معصومه براتی- رئیس کل بیمهمرکزی با بیان اینکه طرح کروکی آنلاین مبنی بر پرداخت خسارت تصادف زیر ۲۰ میلیون تومان طی دو تا سه هفته آینده رونمایی میشود، گفت: حق بیمه اربعین را ثابت نگه داشتیم و نسبت به میزان دو سال قبل تغییری نکرده است. به گزارش مناقصهمزایده، مجید بهزادپور؛ در نشست خبری خود، […]
معصومه براتی- رئیس کل بیمهمرکزی با بیان اینکه طرح کروکی آنلاین مبنی بر پرداخت خسارت تصادف زیر ۲۰ میلیون تومان طی دو تا سه هفته آینده رونمایی میشود، گفت: حق بیمه اربعین را ثابت نگه داشتیم و نسبت به میزان دو سال قبل تغییری نکرده است. به گزارش مناقصهمزایده، مجید بهزادپور؛ در نشست خبری خود، اظهار کرد: حق بیمه تولیدی در کشور را معادل ۲۷٫۴ میلیارد دلار است که سهم صنعت بیمه ایران در دنیا ۰٫۴ درصد است. وی افزود: حق بیمه سرانه در ایران نیز ۳۲۲ میلیارد دلار است. همچنین، ضریب نفوذ بیمه نیز ۲٫۴ درصد است. رئیس کل بیمهمرکزی گفت: در سال ۱۴۰۰ حق بیمه تولیدی معادل ۱۱۵ هزار میلیارد تومان که ۴۱ درصد رشد داشته است. در ۴ ماه ۵۴٫۵ هزار میلیارد تومان که نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل ۷۳ درصد رشد داشته است. بهزادپور؛ ادامه داد: تعداد موارد خسارت پرداختی سال گذشته ۵۲٫۵ میلیون فقره بوده که ۴۴٫۶ درصد رشد داشته و این میزان در چهار ماه ابتدایی امسال نیز ۲۳٫۶ میلیون فقره بوده که معادل ۵۰ درصد رشد داشته است. وی تعداد بیمهنامه صادره در سال گذشته را ۷۱٫۳ میلیون فقره اعلام کرد و گفت: این میزان حدود ۴٫۶ درصد رشد داشته است.
پروژههای صنعت بیمه
رئیس کل بیمهمرکزی درباره پروژههای این صنعت، اظهار کرد: یکی از طرحهای بیمهمرکزی، کروکی آنلاین است که برای تصادفهای زیر ۲۰ میلیون تومان است و مردم اطلاعات مربوط را وارد میکنند و بدون نیاز به بیمه خسارت خود را دریافت خواهند کرد. بهزادپور؛ با اعلام اینکه با هماهنگی با وزارت راهوشهرسازی و شهرداری میخواهیم به این سمت حرکت کنیم که در مسکن اجتماعی همکاری کنیم، ادامه داد: سرمایهگذاری در صنعت بیمه در سال ۱۴۰۰ معادل ۱۳۰ هزار میلیارد تومان و جمع کل داراییهای شرکتهای بیمه و بیمهمرکزی حدود ۲۵۰ هزار میلیارد تومان است. وی درباره تأثیر احیای برجام بر صنعت بیمه نیز، گفت: یک دهه است که ارتباط صنعت بیمه با فضای بینالملل قطع است و وضعیت بیمههای اتکایی تقریباً به صفر رسیده است. اقدام جدی برای حضوری پررنگ در فضای بینالملل تقویت آموزش است. به وزارت امورخارجه پیشنهاد تشکیل میز بیمه در وزارتخانه را دادهایم. به گفته بهزادپور؛ در چهار ماهه امسال ۲۱ میلیون فقره بیمهنامه صادر شده که نسبت به مشابه سال قبل ۲٫۸ درصد رشد نشان میدهد. خسارت پرداختی صنعت بیمه در سال گذشته ۶۵ هزار میلیارد تومان بوده، که ۴۸ درصد رشد داشته، در چهار ماهه امسال این رقم به ۲۱٫۴ هزار میلیارد تومان رسیده است. همچنین در چهار ماهه نخست امسال ۵۲٫۵ میلیون فقره خسارت به ارزش ۲۱٫۴ هزار میلیارد تومان پرداخت شده که از رشدی معادل ۴۶٫۲ درصد برخوردار است.
پوشش ۵۰۰ میلیارد دلاری صنعت بیمه
وی در مورد پرتفوی صنعت بیمه با بیان اینکه در حالحاضر بالغ بر ۵۰۰ میلیارد دلار از داراییهای کشور از قبیل پتروشیمیها، کشتیها، هواپیماها، کارخانهها و سایر تجهیزات کشور تحت پوشش صنعت بیمه قرار گرفته است، گفت: ۷۰ درصد از این پرتفو متعلق به بخش غیردولتی است که درواقع مشابه سال قبل بوده، خسارت پرداختی صنعت بیمه هم حدود ۷۰ درصد مربوط به بخش غیردولتی بوده است. در چهار ماهه سالجاری هم میزان فروش بیمه در بخشخصوصی بالا رفته و سهم بخش غیردولتی به ۸۰ درصد رسیده، در بخش بیمه شخص ثالث ۸۳٫۱ درصد، سهم بخش غیردولتی بوده است. در بخش درمان در چهار ماهه اول امسال رشدی معادل ۲۷٫۲ درصد اتفاق افتاده که نسبت به سال قبل انجام شده است. در چهار ماهه اول امسال ۳۸ درصد پرتفوی بیمه مربوط به درمان بوده است. بهزادپور؛ همچنین در مورد بیمههای زندگی، گفت: سال گذشته ۱۶ درصد از پرتفوی بیمه مربوط به زندگی بوده است در چهار ماهه اول امسال ۱۲٫۸دهم درصد بیمهنامهها مربوط به زندگی بوده، ضریب نفوذ بیمه بر مبنای نسبت فروش حق بیمه به تولید ناخالص داخلی در کشور ما حدود ۲٫۵ درصد است. طبق قانون باید به هفت درصد برسد، در حالی که این هدف بسیار بلند است و ظرف ۹ سال گذشته از ۲٫۱ درصد به حدود ۲٫۵ درصد رسیده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.