موافقت دولت با انتقال دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد به وزارت اقتصاد

هیأت وزیران با انتقال دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری‌-‌صنعتی به وزارت امور اقتصادی و دارایی موافقت کرد. به گزارش مناقصه‌مزایده، هیأت وزیران در راستای بند (ز) تبصره (۱۸) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور و به منظور بهبود عملکرد مناطق آزاد و امکان نظارت و پاسخگویی بیش از پیش، با انتقال دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد […]

هیأت وزیران با انتقال دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری‌-‌صنعتی به وزارت امور اقتصادی و دارایی موافقت کرد. به گزارش مناقصه‌مزایده، هیأت وزیران در راستای بند (ز) تبصره (۱۸) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور و به منظور بهبود عملکرد مناطق آزاد و امکان نظارت و پاسخگویی بیش از پیش، با انتقال دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری-‌صنعتی و ویژه اقتصادی به وزارت امور اقتصادی و دارایی موافقت کرد.

اختصاص اعتبار و تسهیلات بانکی برای جبران خسارات ناشی از زلزله در استان هرمزگان

هیأت دولت، مبلغ ۹۳۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال اعتبار هزینه‌ای و تملک دارایی‌های سرمایه‌ای به منظور جبران خسارات ناشی از زلزله اول و یازدهم تیر ماه سال‌جاری در بخش‌های مرکزی و مهران شهرستان بندر لنگه و بخش مرکزی شهرستان پارسیان و با مرکزیت روستای سایه خوش واقع در استان هرمزگان اختصاص داد. به موجب این مصوبه، اعتبار اختصاص یافته صرف موارد زیر خواهد شد:

– کمک بی‌عوض برای ساخت ۱۵۶ واحد مسکونی شهری و ۱۴۵۰واحد مسکونی روستایی به‌ازای هر واحد تا سقف مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال،

– کمک بی‌عوض برای تعمیر ۱۴۲ واحد مسکونی شهری، روستایی و تجاری به ازای هر واحد تا سقف مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال،

– اعتبار تملک دارایی‌های سرمایه‌ای برای مرمت راه‌های روستایی و زیرساخت‌های حیاتی (مرمت پل‌ها، راه‌ها، کانال مسیل روستا) تا سقف مبلغ یکصد میلیارد ریال.

همچنین با تصویب هیأت وزیران، مبلغ ۳۸۱۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال تسهیلات بانکی (با سود چهار درصد روستایی و پنج درصد شهری) برای جبران خسارات یاد شده در استان هرمزگان پرداخت خواهد شد. تسهیلات یاد شده شامل تسهیلات برای بازسازی بازپرداخت ۱۵ ساله (سه سال دوران مشارکت مدنی و ۱۲ سال دوران فروش اقساطی)، تسهیلات تعمیری بازپرداخت پنج ساله و تسهیلات معیشتی با بازپرداخت هفت ساله خواهد بود. دولت همچنین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ هرمزگان را موظف کرد ضمن نظارت فنی و اجرایی بر روند انجام بازسازی، گزارش عملکرد این تصویب‌نامه را در مقاطع زمانی سه ماهه به سازمان برنامه و بودجه کشور و سازمان مدیریت بحران کشور ارسال نمایند.

تعیین مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران

با تصویب هیأت وزیران، شمس‌الدین فرزادی‌پور؛ به‌عنوان مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) تعیین شد. فرزادی‌پور؛ دارای مدارک تحصیلی ATPL، INSTRUMENT، CPL، PPL (خلبانی هواپیماهای تجاری و غیرنظامی)، کارشناسی ارشد مطالعات دفاعی و علوم استراتژیک و کارشناسی هوا فضاست. از جمله سوابق مدیریتی وی می‌توان به عضویت در هیأت مدیره شرکت تعمیرات هوایی پارس و شرکت هواپیمایی پویا، کارشناس فنی محصولات هوایی در استاندارد دفاعی ایران «IDS»، عضو اصلی کمیته الگوی سامانه‌ها و تجهیزات هوایی در ستاد کل نیروهای مسلح، مدیریت تجهیز و عملیات سامانه‌های اطفای حریق و انجام عملیات اطفای هوایی در داخل و خارج از کشور و فعال‌سازی ورزش‌های هوایی با همکاری گروه‌های غیرنظامی در کشور اشاره کرد.