مناقصه ساخت ۷۲ مخزن آب اضطراری شهر تهران برگزار شده است

رئیس کمیسیون محیط‌زیست شورای شهر تهران مناقصه ساخت ۷۲ مخزن آب اضطراری شهر تهران برگزار شده است رئیس کمیسیون سلامت محیط‌زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران، گفت: در حال‌حاضر مناقصه ساخت ۷۲ مخزن اضطراری انجام و این مخازن آماده نصب در ۷۲ محله از شهر تهران شده است. به گزارش مناقصه‌مزایده، مهدی پیرهادی؛ […]

رئیس کمیسیون محیط‌زیست شورای شهر تهران

مناقصه ساخت ۷۲ مخزن آب اضطراری شهر تهران برگزار شده است

رئیس کمیسیون سلامت محیط‌زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران، گفت: در حال‌حاضر مناقصه ساخت ۷۲ مخزن اضطراری انجام و این مخازن آماده نصب در ۷۲ محله از شهر تهران شده است. به گزارش مناقصه‌مزایده، مهدی پیرهادی؛ در بازدید از پروژه‌های آبفای تهران و کارخانه ساخت مخازن آب اضطراری شهرک صنعتی مامونیه، اظهار داشت: در حال‌حاضر مناقصه ساخت ۷۲ مخزن اضطراری انجام و این مخازن آماده نصب در ۷۲ محله از شهر تهران شده است. وی با بیان اینکه جانمایی برای‌ نصب مخزن اضطراری تأمین آب در ۳۷۴ محله‌های تهران در حال انجام است، اظهار داشت: مخازن اضطراری آب ۶۰ درصد آب مورد نیاز محله‌های شهر تهران را برای مدت سه روز در زمان بحران و حادثه تأمین می‌کنند. پیرهادی؛ با بیان اینکه این ۳۷۴ مخزن تا پایان سال ۱۴۰۳ در همه محلات نصب می‌شوند، اظهار داشت: در حال‌حاضر ۷۲ مخزن آماده نصب است و تا پایان شهریور ماه امسال در ۷۲ محله نصب می‌شود. عضو شورای اسلامی شهر تهران، حجم آب مخازن را ۱۰۰ مترمکعب عنوان کرد و گفت: در صورت بروز حادثه از جمله زلزله این مخازن به مدت سه روز می‌توانند آب محله را تأمین کنند. وی با بیان اینکه ساخت و نصب مخازن حدود دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون هزینه دارد، تأکید کرد که اعتبار تهیه‌ این مخازن با تصویب شورای شهر تهران از محل تبصره۳ پرداخت می‌شود. رئیس کمیسیون سلامت محیط‌زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران، با اشاره به اینکه شهر تهران در معرض حوادث متعدد انسان ساخت و طبیعی است، تأکید کرد: دغدغه مدیریت شهری پایتخت به ویژه دوره جدید شورای شهر تهران، ایجاد آمادگی در پایتخت برای حوادث احتمالی است و در این راه از هیچ تلاشی مضایقه نمی‌کند. رئیس کمیسیون سلامت محیط‌زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران، از مهم‌ترین دغدغه‌های شهر تهران را عدالت در آبرسانی و آبرسانی مناسب و با کیفیت به شهروندان تهرانی دانست. پیرهادی؛ با بیان اینکه مجموعه آب و فاضلاب و همکارانشان در این حوزه تلاش می‌کنند، اظهار داشت: نتایج بسیاری از فعالیت‌ها پس از پایان دوره مدیریتی، خود را نشان می‌دهد و آیندگان درباره تلاش امروز ما قضاوت خواهند کرد. وی با اشاره به حمایت مدیریت شهری از اجرای پروژه‌های آب و فاضلاب تهران، افزود: با تکمیل رینگ قمر بنی‌هاشم، عدالت در استفاده از آب باکیفیت برای همه شهروندان در بالاترین سطح در شهر تهران برقرار می‌شود. پیرهادی؛ با تأکید بر ضرورت برنامه‌ریزی مناسب با نگاه علمی و تخصصی در حوزه‌های مختلف، عنوان کرد: با توجه به تغییرات اقلیمی، بسیاری از برنامه‌ها با نگاه آینده پژوهی باید انجام شود. وی، کاهش ۳۳ درصدی منابع آبی در پایتخت را اتفاق ناگوار عنوان کرد و گفت: پروژه‌های آب و فاضلاب باید پیش‌بینی مشکلات آینده را داشته باشد و با هدف رفع چالش‌ها در سال‌های آتی اجراء شود.

ضرورت صرفه‌جویی ۱۰درصدی مشترکان تهرانی

محمدرضا بختیاری؛ مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران نیز، در این بازدید و در تشریح وضعیت منابع آب استان، گفت: امسال استان تهران ۱۸۰ میلی‌متر بازندگی داشته که نشان‌دهنده کاهش ۲۲ درصدی بازندگی‌ها نسبت به سال گذشته است. وی با بیان این‌که هم‌اکنون ذخایر مخازن سدهای پنج‌گانه تهران ۶۴۰ میلیون مترمکعب است، افزود: این رقم در روز مشابه سال گذشته ۷۹۲ میلیون مترمکعب و روز مشابه سال ۱۳۹۹ نزدیک به ۹۰۰ میلیون مترمکعب بوده است. مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران، با بیان اینکه سالانه یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعب یعنی حدود ۱۸ درصد آب کشور در شهر تهران مصرف می‌شود بر ضرورت صرفه‌جویی ۱۰ درصدی مشترکان تهرانی تأکید کرد.