معاون طرحهای معدن و صنایعمعدنی ایمیدرو اعلام کرد تحقق اهداف سند جامع گوهرسنگ کشور در گروی همکاری سازمانهای مرتبط معاون طرحهای توسعه معدن و صنایعمعدنی ایمیدرو، همافزایی سازمانهای مرتبط با حوزه گوهرسنگ را لازمه تحقق اهداف سند جامع گوهرسنگ کشور دانست. به گزارش مناقصهمزایده، حسام مقدمعلی؛ معاون طرحهای توسعه معدن و صنایعمعدنی ایمیدرو، در […]
معاون طرحهای معدن و صنایعمعدنی ایمیدرو اعلام کرد
تحقق اهداف سند جامع گوهرسنگ کشور در گروی همکاری سازمانهای مرتبط
معاون طرحهای توسعه معدن و صنایعمعدنی ایمیدرو، همافزایی سازمانهای مرتبط با حوزه گوهرسنگ را لازمه تحقق اهداف سند جامع گوهرسنگ کشور دانست. به گزارش مناقصهمزایده، حسام مقدمعلی؛ معاون طرحهای توسعه معدن و صنایعمعدنی ایمیدرو، در اولین همایش ملی علوم گوهر، ضمن اشاره به تدوین سند جامع گوهرسنگ در ایران، افزود: همکاری، مشارکت و همافزایی سازمانهای مرتبط با این حوزه از جمله وزارت صنعت،معدنوتجارت، سازمان استاندارد، گمرک، اتاق بازرگانی و… لازمه تحقق اهداف این سند جامع گوهرسنگ است. وی افزود: هدف ایمیدرو از راهبری سند جامع گوهرسنگ تسهیلگری، حمایت و بسترسازی است. این سازمان در بخشهایی همچون تأمین مواد اولیه، فناوری و فرآوری، منابع انسانی، زیرساخت و فضای کسبوکار برنامههایی را برای توسعه بخش گوهرسنگ در دست اقدام دارد. از جمله این برنامهها میتوان به ایجاد چهار قطب گوهرسنگ در کشور اشاره کرد. مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران به دلیل برخورداری از امکانات پیشرفته در اولویت قرار دارد. علاوه براین، مراکزی نیز در یزد و آذرشهر در حال تجهیز هستند و مرکز دیگری در فردوس با کمک بخشخصوصی در حال تجهیز است. این مراکز منطقهای، میتوانند به توسعه منابع انسانی، استانداردسازی و رفع موانع کسبوکار کمک کنند. مقدمعلی؛ خبر داد: ایمیدرو از برگزیدگان مسابقات اولین همایش ملی علوم گوهر حمایت خواهد کرد. در این راستا، فراهم کردن فرصتهای آموزشی در خارج از کشور و نیز دعوت از مدرسین خارجی برای ارتقای دانش فنی در حوزههای مختلف اکتشاف، فرآوری و فناوری را مدنظر قرار خواهد داد. وی ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این همایش افزود: امیدوارم شاهد برگزاری این همایش در سطح منطقهای و بینالمللی و با حضور تجار، فعالان و چهرههای سرشناس منطقهای و جهانی در حوزه گوهرسنگ باشیم.
رشد چند برابری اشتغال خانگی با توسعه و تجهیز کارگاههای گوهرسنگ
در ادامه، ابومحمد هاشمی؛ مجری طرح توسعه صنعت گوهرسنگ کشور، با اشاره به اهمیت گوهرسنگها در ایجاد اشتغال پایدار و سودآوری این صنعت، گفت: توسعه آموزش و تجهیز کارگاههای گوهرسنگ در کشور منجر به رشد چند برابری اشتغال خانگی و پایدار در کشور خواهد شد. بدینمنظور نیاز به فراهم کردن زیرساختهای لازم و تأمین مالی است که با استفاده از ظرفیت مسؤولیت اجتماعی سازمانها در حال انجام این اقدامات هستیم. وی اظهار کرد: اقدامات طرح توسعه صنعت گوهرسنگ کشور در بخشهای اکتشافات، آموزش نیروی انسانی و تربیت نیروی متخصص، تجهیز و ایجاد آزمایشگاه گوهرشناسی و انجام مطالعات پژوهشی در حال اجراء و پیشرفت است. در این راستا، مرکز اعتبارسنجی گوهرسنگها در حال تجهیز است و تا پایان آبانماه ۱۴۰۱ فاز نخست و تا پایان سالجاری این مرکز به طور کامل تجهیز و راهاندازی خواهد شد. هاشمی؛ ادامه داد: در راستای توسعه صنعت گوهرسنگ آماده حمایت مالی از پایان نامهها و مطالعات پژوهشی دانشجویان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری و سایر مطالعات مرتبط با حوزه گوهرسنگ هستیم. مجری طرح توسعه صنعت گوهرسنگ کشور، خاطرنشان کرد: پیگیری شفافسازی قانون واردات و صادرات گوهرسنگ، تأسیس خانه گوهر ایران، ایجاد اتاق گوهر و فلزات گرانبها در گمرکات تخصصی به منظور ایجاد پنجره واحد و پیگیری ایجاد پایگاه جامع اطلاعات گوهرسنگ از دیگر اقدامات در دست اقدام این طرح است. هاشمی؛ ادامه داد: علاوه بر این اقداماتی همچون پیگیری احداث بازارچه و نمایشگاههای دائمی و موقت در مناطق گردشگری، پیگیری ارائه تسهیلات از طریق صندوق بیمه سرمایهگذاری فعالیتهای معدنی و پیگیری خلق ایدههای ارزشآفرین و شناسایی چالشها و نیازهای صنعت گوهرسنگ کشور و تجاریسازی شرکتهای دانشبنیان این حوزه با همکاری ایمینو را نیز در برنامه داریم. وی ضمن ابراز خرسندی از حضور در این همایش، تصریح کرد: برگزیدگان این همایش میتوانند از امتیاز مربیگری یا مجوز تأسیس آموزشگاه آزاد گوهرسنگ برخوردار شوند. همچنین برنامه حضور در نمایشگاههای داخلی و خارجی در حوزه گوهرسنگ را نیز در دستور کار قرار خواهیم داد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.