واردات انحصاری کالا تفاوت قیمتها را رقم میزند واردات انحصاری کالاهایی که در داخل کشور تولید نمیشود مهمترین عامل در تفاوت قیمت محصولاتی است که از بازارهای جهانی تأثیر میگیرد. حمیدگرمابی، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس دهم شورای اسلامی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران در خصوص دلایل تفاوت قیمت کالاهای موجود در بازار داخل […]
واردات انحصاری کالا تفاوت قیمتها را رقم میزند
واردات انحصاری کالاهایی که در داخل کشور تولید نمیشود مهمترین عامل در تفاوت قیمت محصولاتی است که از بازارهای جهانی تأثیر میگیرد.
حمیدگرمابی، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس دهم شورای اسلامی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران در خصوص دلایل تفاوت قیمت کالاهای موجود در بازار داخل با بازارهای جهانی گفت: مهمترین عامل مؤثر در اینباره واردات انحصاری کالا است که در داخل کشور تولید نمیشود که زمینه سودجویی و سوءاستفاده برخی از افراد را مهیا میسازد.
وی افزود: وقتی بازار با کمبودهایی مواجه میشود این افراد بازار را به نفع خود اداره میکنند در حقیقت آنها نوسانات قیمت کالا را دراختیار خود دارند.
این نماینده مجلس با اشاره به اینکه برای مقابله با این معضل باید از انحصار جلوگیری شود، افزود: باید به دنبال ارتقای تولید داخل باشیم البته این امر نیازمند حمایت همه جانبه دولت است.
این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس دهم شورای اسلامی افزود: تشدید کنترل بازار و ایجاد بستر رقابتی سالم بهطور مستقیم در کاهش قیمت تأثیر میگذارد.
وی در خصوص باورهای حاکم در اذهان عمومی در ارتباط با تفاوت قیمت تمام شده عرضه کالاهای تولید داخلی در ایران با صادرات همان کالاها در بازار جهانی تأکید کرد: تفاوت قدرت رقابتی و حفظ جایگاه محصولات صادراتی در سطح بینالملل که از نظر اصول بازاریابی و برندسازی بسیار منطقی است چنین شرایطی را رقم میزند.
گرمابی افزود: معافیت مالیاتی کالاهای صادراتی و در مقابل دریافت مالیات از تولیدات داخلی در کنار حضور واسطهها در عرضه کالا از تولید تا مصرف به دلیل کسب درآمد بیشتر از عمدهترین عوامل تفاوت قیمت میان کالاهای صادراتی و مصرف داخلی است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.