موانع بانکی ایران و فرانسه برطرف خواهد شد

در نشست خبری مشترک مطرح شد موانع بانکی ایران و فرانسه برطرف خواهد شد رییس مجلس شورای اسلامی گفت: روابط اقتصادی، رفع برخی موانع بانکی، بحران‌های منطقه و تروریسم، محور مذاکرات دوجانبه با رییس مجلس ملی فرانسه بود. به گزارش مناقصه‌مزایده علی‌لاریجانی، رییس‌مجلس شورای اسلامی امروز در تهران پس از دیدار دوجانبه با رییس مجلس […]

در نشست خبری مشترک مطرح شد

موانع بانکی ایران و فرانسه برطرف خواهد شد

رییس مجلس شورای اسلامی گفت: روابط اقتصادی، رفع برخی موانع بانکی، بحران‌های منطقه و تروریسم، محور مذاکرات دوجانبه با رییس مجلس ملی فرانسه بود.

به گزارش مناقصه‌مزایده علی‌لاریجانی، رییس‌مجلس شورای اسلامی امروز در تهران پس از دیدار دوجانبه با رییس مجلس ملی فرانسه در نشست خبری با حضور خبرنگاران داخلی و خارجی گفت: حضور ایشان را خیرمقدم می‌گویم.

وی ادامه داد: بین پارلمان‌های ایران و فرانسه ارتباطات خوبی در گذشته وجود داشته و فکر می‌کنم سفر ایشان نقطه برجسته در این روابط پارلمانی خواهد بود.

رییس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ما در مذاکراتی که داشتیم در زمینه توسعه روابط اقتصادی و رفع برخی موانع صحبت کردیم.

لاریجانی بحران‌های منطقه، تروریسم را از موضوعات مذاکره دوجانبه میان رؤسای مجالس ایران و فرانسه خواند و گفت: نقاط مشترکی بین ما وجود داشت و در رایزنی‌ها نگاهی به راه‌حل‌های مسایل منطقه در عراق، سوریه و لبنان داشتیم.

لاریجانی در پایان ابراز امیدواری کرد که سفر رییس مجلس فرانسه به ایران سفر موفقی باشد.

موانع بانکی ایران و فرانسه برطرف خواهد شد

در ادامه کلودبارتلون، رییس‌مجلس ملی فرانسه ضمن ابراز تشکر از دعوت ایران برای انجام این سفر، گفت: موانع بانکی ایران و فرانسه برطرف خواهد شد.

وی افزود: هیأت همراه من شامل رییس گروه دوستی ایران و فرانسه و اعضای کمیسیون دفاع و سیاست خارجی پارلمان فرانسه است.

بارتلون همچنین از ابراز تسلیت و همدردی لاریجانی به دنبال سوء قصد تروریستی در فرانسه تشکر کرد و گفت: حادثه تروریستی در فرانسه موجب تعویق سفر من به ایران شد.

رییس مجلس ملی فرانسه ادامه داد: این‌گونه مسافرت‌ها به نمایندگان مردم اجازه می‌دهد که با هم مذاکراتی در خصوص توافق هسته‌ای، بحران‌های منطقه و توسعه روابط اقتصادی و دیپلماتیک داشته باشند.

بارتلون روابط پارلمانی بین دو کشور را موجب تقویت روابط دوجانبه خواند و گفت: در زمینه روابط بین دو پارلمان این نکته را اضافه می‌کنم که مجلس ملی فرانسه به حفظ روابط بین دو پارلمان تأکید دارد. چنان‌که قبل از توافق هسته‌ای رییس کمیسیون سیاست خارجی پارلمان فرانسه سفری به ایران داشت.

وی اظهار داشت: بعد از اجرای توافق وین نیز این‌گونه سفر‌ها به ارتقای روابط دو کشور کمک می‌کند.

رییس‌مجلس ملی فرانسه با اشاره به سفر رییس‌جمهور ایران به فرانسه گفت: وزرای ایران نیز سفرهای متعددی به فرانسه داشتند و آخرین سفر مربوط به حضور وزیر محیط‌زیست فرانسه در ایران بود.

 

بارتلون ابراز امیدواری کرد: این سفر‌ها به نگارش صفحه جدیدی از تاریخ در روابط ایران و فرانسه کمک کند.