وزیر راه و شهرسازی ۷۵هزارمیلیارد ریال قرارداد برای توسعه پسکرانه بندرشهیدرجایی منعقد شده است وزیر راه و شهرسازی گفت: ۷۵ هزار میلیارد ریال قرارداد برای توسعه دوهزار و ۴۰۰هکتارپسکرانه مجتمع بندری شهید رجایی منعقد شده است. به گزارش ایرنا، عباس آخوندی اظهار کرد: این میزان موافقتنامههای سرمایهگذاری متعددی برای بهرهگیری ظرفیت این بندر با هدف […]
وزیر راه و شهرسازی
۷۵هزارمیلیارد ریال قرارداد برای توسعه پسکرانه بندرشهیدرجایی منعقد شده است
وزیر راه و شهرسازی گفت: ۷۵ هزار میلیارد ریال قرارداد برای توسعه دوهزار و ۴۰۰هکتارپسکرانه مجتمع بندری شهید رجایی منعقد شده است.
به گزارش ایرنا، عباس آخوندی اظهار کرد: این میزان موافقتنامههای سرمایهگذاری متعددی برای بهرهگیری ظرفیت این بندر با هدف ایجاد اشتغال، آبادانی و توسعه بندرعباس به عنوان مرکز استان هرمزگان درسالهای اخیر رخ داده است.
وی ادامه داد: باید بتوان بنادر کشور را کامل دریک موقعیت رقابتی با کل کشورهای حاشیه خلیجفارس قرارداد لذا درنظر داریم با تکمیل بخش سوم بندر شهید رجایی، میزان تخلیه و بارگیری کانتینر در این بندر به ظرفیت ۱۰ میلیون کانتینر در سال برسد.
وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: زمینه جذب سرمایهگذار بینالمللی در بخش سوم این بندر فراهم و همچنین کارهای مهندسی اولیه نیز آغاز شده که امید میرود به نتیجه برسد.
آخوندی افزود: در پی افزایش عمق آبخور بخش سوم بندرشهید رجایی به میزان دو متر افزونتر از آبخور بخش دوم این بندر هستیم تا بتوان کشتیهای با ظرفیتهای بسیار بیشتری را درون آن پهلوگیری کرد و باید بتوان با بهرهگیری از بنادر به ۱۵ کشور محاصره در خشکی همسایه خدمات ارایه داد که یکی از این مؤلفهها تعامل است.
وی ادامهداد: اتفاقهای بسیار خوبی رخ داده و ۱۴ شرکت کشتی رانی دنیا برنامه نوبهای از دو کشتی تا ۷ کشتی دارند و این موقعیتی است که به دنبال آن بودیم واین درحالی بود که قبل از تحریمها چیزی حدود ۲٫۶ میلیون کانتینر درسال بارگیری و تخلیه داشتیم که در زمان تحریمها به ۱٫۶ و سال گذشته به ۱٫۸ رسید و پیشبینی میشود رقم یاد شده در سال جاری به حدود دو و دو دهم میلیون کانتینر را پشت سر گذاریم.
وزیر راهو شهرسازی اشاره کرد: با این اتفاق به شرایط قبل از تحریم باز میگردیم که این ایدهآل و مطلوب کشور نبوده و بازگشت به نقطه صفر محسوب میشود و باید بتوان موقعیت بنادر کشور را کامل در یک موقعیت رقابتی با کل کشورهای حاشیه خلیجفارس قرارداد و به بازسازی بخش اول و تجهیز بخش دوم بندر شهیدرجایی بندرعباس نیز در دست اجرا است.
این مقام مسؤول اضافهکرد: نکته بسیار مهم تجهیز بخش دوم بندر شهید رجایی است، زیرا درحال حاضر تنها یال جنوبی بخش دوم این بندر مورد استفاده قرار دارد و از یالهای شرقی و غربی استفادهای نمیشود وبا استفاده از شرایط پس از تحریم مناقصات بینالمللی این بخش نیز برگزار شده است.
وی ابراز داشت: رقم مناقصه برگزار شده ۱۰۷ میلیون یورو بود که السیها گشایش یافته و تضمینهای مورد نیاز توسط بانکهای درجه یک اروپایی داده شد.
وزیر راهوشهرسازی خاطرنشان کرد: امید میرود بخش دوم بندر شهید رجایی ظرف ۱۸ ماه آینده به صورت کامل تجهیز شود که این کار موجب گسترش ظرفیت این بخش میشود.
بنا به اظهار آخوندی، در همین خصوص، توسعه بنادر پیگیری میشود و باید بتوان از سایر بنادر کشور نیز استفاده کرد و داشتن مأموریت برای بندر سیریک، جاسک و تیاب مسأله بسیار مهمی است که رابطه بندرشهید رجایی با سایر بنادر را تعیین میکند.
وی اظهارکرد: عملیات لایروبی بندر سیریک، جاسک و تیاب در سالجاری انجام شد و توسعه بندر جاسک به دستور رییسجمهور در دستور کار قرار دارد.
وی اشاره کرد: همچنین توانستیم با هندیها به توافقی رسیده و چابهار را در کریدور جنوب به شمال تجهیز کنیم.
وزیر راه و شهرسازی تأکید کرد: برای اینکه بتوان مزیت رقابتی بندرعباس را در مقایسه با بنادر جنوب کشور حفظ کرد باز هم باید اقدامهای بیشتری انجام داد.
آخوندی افزود: علاوه بر بندر و پسکرانهای آن، باید حمل و نقل ترکیبی را در هرمزگان سامان داد که یک ترکیب، ترکیب ریل و بندر است که این امر به خوبی درون بندرشهید رجایی انجام شده است.
وی بیانکرد: تمام چشمههای بار بندرشهید رجایی به خطوط ریل متصل شدهاند و ۷ کیلومتر باقی مانده نیز انجام خواهد شد و بنابراین سهم ریل از بار بندرشهید رجایی از پنج به ۱۵ درصد افزایش یافته که باز نیازمند افزایش است.
وزیر راهو شهرسازی بیانکرد: درون هرمزگان که مهد حمل و نقل است باید حملو نقل ۴ وجهی شامل ریل، دریا، زمین و هوا را با هم داشت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.