در راستای تدوین برنامه ششم توسعه اهداف و سیاستهای معدن و صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت تا پایان سال ۱۳۹۹ از سوی معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام شد. به گزارش «پایگاه خبری بورس کالای ایران»، براساس هدفگذاری صورت گرفته ارتقای سهم معدن و صنایع معدنی در اقتصاد کشور […]
در راستای تدوین برنامه ششم توسعه اهداف و سیاستهای معدن و صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت تا پایان سال ۱۳۹۹ از سوی معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام شد.
به گزارش «پایگاه خبری بورس کالای ایران»، براساس هدفگذاری صورت گرفته ارتقای سهم معدن و صنایع معدنی در اقتصاد کشور شامل سهم ارزش افزوده معدن از تولید ناخالص ملی، استخراج معادن، ظرفیت تولید آلومینیم، مس، سیمان، استخراج سنگ آهن، فولاد خام، سنگ تزیینی، روی، کاشی و سرامیک، شیشه جام، کنسانتره سنگ آهن، گندله و آهن اسفنجی است.
در سال ۹۳ سهم ارزش افزوده معدن از تولید ناخالص ملی ۱٫۳درصد بوده و در سال ۹۹ این میزان به ۱٫۷ درصد خواهد رسید.
استخراج معادن در سال ۹۳ برابر ۴۰۰ میلیون تن بوده و تا سال ۹۹ به این میزان ۱۰۰ میلیون تن اضافه خواهد شد.
ظرفیت تولید آلومینیم از ۴۵۰ هزار تن در سال ۹۳ به ۷۸۰ هزار تن در سال ۹۹ خواهد رسید.
ظرفیت تولید کنسانتره سنگ آهن در سال ۹۹ به ۲ برابر میزان تولید سال ۹۳ خواهد رسید.
همچنین ظرفیت تولید فولاد خام در پایان سال ۹۹ به ۴۰ میلیون تن میرسد.
در بخش دیگری از هدفگذاری شاخصهای کمی بخش معدن در برنامه ششم توسعه شناسایی منابع و ذخایر معدنی در مناطق اولویت دار مورد بررسی قرار گرفته است.
بر این اساس میزان ژئوفیزیک هوایی انجام شده در سال ۹۳ معادل ۳۳۳ هزار کیلومتر خطی بوده که طی سالهای ۹۵ تا ۹۹ این رقم به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار کیلومتر خطی خواهد رسید.
در سال ۹۳ حدود ۸۸۲ ورقه نقشه زمینشناسی تهیه شده و در سال ۹۹ این رقم به ۳ هزار و ۱۶۰ ورقه میرسد.
بررسی مخاطرات و لرزهخیزی در سال ۹۳ برابر ۴۷ ورقه بوده که طبق هدفگذاری انجام شده در سال ۹۹ به ۱۲۲ ورقه میرسد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.