بایدها و نباید های تغذیه کودکان در مدرسه با توجه به گسترش و شیوع بیماریهای چاقی و دیابت در سراسر دنیا، پژوهشگران معتقد هستند که مدارس با ارایه میوه و سبزیجات به دانش آموزان و یا ترغیب دانشآموزان برای آوردن میانوعدههای سالم میتواند به سلامت قشر جوان در این کشور کمک کند . به گزارش […]
بایدها و نباید های تغذیه کودکان در مدرسه
با توجه به گسترش و شیوع بیماریهای چاقی و دیابت در سراسر دنیا، پژوهشگران معتقد هستند که مدارس با ارایه میوه و سبزیجات به دانش آموزان و یا ترغیب دانشآموزان برای آوردن میانوعدههای سالم میتواند به سلامت قشر جوان در این کشور کمک کند .
به گزارش سلامتنیوز و بر اساس گزارش منتشر شده از سوی مقامات بهداشت عمومی در کشور آمریکا، معمولاً میان وعده نوجوانان و جوانان کم درآمد در مدارس میوه و سبزیجات است که از بهترین مواد غذایی به حساب میآیند در صورتی که جوانان و نوجوانان زیادی هم هستند که با رژیم غذایی نامناسب، زنگ خطر بیماریهای چاقی و دیابت را در مدارس به صدا درآوردهاند.
پژوهشهای محققان دارتموت نشان میدهد که چنین نیست و درست برعکس آن در حال اتفاق افتادن است و این دانشآموزان کمدرآمد هستند که در خانه و مدرسه میزان بیشتری میوه و سبزیجات استفاده میکنند. در حالی که دانشآموزان مرفه تر بیشتر به مواد غذایی مانند شکلات، چیپس، فست فودها و غذاهای آماده و پروتئینهای فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس رغبت نشان میدهند.
پژوهشگران مؤسسهای تحقیقاتی در دارتموث واقع در ایالت ماساچوست آمریکا، به بررسی رژیم غذایی نوجوانان در مدرسه پرداختند. این دانشآموزان در مدرسه به مقدار مشابه میوه و سبزیجات بدون در نظر گرفت سطح درآمدی والدینشان مصرف میکنند. اما زمانی که رژیم غذایی همین دانشآموزان در مدرسه با رژیم غذایی آنها در خانه مقایسه میشود، مشخص میشود که دانشآموزان کمدرآمد در خانه نیز میوه و سبزیجات بیشتری استفاده میکنند اما دانشآموزان با درآمد بالا به نسبت گروه فوق، تمایل کمتری به خوردن میوه و سبزیجات نشان میدهند.
پژوهشگران معتقد هستند که در حقیقت مدارس با ارایه میوه و سبزیجات در میان وعدهها، نقش مهمی در سلامت نوجوانان و جوانان خواهند داشت. یافتهها و اطلاعات به دست آمده این محققان نشان میدهد که دانشآموزان آسیبپذیر میتوانند با بهره گرفتن از رژیم غذایی مناسب در مدارس از سلامت استانداردی بالاتری برخوردار شوند .
مطالعات گذشته مشخص میکرد که دانشآموزان پردرآمد بیشتر از میوه و سبزیجات استفاده میکنند اما پژوهشهای محققان دارتموت نشان میدهد که چنین نیست و درست برعکس آن در حال اتفاق افتادن است و این دانشآموزان کمدرآمد هستند که در خانه و مدرسه میزان بیشتری میوه و سبزیجات استفاده میکنند. در حالی که دانشآموزان مرفهتر بیشتر به موادغذایی مانند شکلات، چیپس، فستفودها و غذاهای آماده و پروتئینهای فراوری شده مانند سوسیس و کالباس رغبت نشان میدهند.
به اعتقاد این پژوهشگران، نوآوری در عرضه مواد غذایی در مدارس برای دانشآموزان و تأکید بر افزایش مصرف میوه و سبزیجات اثر مثبتی بر تغییر رفتاری دانشآموزان خواهد داشت و باعث میشود تا رژیمهای غذایی مناسب و سرشار از میوه و سبزیجات جایگزین رژیمهای غذایی سرشار از قند و چربی شود.
شرح کامل این پژوهشها و نتایج به دست آمده از آن در مجله تخصصی Preventative Medicine منتشر شده و در اختیار پژوهشگران قرار دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.