توقف تعریف پروژه عمرانی جدید در دانشگاه‌ها!

معاون مالی، اداری و منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، گفت: دانشگاه‌ها از این پس مجوزی برای پروژه احداثی جدید ندارند و تنها پروژه احداثی جدید فقط می‌تواند خوابگاه متاهلی باشد که مصوبه مجلس و از سیاست‌های ابلاغی مقام‌معظم‌رهبری است. علی خطیبی؛ معاون مالی اداری و منابع وزارت علوم تحقیقات و فناوری، در گفت‌وگو با […]

معاون مالی، اداری و منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، گفت: دانشگاه‌ها از این پس مجوزی برای پروژه احداثی جدید ندارند و تنها پروژه احداثی جدید فقط می‌تواند خوابگاه متاهلی باشد که مصوبه مجلس و از سیاست‌های ابلاغی مقام‌معظم‌رهبری است. علی خطیبی؛ معاون مالی اداری و منابع وزارت علوم تحقیقات و فناوری، در گفت‌وگو با فارس، با تأکید بر اینکه این وزارتخانه نسبت به تکمیل پروژه‌های عمرانی دانشگاه‌ها مصمم است، گفت: تمام پروژه‌های بالای ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دانشگاه‌های کشور تا پایان سال‌جاری تمام می‌شود.

* اختصاص ۵ هزار و ۸۰۰ میلیارد اعتبار سفرهای استانی ریاست جمهوری به پروژه‌های نیمهتمام دانشگاه‌ها

وی درباره منبع اعتباری اتمام پروژه‌های بالای ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دانشگاه‌های کشور تا پایان سال، گفت: این منبع از محل اعتبارات سفرهای استانی ریاست جمهوری تأمین می‌شود. برای آموزش‌عالی پنج هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان در سفرهای ریاست جمهوری به دستور آقای رئیسی اختصاص یافته است، این اعتبار برای تکمیل پروژه‌های عمرانی است که بالای ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند. خطیبی؛ با بیان اینکه تا پایان سال ۱۴۰۲ این اعتبارات به دانشگاه‌ها اختصاص می‌یابد و نظارت دقیق هم خواهیم داشت تا اعتبار در محل مورد نظر هزینه شود، گفت: دانشگاه‌ها از این پس مجوزی برای پروژه احداثی جدید ندارند و تنها پروژه احداثی جدید فقط می‌تواند خوابگاه متأهلی باشد که مصوبه مجلس و از سیاست‌های ابلاغی مقام‌معظم‌رهبری است.

* وجود ۲ میلیون مترمربع فضای عمرانی نیمه‌تمام در دانشگاه‌های کشور

وی با بیان اینکه در دانشگاه‌های کشور دو میلیون مترمربع فضای عمرانی نیمه‌تمام داریم، گفت: تلاش داریم پروژه‌هایی که بالای ۵۰ درصد پیشرفت دارند تا سال ۱۴۰۲ به بهره‌برداری برسند. معاون مالی اداری وزارت علوم، خاطرنشان کرد: اهتمام وزارت علوم این است که پروژه‌های نیمه‌تمام دانشگاه‌ها باید تمام شود و تا زمانی که پروژه‌های نیمهکاره تمام نشود، پروژه جدید تعریف نمی‌کنیم.