فعالیت ۱۵۷۹ شرکت دانش‌بنیان در بازار فناوری اطلاعات

تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در کشور به بیش از هفت هزار شرکت رسیده است و از این بین، ۱۵۷۹ شرکت در بازار فناوری اطلاعات و نرم‌افزارهای رایانه‌ای فعال هستند. به گزارش سیتنا، یکی از تأثیرگذارترین فناوری‌ها در توسعه صنایع مختلف، فناوری اطلاعات و ارتباطات و نرم‌افزارهای رایانه‌ای است؛ ابزاری هوشمند برای ارتقای شاخص‌های توسعه‌یافتگی. بر […]

تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در کشور به بیش از هفت هزار شرکت رسیده است و از این بین، ۱۵۷۹ شرکت در بازار فناوری اطلاعات و نرم‌افزارهای رایانه‌ای فعال هستند. به گزارش سیتنا، یکی از تأثیرگذارترین فناوری‌ها در توسعه صنایع مختلف، فناوری اطلاعات و ارتباطات و نرم‌افزارهای رایانه‌ای است؛ ابزاری هوشمند برای ارتقای شاخص‌های توسعه‌یافتگی. بر همین اساس استفاده از این فناوری را نقطه عطف و آغازین تحولات فناورانه و دیجیتالی در دنیا می‌دانند. چرا که این فناوری که به انسان کمک کرده است تا نیازهای خود را با کمک ماشین و با استفاده از فناوری‌های دیجیتال رفع کند و هر روز وابستگی بشر به خود را افزایش داد. فناوری اطلاعات و ارتباطات و نرم‌افزارهای رایانه‌ای نقشی مهم در تحقق توسعه پایدار اقتصادی کشورها دارد به همین دلیل این عرصه فناورانه هر روز با ابعاد جدید و کارایی‌های نوینی در اختیار بشر قرار می‌گیرد. فناوری پایه و زیرساختی که در ایران هم توسعه یافته و پیشرفته است و این اتفاق با کمک ۱۵۷۹ شرکت دانش‌بنیان و خلاق سرعت بیشتری گرفته است.

توسعه در ۵ عرصه فناورانه

«برنامه‌های کاربردی»، «پلتفرم»، «زیرساخت»، «امنیت فضای تبادل اطلاعات» و «صنعت انیمیشن و بازی‌های ویدئویی» پنج عرصه‌ای هستند که بیشتر توسعه فناورانه در آن شکل گرفته و خروجی آن، تولید محصولات متعددی تولید بومی بوده که در اختیار کاربران قرر گرفته است. هرچند که این تلاش‌ها کافی نیست و جایگاه ایران در دنیا در بهره گیری از این فناوری کاربردی هنوز مقبول نیست و راه زیادی برای طی کردن و همگامی با کشورهای توسعه یافته در این حوزه وجود دارد اما شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق در تلاشند تا خلأهای موجود در این زمینه را پر کنند و بازار داخلی آن را رونق دهند.