کاهش ۱۶ درصدی خروج اضطراری نیروگاه کرمان در ۳ سال

کاهش ۱۶ درصدی خروج اضطراری نیروگاه کرمان در ۳ سال مدیرعامل نیروگاه کرمان یکی از موفقیت‌های بهره‌برداری از این نیروگاه را کاهش خروج اضطراری آن دانست و گفت: خروج اضطراری نیروگاه کرمان از ۱۵ تا ۱۸ درصد به ۲.۷ درصد رسیده است که این به معنای آمادگی ۹۷ درصدی نیروگاه است. مجیدتیرافکن در گفت‌وگو با […]

کاهش ۱۶ درصدی خروج اضطراری نیروگاه کرمان در ۳ سال

مدیرعامل نیروگاه کرمان یکی از موفقیت‌های بهره‌برداری از این نیروگاه را کاهش خروج اضطراری آن دانست و گفت: خروج اضطراری نیروگاه کرمان از ۱۵ تا ۱۸ درصد به ۲.۷ درصد رسیده است که این به معنای آمادگی ۹۷ درصدی نیروگاه است.

مجیدتیرافکن در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت: به منظور توسعه شبکه تولید برق کشور به خصوص تأمین و تثبیت ولتاژ شبکه جنوب شرق کشور در اواخر دهه‌۷۰، مطالعاتی توسط معاونت برنامه‌ریزی شرکت توانیر انجام شد که براساس آن، طرح احداث یک نیروگاه سیکل ترکیبی با ۶ واحد گازی که هر کدام ظرفیت اسمی ۱۵۹ مگاواتی داشته باشند تهیه شد.

وی افزود: این طرح در مقام اجرا به ۸ واحد ۱۵۹ مگاواتی ارتقا پیدا کرد و به مرکزیت کرمان مورد تصویب قرار گرفت.

مدیرعامل نیروگاه کرمان با بیان این‌که اجرای فاز اول این نیروگاه در سال ۷۹ آغاز شد، اذعان داشت: فاز اول این نیروگاه شامل ۸ واحد گازی مجموعاً به ظرفیت ۱۲۷۲ مگاوات بود و بعد از گذراندن مراحل اجرا و راه‌اندازی، اولین واحد در تیرماه سال ۱۳۸۰ و آخرین واحد در آذر ماه سال ۱۳۸۱ به بهره‌برداری رسید.

تیرافکن، نیروگاه کرمان را یکی از بزرگ‌ترین نیروگاه‌های حرارتی کشور برشمرد و گفت: در کار احداث بخش گاز نیروگاه با امضای قراردادی که سازمان توسعه برق ایران با شرکت مدیریت پروژه‌های نیروگاهی ایران (مپنا) داشت و با مشارکت شریک خارجی آن که شرکت آنسالدوی ایتالیا بود، زمینه‌سازی انتقال تکنولوژی توربین‌های V94.2 که شرکت آنسالدوی ایتالیا تحت لیسانس شرکت زیمنس آلمان به ایران فروخت، فراهم شد.

وی ادامه داد: عملیات بخش بخار نیروگاه کرمان از دی ماه سال ۸۳ آغاز شد که از مجموع ۴ واحد بخار، اولین واحد در اسفند ماه سال ۸۶ و آخرین واحد در اسفندماه سال ۸۷ وارد مدار شد و ظرفیت اسمی نیروگاه کرمان به ۱۹۰۰ مگاوات رسید.

 

تیرافکن یکی از موفقیت‌های بهره‌برداری از نیروگاه کرمان را کاهش خروج اضطراری این نیروگاه دانست و گفت: خروج اضطراری نیروگاه کرمان از ۱۵ تا ۱۸ درصد به ۲٫۷ درصد رسیده به‌طوری که این فاکتور مهم نیروگاهی در نیروگاه کرمان در سال ۹۱ به میزان ۱۵٫۶ درصد بود، در سال ۹۲ به ۱۸٫۷ درصد رسید، در سال ۹۳ به ۶٫۸ درصد کاهش یافت و موفق شدیم خروج اضطراری نیروگاه کرمان را در سال ۹۴ به ۲٫۷ درصد برسانیم که این به معنای آمادگی ۹۷ درصدی نیروگاه است.