ربوده شدن کارگران نفتی در جنوب نیجریه افراد مسلح ١٥ کارگر نفتی را در منطقه نفت خیز جنوب نیجریه ربودند. به گزارش شانا به نقل از فرانس پرس از لاگوس، پلیس نیجریه اعلام کرد که افراد مسلح ١٥ کارگر نفتی را در جادهای نزدیک مرکز نفتی پورتهارکوت در دلتای نیجر در جنوب این کشور ربودهاند. […]
ربوده شدن کارگران نفتی در جنوب نیجریه
افراد مسلح ١٥ کارگر نفتی را در منطقه نفت خیز جنوب نیجریه ربودند.
به گزارش شانا به نقل از فرانس پرس از لاگوس، پلیس نیجریه اعلام کرد که افراد مسلح ١٥ کارگر نفتی را در جادهای نزدیک مرکز نفتی پورتهارکوت در دلتای نیجر در جنوب این کشور ربودهاند.
این آخرین مورد خشونت در این منطقه نیجریه در غرب آفریقا است که بیشتر نفت این کشور را تولید میکند.
اوجگیری حملات مسلحانه به تاسیسات نفتی نیجریه از ژانویه سال جاری میلادی به این سو، موجب کاهش شدید تولید نفت این عضو سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک) و افت درآمدهای دولت و بحران اقتصادی در نیجریه شده است.
اننامدی اومونی سخنگوی پلیس ایالت ریورز به فرانس پرس گفت که افراد مسلح ناشناس روز جمعه (١٢ شهریور ماه) پس از تیراندازی هوایی برای ترساندن رهگذران، ١٥ کارگر نفتی از جمله راننده اتوبوس حامل آنها را در جاده اوموکو – اله له، ربودهاند.
وی افزود: کارگران ربوده شده که همگی کارکنان نیجریهای شرکت خدمات نفت و گاز نست اویل بودند، در راه اداره خود در بندر پورتهارکورت ربوده شدهاند.
اومونی گفت که مأموران پلیس در جستجوی یافتن رد افراد مسلح هستند و همه تلاش خود را برای نجات قربانیان و دستگیر کردن آدم ربایان بهکار میبندند.
به گفته اومونی، پلیس، اتوبوس حامل این کارگران را که افراد مسلح رها کرده بودند، پیدا کردهاند.
ربودن افراد برجسته نیجریایی و خارجی به ویژه در بخش نفت خیز جنوب نیجریه در دهه ٢٠٠٠ تا سال ٢٠٠٩ که دولت با اعلام عفو عمومی، ناآرامی را در این منطقه کاهش داد، گسترش یافته بود.
افراد مسلح که معمولاً گروگانهایشان را در مقابل دریافت باج، رها میکنند، در ماه گذشته (اوت) نیز دو چینی را نزدیک ابوجا پایتخت ربودند و پس از ٢٤ ساعت رها کردند. اما معلوم نیست که برای رهایی آنها، باج پرداخت شده باشد.
اوجگیری خشونت از آغاز سال جاری میلادی (٢٠١٦)، موجی از حملات نابودکننده به زیرساختهای نفتی نیجریه به راه انداخت و موجب کاهش تولید نفت به میزان ٧٠٠ هزار تا ٩٠٠ هزار بشکه در روز و سقوط درآمدهای دولت شد که بهطور معمول ٧٠ درصد درآمد خود را از محل فروش نفت تأمین میکند.
این حملات شورشیان به تأسیسات نفتی در این منطقه باتلاقی تولید نفت نیجریه را به یک میلیون و ٥٦٠ هزار بشکه در روز رسانده و جایگاه این کشور را از بزرگترین تولید کننده نفت قاره آفریقا، به جایگاه دوم پس از آنگولا پایین آورده است.
این وضع موجب رکود در نیجریه و رسیدن میزان تورم به بیش از ١٧ درصد شده که در بیش از ١٠ سال اخیر بیسابقه است.
گروه شبه نظامی انتقام جویان دلتای نیجر که مسؤولیت رشته حملات ماههای اخیر را به تأسیسات نفت و گاز منطقه دلتای نیجر در جنوب این کشور پذیرفته است، امروز اعلام کرد که اقدامات خصومت آمیز در این منطقه را متوقف کرده است.
گروه انتقام جویان دلتای نیجر این بیانیه را حدود یک هفته پس از اعلام آمادگی برای برقراری آتش بس و مذاکره با دولت نیجریه، منتشر کرد.
این گروه به دولت نیجریه هشدار داد که افزایش نیروهای نظامی و اقدامات مشابه، موجب پیروزی در جنگ نفت نخواهد شد.
ارتش نیجریه اعلام کرد که عملیات تهاجمی تازهای را علیه شبه نظامیان فعال در منطقه دلتا برای سرکوب آنان، آغازکرده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.