معرفی شرکتهای حاضر در بورس کالا، پتروشیمی جم بورس کالا سالهاست که محل مطمئنی برای شرکتها جهت عرضه کالا و شفافیت در فروش محصولاتشان است. این بورس به شرکتها کمک میکند تا انواع محصولاتشان را با بهترین قیمت به فروش برسانند. جهت آشنایی هر چه بهتر شما خوانندگان محترم روزنامه مناقصهمزایده با شرکتهای حاضر […]
معرفی شرکتهای حاضر در بورس کالا، پتروشیمی جم
بورس کالا سالهاست که محل مطمئنی برای شرکتها جهت عرضه کالا و شفافیت در فروش محصولاتشان است. این بورس به شرکتها کمک میکند تا انواع محصولاتشان را با بهترین قیمت به فروش برسانند. جهت آشنایی هر چه بهتر شما خوانندگان محترم روزنامه مناقصهمزایده با شرکتهای حاضر در بورس کالا همچون هفتههای گذشته در اولین روز هر هفته به معرفی یکی از شرکتهای حاضر در بورس کالا میپردازیم. با ما همراه باشید.
پتروشیمی جم
این شرکت که به اختصار JPC نامیده میشود، بهعنوان یکی از بزرگترین واحدهای تولید الفین در جهان، یکی از طرحهای توسعهای شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران در سال ۱۳۷۸ در منطقه آزاد پتروشیمی پارس در عسلویه بوده است که عمدتا به منظور تولید الفینها و پلیاتیلنهای سبک خطی و سنگین تأسیس گردیده است. شرکت پتروشیمی جم دارای واحدهای تولیدی گوناگون با ویژگیهای خاص است که از آن جمله میتوان واحدهای الفین، پلیاتیلن سنگین، پلیاتیلن خطی، بوتادین، بوتن-۱ را نام برد که ضمن ایفای نقش برجسته در زنجیره طرحهای مگاسایز منطقه ویژه اقتصادی پارس توانسته سهم خود را در بازارهای منطقه و جهان کسب و مورد توجه بازیگران اصلی صنعت پتروشیمی قرار گیرد.
دوره اجرای طرح، نصب و راهاندازی
کارهای مقدماتی اجرای طرح نظیر خاکریزی، تسطیح زمین، شمع کوبی، ایجاد ساختمانهای موقت، ایجاد تأسیسات، آب و برق به تدریج آغاز گردید در آن دوره چشمانداز شرکت با توجه به ویژگیهای منحصربهفرد آن بدین شرح تعیین و محقق گردید: «آرمان ما، توسعه توانمندی داخلی» در این دوره از عمر شرکت که مصادف با اجرای پروژه بوده است مدیریت شرکت جهت پایش نتایج و بررسی پیشرفت فعالیتها، رویکرد کنترل پروژه را انتخاب و مورد استفاده قرارداد. براساس این رویکرد کلیه اطلاعات گسترده پروژه براساس ساختار WBS تعریف شده جمعآوری، تحلیل و با اهداف مشخص مقایسه میگردید و در گزارشهای مختلف مدیریتی ارایه میشدند و نتایج گزارشهای در جلسات روزانه (سطح کارشناسی)، هفتگی (سطح مدیریتی) و ماهیانه (سطح شرکت ملی صنایع پتروشیمی) طرح و راهکارهای رفع موانع بررسی و تصمیمگیری میگردید.
دوره راهاندازی و گذار
مراحل پایانی پروژههای صنعت پتروشیمی مصادف با آمادگی شرایط برای راهاندازی واحدها و تلاش برای دستیابی به محصول منطبق و ظرفیتهای اسمی و طراحی شده بود. حساسیت و شرایط خاص این دوره یک برنامه عملیاتی دقیق و روزآمد را برای ایجاد زیر ساختها در شرکت و انتقال به شرایط عملیاتی (بهصورت پیوسته) ایجاب مینمود. رهبران شرکت در این مقطع یکساله اهداف و وظایف سالیانه تمام بخشها را مشخص و در قالب اهداف سالیانه به کلیه واحدها و کارکنان ابلاغ مینمودند.
دوره تثبیت و عملیات
پس از راهاندازی موفقیتآمیز واحدها (با ویژگیهای منحصربهفرد جهانی و دستیابی به رکورد تولید الفین در جهان) شرکت پتروشیمی جم بهعنوان بازیگر جدید و نوپا در صنعت پتروشیمی منطقه بهدنبال یافتن نقش مناسب و تثبیت جایگاه خود، رویکرد نوین و سیستماتیک طرحریزی استراتژیک را انتخاب و دنبال نمود.
JPC-History
شرکت پتروشیمی جم، در زمینی به مساحت تقریبی ۷۷ هکتار، که ۴۱ هکتار آن از طریق خشک نمودن دریا استحصال شده است در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس قرار دارد. این منطقه براساس مجوز صادره از سوی شورای عالی مناطق آزاد به منظور بهرهبرداری از منابع هیدروکربنی حوزه پارسجنوبی و انجام فعالیتهای اقتصادی در زمینه نفت و گاز و پتروشیمی تأسیس شده است. پتروشیمی جم در چارچوب برنامه سوم توسعه اقتصادی کشور به منظور بهرهبرداری اقتصادی تر از میدان گازی پارسجنوبی بهعنوان یکی از پروژههای پتروشیمی جهت اجرا در این ناحیه پیشبینی شده است. این شرکت که به عنوان طرح الفین دهم شناخته شده است، یکی از بزرگترین و مهمترین پروژههای پتروشیمی در منطقه است که محل استقرار آن در نقشه در مجاورت طرحهای فازهای گازی و پتروشیمی مشخص شده است. سهولت دسترسی به خوراک، سوخت و مواد اولیه، استفاده از امکانات جادهای و حمل و نقل دریایی، وجود فرودگاه، دسترسی به آب مورد نیاز و همچنین کمک به توسعه و عمران استان بوشهر به عنوان قطب صنعت پتروشیمی در کشور، و همچنین ایجاد ارزش افزوده و جلوگیری از سوزانیده شدن گازهای همراه نفت، ویژگیهایی است که انتخاب این مکان را برای احداث مجتمعهای پتروشیمی بارز نموده و آن را به یکی از مبادی صادرات غیرنفتی کشور مبدل نموده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.