با امضای تفاهمنامه ۳ سازمان دولتی رخ داد بزرگترین اتفاق توسعهای معدن کشور بزرگترین اتفاق معدنی کشور، با امضای سند همکاری سهجانبه میان سازمان اقتصادی کوثر، شرکت سرمایهگذاری تأمیناجتماعی (شستا) و صندوق بازنشستگی فولاد کشور روی داد. به گزارش مناقصهمزایده، این سند همکاری سهجانبه با هدف حضور مؤثر در معادن فراسرزمینی، سرمایهگذاری در تکمیل زنجیره […]
با امضای تفاهمنامه ۳ سازمان دولتی رخ داد
بزرگترین اتفاق توسعهای معدن کشور
بزرگترین اتفاق معدنی کشور، با امضای سند همکاری سهجانبه میان سازمان اقتصادی کوثر، شرکت سرمایهگذاری تأمیناجتماعی (شستا) و صندوق بازنشستگی فولاد کشور روی داد. به گزارش مناقصهمزایده، این سند همکاری سهجانبه با هدف حضور مؤثر در معادن فراسرزمینی، سرمایهگذاری در تکمیل زنجیره ارزش در حوزه معادن و مولد سازی ظرفیتهای سهجانبه امضاء طرفین رسید.
معدن بعد از نفت، بزرگترین ظرفیت سرمایهگذاری
در ابتدای این نشست، ناصرفخاری؛ مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر، با یادآوری فرامین و منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر توجه ویژه به ظرفیتهای اقتصادی معادن، گفت: مدتهاست بدنه کارشناسی هر سه مجموعه برای تحقق منویات مقاممعظمرهبری (مدظلهالعالی) در زمینه توسعه سرمایهگذاری در ظرفیتهای معدنی و توسعه زنجیره ارزش و چرخهسازی در حوزه معدن در حال مذاکره و تعامل هستند. وی همچنین افزود: سازمان اقتصادی کوثر با مالکیت بزرگترین پهنهها و محدودههای معدنی در کشور با انعقاد این تفاهمنامه به دنبال توسعه سرمایهگذاری داخلی و خارجی در راستای افزایش سطح خدمترسانی به جامعه هدف است. در ادامه، ابراهیم بازیان؛ مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری تأمیناجتماعی (شستا)، با پراهمیت خواندن شیوههای تعاملی در حوزههای اقتصادی و ضرورت تعریف اهداف مشترک، اظهار داشت: امروزه یکی از رویکردهای جدی در الزامات توسعه، به اشتراک گذاشتن ظرفیتها و قابلیتها مخصوصاً در بین نهادها است. وی در ادامه، بیان کرد: به طور طبیعی مجموعهها، همه ظرفیتها و قابلیتها را یکجا در اختیار ندارند، بر این اساس تفاهمنامه پیشرو با تعریف هدف مشترک، زمینه توسعه سرمایهگذاریها در حوزه معدن و زنجیره آن و مولدسازی در بخشهای دیگر را فراهم میآورد.
ایجاد ارزشافزوده با عبور از خامفروشی و فرآوری مواد معدنی
حسین عامریان؛ مدیرعامل مؤسسه صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد کشور نیز، در این نشست گفت: همافزایی حلقه مفقوده در بالادست و پاییندست فعالیتهای معدنی بوده است. وی ادامه داد: ابتکارعمل سازمان اقتصادی کوثر ضمن حذف واسطهها و حاشیهها جلوی خامفروشی را میگیرد و باعث توسعه روند فرآوری مواد خام معدنی و ایجاد ارزشافزوده در حوزه معدن میشود. عامریان؛ در نهایت خاطرنشان کرد: عدم ارتباط مستقیم و عدم همگرایی که همواره حلقه مفقوده در اقتصاد معدن بوده است با امضاء و تسریع در اجرای این سند همکاری جبران میگردد و به ایجاد ارزشهای اقتصادی برای کشور منجر میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.