یک فعال صنفی کارگری تأمیناجتماعی به تعهدات خود عمل نمیکند عضو هیأت مدیره کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور گفت: عملکرد سازمان تأمیناجتماعی در مجموع رو به بهبودی است اما این سازمان همچنان به تعهدات خود در قبال بیمه شوندگان عمل نمیکند. علی خدایی در گفتوگو با ایلنا با تأکید بر بهبود نسبی عملکرد تأمیناجتماعی […]
یک فعال صنفی کارگری
تأمیناجتماعی به تعهدات خود عمل نمیکند
عضو هیأت مدیره کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور گفت: عملکرد سازمان تأمیناجتماعی در مجموع رو به بهبودی است اما این سازمان همچنان به تعهدات خود در قبال بیمه شوندگان عمل نمیکند.
علی خدایی در گفتوگو با ایلنا با تأکید بر بهبود نسبی عملکرد تأمیناجتماعی در دولت فعلی گفت: متأسفانه مدیران سازمان، مدافع منافع کارگران نبوده و نیستند و مدام از سوی آنان گفته میشود که منابع سازمان کمتر از هزینههای آن است و به این بهانه از مزایای سازمان برای کارگران کاسته میشود.
وی افزود: در این زمینه میتوان به تلاش برای اصلاح مشاغل سخت و زیانآور و حذف برخی مشاغل از این حوزه اشاره کرد.
خدایی تصریحکرد: بر اساس ماده ۳۶ قانون تأمیناجتماعی، بدهی کارفرمایان به تأمین اجتماعی نباید مانع ارایه خدمات بهکارگران شود اما به محض عدم پرداخت حق بیمه کارفرمایان به سازمان، حق درمانی کارگران حذف میشود و این مسأله خلاف قوانین تأمیناجتماعی است.
خدایی بدهی بالای دولت به سازمان تأمیناجتماعی را یکی از بزرگترین مشکلات این سازمان دانست و گفت: متأسفانه از سوی دولت هیچ اقدام مثبتی در این زمینه صورت نگرفته است و اگر قرار باشد برای مشکلات سازمان تأمیناجتماعی چارهاندیشی شود، بایستی یک اهتمام جدی از جانب دولت برای جبران کمبود منابع و پرداخت بدهیها صورت بگیرد.
وی در ارتباط با طرحهایی که کارفرمایان در ارتباط با لزوم خصوصی نمودن سازمان تأمیناجتماعی مطرح میکنند، با اشاره به دو تجربه ناکارآمد صندوق فولاد و صندوق آتیهساز گفت: وقتی بزرگترین سازمان بیمهگر کشور که روی کاغذ فرض شده طبق قوانین ۳ جانبهگرایی عمل کند، سطح بالایی از تخلف را دارد چگونه میتوان انتظار داشت در صورت خصوصی شدن عملکرد بهتری را نشان دهد.
خدایی تأکیدکرد: این در حالیست که ما تجربههای خودمانیسازی به جای خصوصیسازی را تحت لوای اصل ۴۴ قانون اساسی در دو دهه گذشته به کرات آزمودهایم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.