رییس سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی تأکید کرد کشف کانسارهای پنهان با مطالعات ژئوفیزیک هوایی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رییس سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی کشور گفت: اکتشاف کانسارهای پنهان یکی از سیاستهای اصلی دولت یازدهم است، مهمترین روش برای نیل به این هدف استفاده از روش مطالعات ژئوفیزیک هوایی است. به […]
رییس سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی تأکید کرد
کشف کانسارهای پنهان با مطالعات ژئوفیزیک هوایی
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رییس سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی کشور گفت: اکتشاف کانسارهای پنهان یکی از سیاستهای اصلی دولت یازدهم است، مهمترین روش برای نیل به این هدف استفاده از روش مطالعات ژئوفیزیک هوایی است.
به گزارش ایرنا، محمد تقی کرهای در بازدید از یک واحد تولید شمش منیزیم در فردوس از توابع خراسان جنوبی افزود: بخش عمده برداشتهای ژئوفیزیک هوایی در سالهای اخیر در خراسانجنوبی انجام شده است.
وی اظهارکرد: نتیجه مطالعات ژئوفیزیک هوایی که با همکاری شرکت تهیه و تولید مواد معدنی در خراسانجنوبی انجام شده است، به زودی اعلام میشود.
وی ادامه داد: تولید اطلاعات پایه وظیفه سازمان زمینشناسی است، مراحل اجرایی مربوط به بخش خصوصی است، این سازمان وارد بحث اجرایی نمیشود.
وی یادآور شد: ایجاد شغل در این استان برای دولت اهمیت زیادی دارد، با تمام توان از مجموعههای صنعتی، تولیدی و اشتغال زا حمایت میکنیم.
وی تصریحکرد: این استان به دلیل مسایل جغرافیایی و خشکسالیهای چندین ساله بسیار محروم است، سازمان زمینشناسی در گذشته در قالب طرح اکتشاف معادن فعالیت گستردهای در منطقه جنوب خراسان بزرگ انجام داد.
رییس سازمان زمینشناسی بیان کرد: امیدواریم تا قبل از پایان دولت یازدهم اقدام خوب و تأثیرگذاری در حوزه اکتشاف معدنی در استان انجام شود.
همچنین به گفته معاون وزارت صنعت، معدن و تجارت تهیه دو میلیون و ۹۰۰ هزار کیلو متر خطی ژئوفیزیک هوایی با فاصله ۲۵۰ متر و ارتفاع ۳۰ تا ۶۰ متر برای کشور در نظر گرفته شده است.
محمد تقی کرهای امروز در حاشیه بازدید از شرکت کویر تایر بیرجند بدون اشاره به میزان خطی ژئوفیزیک انجام شده افزود: پرواز در این ارتفاع کار سختی است، باید از توپوگرافی منطقه تبعیت شود، در کوهستان از بالگرد و در مناطق دشت از هواپیما استفاده میکنیم.
وی اظهار کرد: ژئوفیزیک هوایی در بیشتر کشورهای دنیا انجام شده است، اگر بخواهیم کانسارهای زیرسطحی را شناسایی کنیم باید از روش ژئوفیزیک هوایی استفاده شود.
وی یادآور شد: از سال گذشته تاکنون ۱۰۰ هزارکیلومتر خطی ژئوفیزیک هوایی در خراسان جنوبی کار شد، بیشترین مقدار پرواز ژئوفیزیک هوایی کشور در این استان انجام شده است.
همچنین رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسانجنوبی گفت: بخشی از هزینهها را که بخش خصوصی بهطور پراکنده انجام میدهد، توسط کارشناسان زمینشناسی بهطور متمرکز انجام و سپس اطلاعات در اختیار بخش خصوصی قرار گیرد.
داود شهرکی تأکید کرد: مطالعات اکتشافی در خراسان جنوبی در بخش ژئوفیزیک هوایی گسترش یابد، بعد از این نتایج میتوان به شناسایی ذخایر خوبی که نتیجه این مطالعات باشد امیدوار بود.
وی اظهار کرد: اکتشافهای صورت گرفته در استان در بخش منیزیت، دولومیت و … نتیجه زحمت مسؤولان سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی است.
وی یادآور شد: نیتجه این اکتشاف به بخش خصوصی اطمینان میدهد با خیال راحت در بخش معدن و صنایع معدنی سرمایهگذاری کند.
واحد تولید شمش منیزیم فردوس با ظرفیت تولید ۶ هزار تن این محصول در سال در زمینی به مساحت ۷۰ هزار متر مربع و زیربنای ۶ هزار متر مربع با سرمایه ۸۴۳ میلیارد و ۲۵۰ میلیون ریال فعالیت میکند.
این شرکت سال ۱۳۹۲ پروانه بهرهبرداری گرفت، محصولات این کارخانه در صنایع خودروسازی، هوافضا، صنایع دفاعی و … کاربرد دارد.
توجه به ظرفیتهای بخش معدن راهکاری برای تأمین معیشت مردم خراسان جنوبی است
در ادامه محمدرضا امیرحسنخانی، نماینده مردم طبس، فردوس، سرایان و بشرویه در مجلس شورای اسلامی گفت: باید ظرفیتهایی که در بخش معدن وجود دارد برای تأمین معیشت مردم در این شهرستان دنبال شود.
وی افزود: با توجه به مشکلات ناشی از خشکسالیهای چندین ساله مانند نشست زمین در دشت سرایان، دیگر این نوع معیشت نمیتواند مؤثر باشد.
امیرحسنخانی تصریح کرد: در حال حاضر اقدامات خوبی در عرصههای اکتشافات، استخراج و بهرهبرداری از معادن در استان آغاز شده است.
وی با بیان اینکه این واحد صنعتی فعالیت خوبی در منطقه داشته و باید مورد حمایت دولت قرار گیرد، یادآور شد: این گونه واحدها میتوانند نقش تأثیرگذاری در اشتغال و تحقق اقتصاد مقاومتی داشته باشند و باید برای توسعه مورد حمایت و پشتیبانی قرار گیرند.
نماینده مردم طبس، فردوس، سرایان و بشرویه در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: اشتغال ایجاد شده توسط این واحدها به نفع منطقه، کشور و امنیت ملی است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.