برای نخستینبار در سطح وزارت نفت صورت گرفت استقرار سامانه جامع مدیریت اطلاعات پروژهها در شرکت مهندسی و توسعه گاز مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران، اعلام کرد: این مجموعه درصدد است با استقرار سامانه جامع مدیریت اطلاعات پروژهها (PMIS) بهعنوان پرچمدار در سطح وزارت نفت مطرح شود. به گزارش مناقصهمزایده، رضا نوشادی؛ در […]
برای نخستینبار در سطح وزارت نفت صورت گرفت
استقرار سامانه جامع مدیریت اطلاعات پروژهها در شرکت مهندسی و توسعه گاز
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران، اعلام کرد: این مجموعه درصدد است با استقرار سامانه جامع مدیریت اطلاعات پروژهها (PMIS) بهعنوان پرچمدار در سطح وزارت نفت مطرح شود. به گزارش مناقصهمزایده، رضا نوشادی؛ در نشست استقرار سامانه جامع مدیریت اطلاعات پروژهها در شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران، گفت: باید به سرعت نسبت به آموزش کاربری سامانه در مجموعهها اقدام و اطلاعات مورد نیاز از سوی کارفرما، مشاور و پیمانکار در آن وارد شود. وی ادامه داد: بهرهبرداری حداکثری از ظرفیت این سامانه به مقدار استفاده کاربران وابسته است و همه ذینفعان دخیل در پروژهها باید با گذر از روشهای سنتی و زمانبر کنونی خود را با شیوههای نو و پرسرعت که دسترسی به خلاصه اطلاعات را در کوتاهترین زمان میسر میکند، تطبیق دهند. مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران، با اشاره به مشکلات کنونی پروژهها در پروسه تحویل موقت، تصریح کرد: ما متعهد به برطرف کردن دغدغههای فنی بهرهبردار و رفع همه پانچلیست پروژهها هستیم اما گاهی اوقات بهرهبردار درخواستهایی فراتر از چارچوب تعریفشده پروژه مطرح میکند که سبب ایجاد مشکل در فرآیند تحویل موقت میشود. نوشادی؛ از برگزاری نشست هماندیشی با بهرهبرداران در آینده نزدیک خبر داد و افزود: نشستهای مشترک با همکاران مناطق عملیات انتقال گاز و پالایشگاهها سبب ایجاد تفاهم و رفع موانع کنونی در تحویل موقت میشود. وی همچنین با بیان اینکه اکنون انرژی زیادی صرف گزارشگیری مستمر از روند پروژهها میشود، گفت: باید داشبورد مدیریتی حاوی اطلاعات و وضع پروژهها روی سایت شرکت قرار گیرد تا ذینفعان و علاقهمندان گوناگون بتوانند ضمن پایش عملکرد فعالیتها از زوایای مختلف، دانش مدیریت پروژه خود را ارتقاء دهند.
رسیدن به سطح استاندارد حرفهای روز دنیا
علی سرپاک؛ مدیر برنامهریزی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران نیز، در این نشست در بیان ضرورت استقرار این سامانه، توضیح داد: شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران بهعنوان سازمانی پروژهمحور به تناسب تغییر مستمر اطلاعات پروژهها، درخواستهای ذینفعان برای دسترسی به این اطلاعات و کنترل فعالیتها، نیازمند ایجاد سامانهای یکپارچه است تا با گذر از عملکرد جزیرهای در گردآوری اطلاعات، بتواند پایش روند کارها را برای طیفهای مختلف مخاطبان نظاممند کند و سرعت بخشد. وی با بیان اینکه استقرار سیستم جامع مدیریت اطلاعات افزون بر شتاببخشی بر دسترسی به اطلاعات و کنترل راحتتر، امکان تهیه گزارشهای متنوع به تناسب درخواست ذینفعان گوناگون را پدید میآورد، اظهار کرد: با استقرار این سامانه برای هر ذینفع، نام کاربری ایجاد میشود که این موضوع سبب کاهش ارسال گزارشها خواهد شد و آنها با توجه به سطوح دسترسی که دارند اطلاعات مورد نیاز خود را به آسانی دریافت میکنند. مدیر برنامهریزی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران کاهش دیوانسالاری و کنترل هزینه پروژهها را از دیگر مزیتهای این سامانه دانست و ادامه داد: در مراحل بعدی استقرار سامانه، از ابتدای ابلاغ یک پروژه از سوی شرکت ملی گاز ایران تا روند انتخاب پیمانکار، نوع پیمان و قرارداد با همه جزییات قابل پایش برای سطوح مختلف خواهد بود که این مهم در محاسبه تأخیرات پروژهها هم بسیار مفید فایده است. سرپاک؛ با بیان اینکه در مرحله کنونی مدارک مهندسی، کالا و اجراء در این سامانه وارد و قابل پایش است، گفت: در مراحل بعدی مواردی مانند کنترل هزینه و خطر به آن افزوده میشود تا شرکت در یک برنامه بلندمدت در حوزه دانش مدیریت پروژه به سطح استاندارد حرفهای روزآمد دنیا برسد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.