در ملاقات دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو با کرباسیان اعلام شد توسعه معدنی در گرو توانمندسازی بخش خصوصی است اعلام آمادگی کمیسیون ملی یونسکو برای توسعه همکاری با ایمیدرو رییس هیأت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، یکی از اهداف ایمیدرو را تلاش برای خروج حوزه معدن و صنایع معدنی کشور از […]
در ملاقات دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو با کرباسیان اعلام شد
توسعه معدنی در گرو توانمندسازی بخش خصوصی است
اعلام آمادگی کمیسیون ملی یونسکو برای توسعه همکاری با ایمیدرو
رییس هیأت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، یکی از اهداف ایمیدرو را تلاش برای خروج حوزه معدن و صنایع معدنی کشور از انزوا و توجه مدیریت کلان کشور و تصمیمسازان به این حوزه دانست.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، مهدیکرباسیان در ملاقات دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو تصریح کرد: فرصتهای موجود در حوزه معدن، از ظرفیتهای مهم کشور پس از نفت و گاز است.
وی ادامه داد: تلاشهای انجام شده در ۱۰۰ سال اخیر فقط اکتشاف چندهزار کیلومتر مربع از مساحت کشور بوده و هنوز ظرفیتهای بسیار زیادی برای اکتشاف وجود دارد.
کرباسیان گفت: برای توسعه این فنآوری، استفاده از علم و فنآوری بینالمللی و منابع مالی خارجی در کنار مهارت و دانش متخصصان داخلی ضروری است.
وی مأموریت ایمیدرو را توسعه معدنی از طریق سرمایهگذاری، و همچنین توانمندسازی و تحویل کار به بخش خصوصی دانست.
کرباسیان بخش آموزش و پژوهش ایمیدرو را بسیار فعال دانست و اظهار امیدواری کرد که از ظرفیتهای آموزشی-پژوهشی و برنامههای کمیسیون ملی یونسکو و سازمان یونسکو بیش از پیش استفاده شود.
وی اظهار داشت: توجه به حفظ حقوق جوامع پیرامونی معادن و مسایل زیستمحیطی و حفظ این ثروتها برای نسلهای آینده همواره مد نظر مسؤولان ایمیدرو بوده است.
دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو نیز در این ملاقات، آمادگی این کمیسیون را برای ایجاد و توسعه همکاریهای پژوهشی و آموزشی و برگزاری دورههای مشترک ملی و بینالمللی با همکاری ایمیدرو اعلام کرد.
سعدا…نصیریقیداری همچنین به معرفی فعالیتهای کمیسیون در حوزه آموزش، علوم و فرهنگ پرداخت و با توجه به ارتباط فعالیتهای ایمیدرو با اهداف آن نهاد بینالمللی و آرمانهای توسعه پایدار ۲۰۳۰، آمادگی کمیسیون را برای توسعه همکاریها اعلام کرد.
در این جلسه مدیر گروه علوم طبیعی کمیسیون به پتانسیل علمی بالا و نقش مؤثر یونسکو در ظرفیتسازی و تقویت همکاریهای جنوب-جنوب و جنوب–شمال اشاره کرد.
مهینگزانی، تعریف بیش از ۶۵۰ پروژه بینالمللی از سوی یونسکو در زمینه علوم زمین را نشان از اهمیت این موضوع در نزد یونسکو دانست و گفت: زمینههای مناسبی برای برگزاری دورههای مشترک با همکاری یونسکو و کشورهای توسعه یافته و همچنین در زمینه بومیسازی دانش و فنآوری در ایران، وجود دارد.
وی افزود: استفاده از توان مشترک کارشناسان یونسکو و کارشناسان ایرانی در استفاده از روشهای کاربردی نوین در اکتشاف، استخراج و فرآوری و همچنین امکان تدوین برنامه توسعه با تأکید بر اهداف توسعه پایدار و حراست از محیطزیست و تنظیم بستههای آموزشی مربوط، فراهم است.
مهرابی نیز با تأکید بر وجود پتانسیلهای فراوان همکاری در طرفین، خواستار ایجاد و گسترش بیشتر تعامل وحمایت از فعالیتهای مشترک طرفین شد.
شمسالدینسیاسیراد، مدیر آموزش، پژوهش و فنآوری ایمیدرو نیز در این نشست اظهار داشت: ۵ حوزه از ظرفیتهای همکاری بین کمیسیون و ایمیدرو، پژوهش در زمینه اثرات زیستمحیطی معادن با توجه به توسعه پایدار، آب و انرژی، بازسازی عرصه معادن، ژئوپارکها و پایش مخاطرات در حوزه معدن است.
در پایان طرفین آمادگی خود را برای تنظیم تفاهمنامه همکاری و عقد قرارداد در حوزههای آموزشی، پژوهشی و حمایت ازبرنامههای مشترک اعلام کردند.
جلسه سعدا…نصیریقیداری، دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو، سیامکخادمی، معاون کمیسیون، مهینگزانی، مدیر گروه علوم طبیعی، بهزادمهرابی، عضو کمیته ملی برنامه علوم زمین و ژئوپارک کمیسیون و مسؤولان ایمیدرو همچون مهدیکرباسیان، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رییسهیأت عامل ایمیدرو، شمسالدینسیاسیراد، مدیر آموزش و پژوهش و فرهادفرشاد، نماینده ایمیدرو در کمیته ملی علوم زمین و ژئوپارک کمیسیون تشکیل شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.