کاهش ۱٫۷ درصدی مصرف آب در کلان‌شهرها

کاهش ۱٫۷ درصدی مصرف آب در کلان‌شهرها معاون برنامه‌ریزی وزارت نیرو با بیان این که الگوی مصرف آب در کشور مربوط به دوران فراوانی آب است و باید تغییر کند، گفت: البته در سال جاری میزان مصرف آب در شهرهای بزرگ تا ۱٫۷ درصد کاهش داشته است. به گزارش تسنیم، معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی […]

کاهش ۱٫۷ درصدی مصرف آب در کلان‌شهرها

معاون برنامه‌ریزی وزارت نیرو با بیان این که الگوی مصرف آب در کشور مربوط به دوران فراوانی آب است و باید تغییر کند، گفت: البته در سال جاری میزان مصرف آب در شهرهای بزرگ تا ۱٫۷ درصد کاهش داشته است.

به گزارش تسنیم، معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت نیرو با بیان این که در حوزه تولید برق مشکلی نداریم، اظهار کرد: سالانه نیازمند ۵ هزار مگاوات افزایش تولید برق هستیم و این میزان با توجه به مصارف عمومی و تغییر در الگوی مصرف انرژی است.

علیرضا دائمی با اشاره به نامطلوب بودن وضعیت پست‌های انتقال و لزوم سرمایه‌گذاری در حوزه بازسازی این سیستم، گفت: در سال ۹۵ حدود ۱۸۰۰ مگاوات ظرفیت جدید تولید برق آماده بهره‌برداری است و این سرمایه‌گذاری ادامه دارد؛ همچنین سرمایه‌گذاری بزرگی نیز در حوزه سیکل ترکیبی داریم.

دائمی در خصوص واقعی شدن قیمت انرژی تصریح کرد: در حوزه تولید، بخش خصوصی ورود کرده و ما اقدام به خرید تضمینی می‌کنیم و هر کیلووات ساعت برق دارای مابه‌التفاوتی ۵۰ تومانی است که هنوز پرداخت نمی‌شود.

معاون وزیر نیرو اضافه کرد: هدفمندی می‌بایست قیمت‌ها را به قیمت‌های تمام شده می‌رساند و به همین دلیل صنعت برق همواره دچار یکسری تهدیدات است.

دائمی با تأکید بر این‌که از هر لحاظ آماده ارایه خدمات در حوزه برق هستیم، ادامه داد: پرداخت‌های بخش خصوصی را بسیار دیر ارایه می‌دهیم و امیدوارم با تدبیری که در دولت صورت می‌گیرد، این مشکل نیز بر طرف شود.

وی همچنین در خصوص مشکلات منابع آب تهران گفت: هم‌اینک از مناطق دور دست مثل ناحیه لار یا سد طالقان تأمین آب می‌کنیم ولی از لحاظ اجتماعی پاسخگوی مردم نیستیم و بسیار هزینه بر است.

دائمی تصریح کرد: الگوی کنونی مصرف آب در کشور مربوط به دوران فراوانی آب باشد و به لحاظ اقتصادی، انگیزه‌ای برای صرفه‌جویی وجود ندارد ولی به تدریج نشان داده شده امسال نسبت به سال گذشته میزان مصرف آب در شهرهای بزرگ حدود ۱٫۷ کاهش یافته است.