عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، با بیان اینکه دولت در دو کتابچه مستندات برنامه ششم توسعه را ارایه کرده است، گفت: کمیسیون تلفیق به جای روش سنتی باید ۸ کمیته برای بررسی برنامه ششم تشکیل میداد. غلامعلیجعفرزادهایمنآبادی در گفتوگو با خانه ملت، با اشاره به بررسی لایحه برنامه ششم توسعه در مجلس گفت: […]
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، با بیان اینکه دولت در دو کتابچه مستندات برنامه ششم توسعه را ارایه کرده است، گفت: کمیسیون تلفیق به جای روش سنتی باید ۸ کمیته برای بررسی برنامه ششم تشکیل میداد.
غلامعلیجعفرزادهایمنآبادی در گفتوگو با خانه ملت، با اشاره به بررسی لایحه برنامه ششم توسعه در مجلس گفت: هر قانون و برنامهای که به مجلس ارایه میشود، باید با اسناد بالادستی تطبیق داده شود، که اسناد بالادستی برای برنامه ششم توسعه سند چشمانداز، ۲۴ سیاست ابلاغی مقاممعظمرهبری در اقتصاد مقاومتی و ۸۰ سیاست کلی تنظیم برنامه ششم توسعه است.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه دولت در دو کتابچه مستندات برنامه ششم توسعه را ارایه کرده است، افزود: از طرف دیگر دولت در ۸ بخش در ۴ کتابچه برنامه را به مجلس ارایه کرده که کمیسیون تلفیق به جای یک روش سنتی باید ۸ کمیته برای بررسی آنها تشکیل میداد، با بررسی این کتابچهها درمورد عملیاتی بودن یا عملیاتی نبودن آن اظهارنظر میکرد.
اهداف کمی، کیفی، سیاستها و راهبردها در لایحه برنامه ششم توسعه بیان شده است
جعفرزادهایمنآبادی با بیان اینکه اهداف کمی، کیفی، سیاستها و راهبردها در لایحه برنامه ششم توسعه بیان شده است، ادامه داد: اهداف کمی به تفکیک سال از سال ۹۴ تا ۹۹ آورده شده و در این لایحه مشخص شده که هر کدام از حوزهها چه میزان پیشرفت دارد.
برنامه ششم در میان ۱۰ برنامه گذشته با احکام مورد نیاز آن، بیسابقه است
وی یادآور شد: برای اجرای این برنامهها لایحهای ارایه و در این لایحه ذکر شده که برای اجرای این برنامه نیاز به این احکام است و لایحه در هیأت وزیران تصویب شده است.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه میتواند برنامهها را بررسی و تصویب کرده یا احکام اجرایی آنها را بررسی و تصویب کند، افزود: اینکه گفته میشود دولت اقتصاد مقاومتی را رعایت نکرده، خیر این چنین نیست و یا این صحبت که دولت برنامه ارایه نکرده، به هیچوجه صحیح نیست و سابقه نداشته که در ۱۰ برنامه گذشته چنین برنامهای با احکام مورد نیاز آن ارایه شود، مجلس اگر نقدی بر این برنامه داشته میتواند براساس اختیارات خود برنامه را اصلاح کند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.