وزیر کشور با اشاره به بحرانهای انسانی، جنگ و آوارگان ناشی از جنگ در منطقه گفت: سازمان ملل باید در این زمینه برخورد فعالی داشته باشد.به گزارش ایرنا، عبدالرضا رحمانیفضلی پس از دیدار با استفان اوبراین، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور انسان دوستانه و هماهنگکننده کمکهای اضطراری درباره جزییات این دیدار […]
وزیر کشور با اشاره به بحرانهای انسانی، جنگ و آوارگان ناشی از جنگ در منطقه گفت: سازمان ملل باید در این زمینه برخورد فعالی داشته باشد.به گزارش ایرنا، عبدالرضا رحمانیفضلی پس از دیدار با استفان اوبراین، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور انسان دوستانه و هماهنگکننده کمکهای اضطراری درباره جزییات این دیدار به خبرنگاران گفت: ایران با توجه به موقعیت جغرافیایی با حوادث طبیعی همچون زلزله، سیل و ریزگردها مواجه است.وی ادامه داد: همچنین جمهوری اسلامی ایران دارای تجربه خوبی در مواجهه با این حوادث است که در حوزه اقدام در سطوح مختلف سازماندهی خوبی وجود دارد.
وزیر کشور گفت: روابط بین جمهوری اسلامی ایران و سازمان ملل متحد میتواند در انتقال تجربیات و بحث آموزش و همکاریهای چند جانبه و دو جانبه بسیار مؤثر باشد.
رحمانیفضلی افزود: در این دیدار مقرر شد در مجامع بینالمللی حضور فعالی داشته باشیم و از ظرفیتهای ایران استفاده شود و ما نیز بتوانیم از تجربیات و توانمندیهای سازمان ملل استفاده کنیم.
وی با اشاره به وجود بحرانهای انسانی، جنگ در منطقه و آوارگان ناشی از جنگ اظهارداشت: اینها بحرانهای مهم انسانی است که سازمان ملل متحد باید در این زمینه برخورد فعالی داشته باشد.
وزیر کشور گفت: همچنین در این دیدار درباره بحث مواد مخدر و قاچاق آن و ارتباط قاچاق مواد مخدر با تروریسم و شرارت با معاون دبیرکل سازمان ملل متحد بحث کردیم.
رحمانی فضلی یادآور شد: البته در سازمان ملل متحد بحث بحرانهای انسانی و قاچاق مواد مخدر هر کدام متولی دارد که ما با آن در ارتباط کامل هستیم و همکاری بسیار خوبی داریم.
وی ادامه داد: همه آنها اذعان دارند ایران هم در حوزه مبارزه با مواد مخدر و هم در بحث پذیرش پناهندگان کشور برتر است. در ایران ما همکاریهای خوبی داشتیم و توفیقاتی نیز در حوزه مقابله با حوادث غیرمترقبه داریم.
وزیر کشور گفت: وظیفه ما است که هم اقدامات انجام شده مردم و دستگاهها را در سطح بینالمللی اشاعه دهیم و مطرح کنیم و هم از ظرفیتهای آنها برای خودمان استفاده کنیم.
وزیر کشور در ادامه درباره امدادرسانی به سیلزدگان استان مازندران گفت: از قبل آمادگی خوبی برای مقابله با سیل در استان وجود داشت و از لحاظ اول هم کمیته بحران و هم استانداران در۳ استان تلاش کردند تا مسایل حل شود.
رحمانی فضلی افزود: قطعی برق داشتیم که وزارت نیرو به موقع وارد عمل شد. پیشبینی این حجم از سیل و خرابیها در برنامهریزی صورت گرفته بود و در کوتاهترین مدت امدادرسانی انجام شد.
وی ادامه داد: متأسفانه ۴ نفر از هموطنان در این حادثه فوت کردند که دلیل فوت آنها نیز عدم توجه به هشدارها بود.
وزیر کشور گفت: تلاش ما این است که هزینههای انسانی را به حداقل برسانیم، این حجم سیل و بارندگی میتوانست خسارت بسیاری داشته باشد البته خسارت کم نیز برای ما از نظر خسارتهای عاطفی و روحی غیرقابل جبران است.
رحمانی فضلی افزود: تلاش میکنیم به موقع خسارتها را جبران کنیم، جغرافیای کشور ما به گونهای است که ما دایم با حوادث مواجه هستیم و تلاش شده است خسارتها به حداقل برسد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.