رییس کمیسیون تسهیل تجارت اتاق بازرگانی تهران خصولتیها مالیاتهایشان را بپردازند رییس کمیسیون تسهیل تجارت اتاق بازرگانی تهران ضمن ارزیابی عملکرد سازمان امور مالیاتی، گفت: انتظار میرود براساس توافقهای صورت گرفته نهادهای عمومی، خیریهها و خصولتیها مالیاتهای خود را پرداخت کنند و از فعالان اقتصادی که سود چندانی نداشتهاند، متناسب با درآمدهایشان مالیات گرفته شود. […]
رییس کمیسیون تسهیل تجارت اتاق بازرگانی تهران
خصولتیها مالیاتهایشان را بپردازند
رییس کمیسیون تسهیل تجارت اتاق بازرگانی تهران ضمن ارزیابی عملکرد سازمان امور مالیاتی، گفت: انتظار میرود براساس توافقهای صورت گرفته نهادهای عمومی، خیریهها و خصولتیها مالیاتهای خود را پرداخت کنند و از فعالان اقتصادی که سود چندانی نداشتهاند، متناسب با درآمدهایشان مالیات گرفته شود.
به گزارش ایسنا، محسنبهرامیارضاقدس گفت: بهطور کلی در کشورهایی که اقتصادشان با رکود مواجه است، برای جلوگیری از تعمیق رکود، نرخ مالیاتی کاهش پیدا میکند اما شاهد هستیم در ۳ سال گذشته در شرایطی که رکود عمیق وجود داشته است با تصویب مجلس شورای اسلامی سهم درآمدهای مالیاتی در بودجه به صورت تکلیفی و دستوری افزایش یافت.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه فعالان اقتصادی و بنگاههای داخلی در شرایط مطلوبی به سر نمیبرند، مطمئناً افزایش مالیات از این بنگاهها مشکلات آنها را تشدید میکند و همین مسأله باعث شده است که مشکلات واحدهای تولیدی ما به ویژه در حوزههای مالیات و تأمین اجتماعی بیشتر شود و آن واحدهای بیشماری که به دلیل اجرای سیاستهای غلط دولتهای نهم و دهم به تعطیلی کشیده شدند، امکان خارج شدن از بحران را پیدا نکنند.
بهرامیارضاقدس تصریح کرد: از طرفی تسهیلات برای واحدهای تولیدی فراهم میشود اما از طرفی سازمان امور مالیاتی مکلف شده تا ۲۰ درصد مالیات بیشتری دریافت کند. یک زمان جلوی فرارهای مالیاتی گرفته میشود و مؤدیان جدید مالیاتی شناسایی میشوند اما زمانی از همان مودیان قبلی بدون آنکه سود و زیانشان بررسی شود مالیات بیشتری گرفته میشود.
عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران عنوان کرد: خوشبختانه فریادهای فعالان بخش خصوصی در دولت یازدهم نتیجه داد و باعث یک تغییر در ریاست سازمان مالیاتی شد. با آمدن رییس جدید سازمان امور مالیاتی مذاکراتی انجام شد و توافقاتی که بین هیأت نمایندگان، هیأت رییسه اتاق بازرگانی و سازمان امور مالیاتی صورت گرفت فضای تفاهم و درک متقابلی را بین دو طرف ایجاد کرد.
وی اضافه کرد: این امیدواری وجود دارد که در سایه تفاهم ایجاد شده، مالیاتهای به حقی که بر گردن همه فعالان اقتصادی است پرداخت شود و امیدوار باشیم هزینههای جاری کشور نه از محل فروش نفت بلکه از محل وصول مالیات اداره شود. همچنین آنهایی که مستحق پرداخت مالیات هستند، مثل نهادهای عمومی، خیریهها و خصولتیها، طبق قانون مالیاتهایشان را پرداخت کنند تا سهم درآمدهای مالیاتی افزایش پیدا کند و از طرفی هم سازمان امور مالیاتی آن دسته از فعالان اقتصادی که سود چندانی نداشتهاند، متناسب با درآمدهایشان مالیات بگیرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.