باکتریهای تنباکو ریسک سرطان را افزایش میدهد مطالعات نشان میدهد باکتریهای موجود در محصولات تنباکو موجب بروز التهاب در ریهها و همچنین بروز بسیاری از عفونتهای دیگر میشود. به گزارش مهر، تحقیقات سازمان غذا و دارو آمریکا نشان میدهد محصولات تنباکو حاوی گونههای باکتری نظیر باسیل لیچنیفورمیس و باسیل پامیلوس است که موجب بروز مشکلات […]
باکتریهای تنباکو ریسک سرطان را افزایش میدهد
مطالعات نشان میدهد باکتریهای موجود در محصولات تنباکو موجب بروز التهاب در ریهها و همچنین بروز بسیاری از عفونتهای دیگر میشود.
به گزارش مهر، تحقیقات سازمان غذا و دارو آمریکا نشان میدهد محصولات تنباکو حاوی گونههای باکتری نظیر باسیل لیچنیفورمیس و باسیل پامیلوس است که موجب بروز مشکلات ریوی میشوند.
محققان دریافتهاند که چندین گونه باکتری در محصولات تنباکو جویدنی میتواند موجب افزایش ریسک سرطان، عفونتهای ریه، اسهال و استفراغ شوند.
استیون فولی، عضو تیم تحقیق، در این باره میگوید: «برخی گونههای باکتری موجود در این تنباکوهای جویدنی، عامل شیوع اسهال و استفراغ هستند. بهعلاوه آنها موجب تولید سم ملایمی میشوند که در نهایت بیماریهای گسترده را در پی خواهد داشت.»
به گفته فولی، برخی گونههای باسیل و همچنین برخی رشتههای باکتریهای حلقوی میتوانند موجب کاهش نیترات به نیتریت شوند که در نهایت منجر به سرطان میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.