در ادامه تلاش سرمایهگذاران خارجی در بخش معدن افغانستان، هیأتی از سرمایهگذاران روسیه در این باره با معاون نخستوزیر طالبان دیدار کرد. به گزارش مناقصهمزایده، محمد عبدالکبیر؛ معاون سیاسی نخستوزیر طالبان با «اسماعیل اسماعیلوف»، «هاشم بیگ کورمانوف» و «نوسب بیک رسولان» مسؤولین گروه روسی «آسیا ماینینگ» دیدار کرد. براساس بیانیه منتشر شده توسط طالبان، این […]
در ادامه تلاش سرمایهگذاران خارجی در بخش معدن افغانستان، هیأتی از سرمایهگذاران روسیه در این باره با معاون نخستوزیر طالبان دیدار کرد. به گزارش مناقصهمزایده، محمد عبدالکبیر؛ معاون سیاسی نخستوزیر طالبان با «اسماعیل اسماعیلوف»، «هاشم بیگ کورمانوف» و «نوسب بیک رسولان» مسؤولین گروه روسی «آسیا ماینینگ» دیدار کرد. براساس بیانیه منتشر شده توسط طالبان، این هیأت روسی با ابراز علاقمندی برای سرمایهگذارای در بخش معادن افغانستان، وضعیت امنیتی این کشور را نیز اطمینان بخش خواندند. عبدالکبیر نیز، در این دیدار تأکید کرد که هیأت حاکمه افغانستان از سرمایهگذاران داخلی و خارجی استقبال کرده و امنیت و مصونیت آنها را تضمین میکند. معاون سیاسی نخستوزیر طالبان، همچنین خاطرنشان کرد که کابل آماده هرگونه همکاری لازم با سرمایه گذاران است. براساس بررسیهای انجام شده، افغانستان دارای منابع معدنی کمنظیر مس، طلا، نفت، گاز طبیعی، اورانیوم، بوکسیت، زغالسنگ، سنگآهن و عناصر خاکی نادر همچون لیتیوم، کرومیوم، سرب، روی، سنگهای قیمتی، تالک، سولفور، کبالت، تراورتن، گچ و سنگ مرمر است.
وزارت معادن دولت طالبان: فرصتهای خوب سرمایهگذاری در این کشور
مهیا استکابلوف: طرح آمریکا برای استفاده از افغانستان علیه روسیه شکست خورد
پیش از این نیز، «ضمیر کابلوف»؛ نماینده ویژه رئیسجمهور روسیه، در رأس هیأتی بینالوزارتی شامل نمایندگان وزارتهای دفاع، کشور، اقتصاد، صنعت، کشاورزی و انرژی این کشور برای دیدار با مقامات طالبان به کابل سفر کرده بود. عبدالقهار بلخی؛ سخنگوی وزارتخارجه طالبان در بیانیهای گفته بود که دو طرف در این دیدار درباره تقویت روابط سیاسی، اقتصادی، ترانزیتی و منطقهای گفتوگو کردند و کابلوف نیز سیاست طالبان را «متوازن و به نفع جهان» خوانده است.
***
ضرورت نصب دستگاههای حذف آرسنیک در معادن کردستان
استاندار کردستان، نصب دستگاههای حذف آرسنیک در معادن را با کمک شرکت آبفا ضروری دانست و عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی و محیطزیست استان باید پایشهای مستمر داشته و اطمینان خاطر به مردم منطقه به لحاظ سلامت بدهند. به گزارش مناقصهمزایده، زارعی کوشا؛ در شورایعالی معادن استان کردستان، اظهار کرد: تشکیل تعاونی در حوزه معادن نیازمند اکتشاف و انجام سایر فعالیتهای زنجیرهای در این حوزه است و باید سازماندهی مشخصی داشته باشد. وی با اشاره به اینکه در منطقه قروه، معدنکارهای اساسی برای جلوگیری از نفوذ آلودگی در آب انجام داده است، افزود: افزایش میزان در مناطقی از استان که رگههای معدنی طلا وجود دارد، طبیعی است، اما باید این مسأله که آلایندگی در زمان فعالیت معدن رخ داده بررسی و شفافسازی شده و در صورت منشأ بودن معدن، برطرف شود. استاندار کردستان، نصب دستگاههای حذف آرسنیک در معادن را با کمک شرکت آبفا ضروری دانست و عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی و محیطزیست استان باید پایشهای مستمر داشته و اطمینان خاطر به مردم منطقه به لحاظ سلامت بدهند. وی ادامه داد: با انجام کار مطالعاتی، باید به جای کشت انگور یا گندم در مناطق آلوده به آرسنیک، کشت جایگزین صورت گیرد که هم نفع اقتصادی داشته باشد و هم نگرانی مردم در این رابطه رفع شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.