی دیوان محاسبات در اجرای قانون بودجه سال ۱۴۰۱ قرار میگیرد و گزارشهای تفریغ بودجه دو ماهه براساس آن تهیه میشود، اشاره شده است. برخی از مهمترین این تکالیف شامل موارد ذیل است:
– اعلام فهرست شرکتهای زیرمجموعه وزارتخانهها که مجموع سهام دولت و شرکتهای دولتی در آنها کمتر از ۵۰ درصد است؛ به همراه میزان سهام تحت تملک دولت در هر شرکت به مراجع تعیینشده در قانون و پیگیری پرداخت سود سهم دولت.
– تهیه گزارش تطبیق بودجه مصوب و عملکرد براساس بودجه تفصیلی توسط هیأتهای مدیره و هیأتهای عامل شرکتهای دولتی، تهیه صورتهای مالی میاندورهای ششماهه (غیرتلفیقی).
– مسؤولیت هیأتهای مدیره و هیأتهای عامل درخصوص رفع ایرادات مطرحشده در گزارش حسابرس و بازرس قانونی شرکتها و گزارش نتیجه اقدامات به مجمع عمومی.
– شمول نظارت دیوان محاسبات کشور بر شرکتهای زیرمجموعه وزارتخانهها، مؤسسات، نهادها، شرکتها و سایر دستگاهها و لزوم تهیه و ارائه گزارشها و صورتهای مالی شرکتهای مشمول.
– تکلیف شرکتهای آب منطقهای استانها و سازمان آب و برق خوزستان نسبت به تأمین هزینههای خرید و نصب شمارشگرهای حجمی و هوشمند چاههای آب کشاورزی مجاز با استفاده از اعتبارات مربوطه.
– تکلیف وزارت نیرو نسبت به ارائه گزارش عملکرد بندهای قانونی، هرسه ماه یک بار به کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیطزیست مجلس شورای اسلامی.
– راهاندازی سامانه جامع و اطلس راهنمای دادههای آب سطحی و زیرزمینی تا پایان شهریورماه ۱۴۰۱ و تعیین مناطق بحرانی آب براساس سامانه مذکور جهت تصویب آن توسط شورایعالی آمایش سرزمین تا پایان مهرماه ۱۴۰۱
– کاهش هدررفت آب در شبکههای توزیع و خطوط انتقال آب شرب از طریق نشتیابی و رفع نشت و همچنین رفع انشعابات غیرمجاز، در قالب مشارکت با بخش غیردولتی و ارائه گزارش عملکرد، هر سه ماه یکبار به کمیسیونهای عمران و اقتصادی مجلس شورای اسلامی.
– جایگزینی پساب فاضلابها به جای آبهای شرب و خام در واحدهای صنعتی، خدماتی و فضای سبز.
– جذب سرمایهگذار جهت اجرای طرحهای تصفیه فاضلابهای شهری از طریق شرکتهای آب و فاضلاب استانی.
– ارائه گزارش عملکرد در مقاطع دو ماهه.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.