مبارزه با مفاسد اقتصادی نیاز به تشکیلات جدید و قانون‌گذاری جدید ندارد

مبارزه با مفاسد اقتصادی نیاز به تشکیلات جدید و قانون‌گذاری جدید ندارد نایب‌رییس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با بیان این‌که در حوزه مبارزه با مفاسد اقتصادی خلأ قانونی وجود ندارد گفت که نیازی به تشکیل پلیس اقتصادی نیست. به گزارش ایسنا، محمدکاظمی اظهار کرد: وظیفه پلیس برخورد با جرایم است؛ حالا ممکن است این […]

مبارزه با مفاسد اقتصادی نیاز به تشکیلات جدید و قانون‌گذاری جدید ندارد

نایب‌رییس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با بیان این‌که در حوزه مبارزه با مفاسد اقتصادی خلأ قانونی وجود ندارد گفت که نیازی به تشکیل پلیس اقتصادی نیست.

به گزارش ایسنا، محمدکاظمی اظهار کرد: وظیفه پلیس برخورد با جرایم است؛ حالا ممکن است این جرایم اقتصادی یا امنیتی و اجتماعی باشد و لزومی ندارد برای هر نوع جرم پلیس مخصوص و تشکیلات جدید ایجاد کنیم.

وی افزود: نیروی انتظامی می‌تواند نیروهای تحت امر خود را به بخش‌های مختلف برای رسیدگی به جرایم اقتصادی، اخلاقی، اجتماعی و سرقت و کلاهبرداری تقسیم کند که این کار نیاز به تشکیلات جدید و قانون‌گذاری جدید ندارد.

این نماینده مجلس برخورد با جرایم اقتصادی را از وظایف اداره آگاهی عنوان و تصریح کرد: پلیس آگاهی باید نسبت به کشف جرم و تشکیل پرونده اقدام کند. البته من معتقدم که به جای تشکیل پلیس اقتصادی ما نیازمند ایجاد نظم و انتظام در حوزه امور اداری و مالی هستیم، باید با استفاده از تکنولوژی و راهبردهای علمی دنیا سیستم را شفاف کنیم نه این‌که اجازه دهیم جرمی اتفاق بیفتد و بعد به دنبال برخورد با آن جرم باشیم.

نایب‌رییس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با تأکید بر لزوم پیشگیری از وقوع جرایم گفت: ما باید برای مردم حکمران خوبی باشیم و مانع ارتکاب جرم شویم در واقع باید نظام را با یک حکمرانی خوب اداره کنیم و زمینه را فراهم کنیم که مردم گرایش به ارتکاب جرم نداشته باشند، چرا که اگر توان اقتصادی و رفاهی مردم را بالا ببریم شاید بسیاری از جرایم مثل سرقت، کلاهبرداری و جرایم اقتصادی و اجتماعی اتفاق نیفتد.

 

کاظمی در پایان با بیان این‌که برخورد با مفاسد اقتصادی خلأ قانونی ندارد افزود: خلأ اصلی در واقع مربوط به سیستم اداری کشور است که باید نسبت به نظم‌دهی آن اقدام شود تا زمینه فساد در آن از بین برود.