راهکار ۳ گانه دادستان تهران برای اجرای کنسرت‌ها

راهکار ۳ گانه دادستان تهران برای اجرای کنسرت‌ها دادستان عمومی و انقلاب تهران با ارایه۳ پیشنهاد برای اجرای کنسرت‌ها، توجه به این ۳ پیشنهاد را مانع از ایجاد تنش‌ در برگزاری کنسرت‌‌ها و لغو آن‌‌ها دانست. به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از دادسرای عمومی و انقلاب تهران، دومین نشست دادستانی تهران در حوزه‌ آسیب‌های اجتماعی […]

راهکار ۳ گانه دادستان تهران برای اجرای کنسرت‌ها

دادستان عمومی و انقلاب تهران با ارایه۳ پیشنهاد برای اجرای کنسرت‌ها، توجه به این ۳ پیشنهاد را مانع از ایجاد تنش‌ در برگزاری کنسرت‌‌ها و لغو آن‌‌ها دانست.

به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از دادسرای عمومی و انقلاب تهران، دومین نشست دادستانی تهران در حوزه‌ آسیب‌های اجتماعی برگزار شد که به موضوع عفاف و حجاب اختصاص داشت.

در این جلسه که به ریاست عباس جعفری دولت‌آبادی دادستان تهران تشکیل شد، مسؤولان پلیس، دستگاه‌های اجرایی مرتبط با آسیب‌‌ها و تعدادی از معاونان دادسرای تهران حضور داشتند.

جعفری دولت‌آبادی ضمن ارایه‌ توضیحاتی در خصوص ورود، تولید و عرضه پوشاک و البسه خلاف عفت عمومی، مقابله با این پدیده را مستلزم برخورد با منشأ اصلی آن‌‌ها دانست و اظهارکرد: وقتی کانتینرهای کالای قاچاق وارد کشور می‌شود، دستگیری فروشندگان این کالا‌ها چندان قابل توجیه نیست؛ لذا اتخاذ اقدامات پیشگیرانه از طریق مسدود کردن منافذ و راه‌های اصلی که منتهی به کاهش ورود تولید و عرضه پوشاک و البسه غیرمجاز ‌شود ضروری است.

جعفری دولت‌آبادی به موضوع برگزاری کنسرت‌‌ها و مشکلات ناشی از آن پرداخت و با یادآوری این نکته که، این مراسم از قدیم‌الایام برگزار می‌شده و موضوع جدیدی نیست، اظهارکرد: دادستانی تهران پیشنهاد می‌کند برگزاری کنسرت‌‌ها در تهران منوط به تضمین و تأمین امنیت مراسم از سوی استاندار یا فرماندار تهران و تضمین سلامت محتوای برنامه‌ ارایه شده توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی‌گردد.

وی ضبط رسمی مراسم از سوی پلیس را به عنوان پیشنهاد دیگر مطرح کرد و گفت: این اقدام می‌تواند در جلوگیری از مشکلات کنسرت‌‌ها پیشگیرانه باشد.

وی توجه به این ۳ پیشنهاد را مانع از ایجاد تنش‌ در برگزاری کنسرت‌‌ها و لغو آن‌‌ها دانست.

دادستان تهران ادامه داد: عملیاتی کردن این ۳ پیشنهاد باعث می‌شود که مسؤولان در برگزاری کنسرت‌‌ها احساس مسؤولیت کرده، تنش‌‌ها فعلی از بین برود و مسؤولان به وظایف خود عمل کنند.

وی افزود: در صورت اجرای این پیشنهاد‌ها دادستانی تهران در صورت اجرای کنسرت با محتوای خلاف موازین اسلامی از وزیر ارشاد، و در فرض خدشه به امنیت عمومی از استاندار و فرماندار تهران توضیح خواهد خواست و عنداللزوم به‌جای برگزارکننده و یا سایر افراد مرتبط مسؤولان اصلی به شرح فوق مورد پرسش قرار خواهند گرفت.

دادستان تهران گفت در صورت پاسخ مثبت دستگاه‌ها، این پیشنهاد‌ها عملی خواهد شد.

جعفری دولت‌آبادی با اعلام این‌که دادستانی و مسؤولان با مد و زیبایی مخالف نیستند، هجمه به عفت، اخلاق و فرهنگ اسلامی در قالب مد و زیبایی را مذموم دانست و مقابله با اقدامات کسانی که ضمن ایجاد ارتباط میان مد و لباس از یک سو و بی‌عفتی از سوی دیگر، حوزه عفت و حیا را نشانه گرفته‌اند را از ضروریاتی دانست که باید مورد توجه مسؤولان قرار گیرد.

وی تأکید کرد: در این مبارزه اتحادیه‌های پوشاک باید به وظایف خود عمل نموده و در خصوص تولید و عرضه لباس‌های مبتذل پاسخگو باشند و هر جا که اتحادیه قادر نباشد اقدامات پلیس توام با حمایت قضایی همراه خواهد بود.

در ادامه‌ جلسه سرهنگ بابایی جانشین پلیس اطلاعات و امنیت ناجا با ذکر مقدمه‌ای از ویژگی‌های کشور از جمله جوان بودن ۶۳ درصد جمعیت و پیشینه‌ تاریخی کشور، زمینه‌های نفوذ فرهنگی در رواج پوشش‌های نامتعارف را تبیین نمود.

وی در ترسیم اقدامات دشمن در قالب شبیخون و تهاجم فرهنگی اظهارکرد: وضعیت فعلی ولنگاری فرهنگی محسوب می‌شود که در حوزه‌ پوشش شامل لباس‌، ژورنال‌ و طراحی‌های لباس شکل گرفته و مبادی تبلیغ دشمن در این حوزه عبارت از ماهواره، شبکه‌های مجازی، نشریات، مزون‌ها، مانکن‌های خیابانی و برخی فروشگاه‌ها است.

دادستان تهران در پیگیری مصوبات جلسه‌ قبل، به طرح سؤال از چند دستگاه مسؤول پرداخت که از آن جمله، خبر مندرج در برخی سایت‌های خبری مبنی بر پرداخت حق آرایش به پرستاران برخی بیمارستان‌های خصوصی بود.

نماینده وزیر بهداشت در بیان نتیجه‌ بررسی‌های صورت گرفته، گفت که معاونت درمان وزارت متبوع، در این خصوص پیگیری کرد که مستنداتی از سوی خبرگزاری مذکور ارایه نشده و مدیر مسؤول خبرگزاری اعلام داشته است موضوع خبر، به لحاظ چنین پرداختی در فیش حقوقی نبوده است، بلکه این پرداخت‌ها در قالب دیگری به عمل می‌آید.

دادستان تهران مقرر کرد که در پیگیری موضوع، وزارت بهداشت تیمی را برای بازرسی وضعیت پوشش و حجاب پرستاران به بیمارستان‌ها اعزام نماید و همچنین در خصوص اعزام چنین گروهی متشکل از اعضای این جلسه برای امر مذکور اعلام آمادگی نمود و از وزارت بهداشت خواست زمینه‌ را برای اجرای این مصوبه فراهم نماید.

وی از جمله اقدامات مؤثر در مقابله با بدحجابی را توقیف اتومبیل‌هایی که راننده یا سرنشین آن کشف حجاب کرده دانست و با اعلام این‌که دادستانی به پلیس در این خصوص مجوز داده است، از پلیس خواست این دستور را اجرایی کند.

 

دادستان تهران همچنین با تأکید بر ظرفیت فضای مجازی در تبلیغ بی‌عفتی به دو معاون خود در دادسرای فرهنگ و رسانه و دادسرای جرایم رایانه‌ای دستور داد که در این حوزه‌ ورود جدی نموده و نسبت به سایت‌هایی که به تبلیغ یا فروش لباس‌های مبتذل می‌پردازند، اقدامات پیشگیرانه صورت گیرد.