بیتأثیری افزایش نقدینگی در اقتصاد در پی ثبات نرخ ارز عباسعلیابونوری درباره تأثیرات برجام بر اقتصاد ایران گفت: اگر چه شاید بتوان برجام را یک موفقیت در عرصه دیپلماسی کشور دانست اما اینکه حاصل این برجام در اقتصاد ایران چه تأثیری خواهد گذاشت مشخص نبوده و یک تحلیل بلند مدت است. واقعیت این است که […]
بیتأثیری افزایش نقدینگی در اقتصاد در پی ثبات نرخ ارز
عباسعلیابونوری درباره تأثیرات برجام بر اقتصاد ایران گفت: اگر چه شاید بتوان برجام را یک موفقیت در عرصه دیپلماسی کشور دانست اما اینکه حاصل این برجام در اقتصاد ایران چه تأثیری خواهد گذاشت مشخص نبوده و یک تحلیل بلند مدت است. واقعیت این است که برجام هنوز هیچ ماحصلی نداشته یا حداقل نتایج آن هنوز مشهود نیست.
رییس سابق دانشکده اقتصاد و حسابداری تهران مرکز درباره میزان جذب سرمایهگذاری خارجی در ۳ سال اخیر به تراز گفت: اگرچه در ظاهر امر حضور سرمایهگذاران خارجی در ایران افزایش داشته است اما متأسفانه عموم این سفرها بدون نتیجه بوده و جذب سرمایهای رخ نداده است.
وی درباره تأثیرات برجام بر اقتصاد ایران خاطرنشان کرد: اگر چه شاید بتوان برجام را یک موفقیت در عرصه دیپلماسی کشور دانست اما اینکه حاصل این برجام در اقتصاد ایران چه تأثیری خواهد گذاشت مشخص نبوده و یک تحلیل بلند مدت است. واقعیت این است که برجام هنوز هیچ ماحصلی نداشته یا حداقل نتایج آن هنوز مشهود نیست.
این استاد دانشگاه تصریحکرد: بزرگترین نقطه مثبت عملکرد دولت در ۱۱۰۰ روز گذشته را باید در راستای سیاسی بررسی کنیم که ایجاد امنیت سیاسی در راس همه امور قرارداد.
وی خاطرنشان کرد: متأسفانه از نظر اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی نمیتوان نمره چندان خوبی به دولت داد چرا که عموماً دولتها نمیتوانند در مدت ۴ سال اقدام شایان توجهی انجام دهد.
ابونوری افزود: من فکر میکنم دولت در صورت رأی آوری در ۴ سال دوم خودش عملکردی بهتری داشته باشد.
این عضو هیأت علمی دانشگاه درباره افزایش نقدینگی در دولت یازدهم اظهار کرد: ماهیت این افزایش نقدینگی را میتوان در ارزش پول ملی با دلار مقایسه کرد و از آنجا که نرخ دلار تقریباً از ثبات برخوردار بوده افزایش نقدینگی نیز نتوانسته اثرات چندان منفی در اقتصاد ما ایجاد کند.
وی در توضیح این موضوع خاطرنشان کرد: این اتفاق ممکن است به هر نحوی افتاده باشد و نقدینگی موجود از جریان خارج شده باشد. لذا علیرغم افزایش حجم نقدینگی تأثیر چندان منفی روی ارزش پول ملی نداشته است.
ابونوری در خاتمه با اشاره به ارزش پول ملی تصریح کرد: ضمن اینکه اگر نماد اصلی کاهش ارزش پول ملی را عدم نوسانات در نرخ دلار و طلا بدانیم تقریباً در دو سال اخیر نرخ این دو کالا نوسانات خیلی کمی داشته است که این موضوع از جنبه اقتصادی یک مسأله مثبت است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.