روز خاص فوتبال ایران چگونه گذشت؟

ماجدی ماند، ۳ عضو ابقاء شدند، سراجی رفت روز خاص فوتبال ایران چگونه گذشت؟ اعضای مجمع فدراسیون فوتبال، موافقت خود با ادامه فعالیت میرشاد ماجدی؛ به عنوان سرپرست این فدراسیون را اعلام کردند. سه عضو هیأت‌رئیسه ابقاء شدند اما مهرداد سراجی از هیأت‌رئیسه رفتنی شد. به گزارش مهر، اوضاع فوتبال ایران در ماه‌های اخیر به‌گونه‌ای […]

ماجدی ماند، ۳ عضو ابقاء شدند، سراجی رفت

روز خاص فوتبال ایران چگونه گذشت؟

اعضای مجمع فدراسیون فوتبال، موافقت خود با ادامه فعالیت میرشاد ماجدی؛ به عنوان سرپرست این فدراسیون را اعلام کردند. سه عضو هیأت‌رئیسه ابقاء شدند اما مهرداد سراجی از هیأت‌رئیسه رفتنی شد. به گزارش مهر، اوضاع فوتبال ایران در ماه‌های اخیر به‌گونه‌ای رقم خورد که بی‌ثباتی و اختلافات داخلی به اوج رسید تا همه امیدوار باشند در مجمع عمومی روز ۱۰ خرداد به این وضعیت رسیدگی و تکلیف شهاب‌الدین عزیزی‌خادم و اعضای هیأت‌رئیسه برای آینده مشخص شود. در پایان این مجمع، اعضاء رأی به ادامه فعالیت میرشاد ماجدی به عنوان سرپرست فدراسیون تا روز هشتم شهریور که انتخابات برگزار می‌شود، دادند. همچنین احمدرضا براتی، طهمورث حیدری و احسان اصولی، با رأی اعضای مجمع در هیأت‌رئیسه باقی ماندند اما مهرداد سراجی؛ نتوانست رأی لازم برای ماندن را کسب کند و به سرنوشت عزیزی‌خادم گرفتار شد.

تأکید بر غیبت رئیس معزول

تعدادی از اعضای هیأت‌رئیسه به هنگام ورود تأکید کردند که شهاب‌الدین عزیزی‌خادم؛ رئیس معزول این فدراسیون که از سوی کمیته اخلاق و استیناف به دو سال محرومیت از حضور در فوتبال محکوم شده است، حق حضور در مجمع امروز را ندارد. علی خطیر که یکی از عوامل پشت‌پرده اتفاقات اخیر فدراسیون فوتبال بود و به نوعی سعی در مدیریت بخشی از این وضعیت داشت، به عنوان نماینده باشگاه تراکتور وارد مجمع شد.

پرونده عزیزی‌خادم بسته شد

پس از ارائه گزارش حسن کامرانی‌فر؛ در مورد شرایط شهاب‌الدین عزیزی‌خادم، بند ۱۴ دستور جلسه که مربوط به تصمیمگیری در مورد عزل رئیس فدراسیون بود، از دستور جلسه خارج شد تا به این ترتیب پرونده عزیزی‌خادم در فدراسیون فوتبال بسته شود. بازرس حاضر در مجمع با این توضیحات اعلام کرد که اگر اینگونه است، مجمع فدراسیون قانونی نیست. شمس؛ گفت: صورت‌های مالی باید به تصویب هیأت‌رئیسه برسد.

مجمع باید در مورد عزیزی‌خادم تصمیم می‌گرفت

سیدحسینی؛ سپس قبول کرد و گفت: شما به عنوان ناظر بگویید آیا عدم تبعیض در مجمع فدراسیون فوتبال رعایت می‌شود؟ کمیته اخلاق (عزیزی‌خادم) را محروم کرده اما مجمع باید او را عزل کند. چطور براتی با اشراف کامل به اساسنامه درباره پیشنهاد ساکت اظهارنظر می‌کند اما در این باره نه! اگر براتی بگوید، من می‌پذیرم و دیگر ادامه نمی‌دهم. وی ادامه داد: اگر عزیزی‌خادم بد کار کرده و هیأت‌رئیسه کار خوبی کرده است چرا نامه عزل را زدید . نظر اکثر دوستان این بود که تمام هیأت‌رئیسه نباشد. شاید نظر آنها برای عزل درست بود اما چون با مجمع مشورت نشد و در زمان مشخص او را کنار نگذاشتند، چنین خواسته‌ای داشتهاند. سیدحسینی؛ گفت: درباره برگزاری بازی در مشهد و همچنین نحوه عزل موقت تذکر داد. ما هیچ نشانه‌هایی از عزل موقت در دوران کارکرد عزیزی‌خادم ندیدیم.

سؤالم را نپرسید به فیفا نامه می‌زنم

عضو مجمع، افزود: مسائل انسانی و اخلاقی را خواهش می‌کنم در نظر بگیرید، یادمان باشد قرار بود یک امتیاز از بحرین بگیریم اما سپس همه را بردیم و قطار موفقیت روی ریل افتاد. خواهش می‌کنم شرافتمندانه برخورد کنید و مجمع نشان داده است در این مسائل تأثیری نداشته است. من خواهش می‌کنم سؤالات من از ناظر فیفا پرسیده شود، در غیر اینصورت به‌صورت کتبی در اختیار او  قرار می‌دهم.

چرا بازی تیم ملی در مشهد برگزار شد؟

او افزود: موضوع بعدی مشهد است. چرا بازی باید در مشهد برگزار شود. پس از مدت‌ها اجازه سفر به مردم به خاطر موضوعات کرونایی داده شد. همچنین با توجه به مسأله‌هایی که داریم و نمی‌خواهم الان بررسی کنیم آنجا را انتخاب کردید؟! در قبال زنان رفتار اینچنینی کردید. چرا هیچ برخوردی با این موضوع نشد. من نمی‌خواهم از احسان اصولی؛ بپرسم چرا این رفتار را می‌کنید. مسأله دیگر این است؛ چرا آقای بنیادی‌فر باید به عنوان نماینده داوران با حضور فغانی، ابوالفضلی و سایرین انتخاب شود. وی افزود: بحث دیگرم آقای براتی است‌. او مجوز وکالت دارد و نمی‌تواند جایی برود. براتی؛ قرارداد ماهی ۲۳ میلیون تومانی دارد که هم بیمه و هم بیمه تکمیلی‌اش داده شده است. او (براتی) چهار ماه از جایگاه حقوقی استعفا داده است اما در این مدت باز هم حقوق جایگاه قبلی خود را می‌گیرد.

حقوقی که گرفته‌ام قانونی است

براتی؛ سپس در واکنش به اتهامات عضو مجمع، گفت: طالقانی نه‌تنها من وکیل در ایران، بلکه در انگلیس و سوئیس هم وکالت می‌کنم. من حقوق گرفتم در دوران حضور شما در هیأت‌رئیسه و سپس دوران عزیزی‌خادم هم حقوق گرفتم که کاملاً قانونی بوده است. می‌دانید یک وکیل بابت وکالت یک خانه دو میلیاردی، دویست میلیون می‌گیرد پس این رقم‌ها را که در شأن مالی من نیست، نگویید. من زیر میزی نگرفتم. بنده هر پولی گرفتم قرارداد داشتم. من بیمه فدراسیون نیستم چون بیمه تأمیناجتماعی من از جای دیگری رد می‌شود. بیمه تکمیلی‌ام از فدراسیون است.

دفاع اصولی در مقابل درخواست برکناری‌اش

سخنگوی فدراسیون فوتبال که درخواست عزل او از هیأت‌رئیسه توسط اکثریت مجمع فدراسیون اعلام وصول شده است، در دفاعیات خود، گفت: طبق بند ۹ ماده ۲۹ اساسنامه بند ویژه‌ای برای دستورجلسه داده شده است.آن چیزی که امروز مورد بحث است در هفت بند، توسط اعضای محترم مجمع در هفت بند قرار داده شده است که شش بند آن سؤال است‌. وقتی شما پیشنهادی دارید یعنی سؤال دارید. در یک بند از آنها پیشنهاد عزل چهار تن از اعضای هیأت‌رئیسه وجود دارد. طبق همان بندی که در فوق گفتم اعلام شده است باید پیشنهاد عزل، دارای استدلال باشد. او درباره برگزاری بازی در مشهد، تأکید کرد: این موضوع به دوران ما مرتبط نمی‌شد. من عضو مشهدی هستم اما خنده‌دار است که آن را به بنده که اصالتاً مشهدی هستم ربط می‌دهند. یادم هست پنجم فروردین ۹۹ قرار بود بازی با هنگ‌کنگ در ورزشگاه امام‌رضا(ع) مشهد برگزار شود. از سوی دیگر یکی از تأکیدات فیفا و AFC این بود که بازی‌های ملی باید در شهرهای مختلف برگزار شود. سپس وقتی درخواست میزبانی جام‌ملت‌ها دادیم مشهد جزؤ بهترین ورزشگاه‌ها معرفی شد.

سراجی از اتهامات وارده دفاع کرد

مهرداد سراجی؛ در پاسخ به اتهامات وارده به وی، گفت: مراتب اعتراض خودم را به نحوه اتهامی که به اینجانب و همکارانم اعلام شده است، بگویم. روش و شکل اتهام مستدل نبوده است. مجمع عمومی به ما رأی داد که شفاف و فارغ از فساد تصمیمگیری شود. من در سه بخش می‌خواهم توضیحاتی را ارائه دهم. در درجه اول؛ می‌خواهم شهادت دهم تمام اتفاقاتی که رقم خورد در جهت صیانت از فوتبال بود. نکته دوم؛ فعالیت‌ها در دایره اساسنامه فدراسیون فوتبال بوده است. خط قرمز ما هم جلوگیری از بحران‌ها شبیه به تعلیق بوده است. همه بدانند بند یک هنوز در مجلس شواری اسلامی تأیید نشده است. البته تلاش‌هایی رقم می‌خورد. ماجرا از آنجایی شروع شد که به من از جایی تهمت زدند که سؤال پرسیدم در سازمان لیگ چه خبر است که طبق مصوبات هیأت‌رئیسه به من اجازه بررسی اسناد آنجا داده نمی‌شود؟ من در سفر به قطر مدخلیتی نداشته‌ام. نه‌تنها مصوبه من نبوده بلکه مشورتی هم با من نشد. شاید لازم هم نبوده است. مجمع باید امروز تصمیم بگیرد اتحاد و همراهی باید باشد یا اینکه به مشکل بخوریم. من خواهش می‌کنم دوباره به من اعتماد شود در سال جام‌جهانی تا کمک کنیم. نگران اختلافات هیأت‌رئیسه نباشید. اگر اختلافات داخلی نباشد انفعال ما را خموده می‌کند.

کامرانی‌فر خواستار رأی‌گیری شد

دبیرکل فدراسیون فوتبال خواستار پایان فرصت سؤال و جواب شد، اما اعضای مجمع خواستار پرسیدن سؤالات بیشتر شدند. کامرانی‌فر نیز، گفت: برای رعایت حقوق تساوی باید به هر دو طرف وقت یکسان داده شود. همین موضوع پس از دقایقی بحث و درگیری لفظی براتی با مخالفانش به اینجا ختم شد که کامرانی‌فر؛ گفت: با توجه به شرایط فعلی و درخواست‌ها وارد رأی‌گیری می‌شویم. هر نفر چهار برگ مجزا در اختیار دارند که این عزیزان می‌توانند در رأی‌گیری شرکت کنند. سپس برای شمارش آرا، سه نفر به عنوان ناظر انتخاب شدند. در این لحظات هرج و مرج بسیار زیادی در سالن مجمع عمومی وجود داشت. کامرانی‌فر؛ در حالی که گفته بود ۸۱ حق رأی وجود دارد در هنگام رأی‌گیری اعلام کرد ۸۲ رأی داده خواهد شد. باشگاه سایپا دو حق رأی دارد. برای عزل هر یک از اعضای هیأت‌رئیسه نیاز به دو‌سوم آرای مأخوذه است.