خصوصی‌سازی‌ در کشور اصول علمی و مشخصی ندارد

حاج‌اسماعیلی، گفت: در خصوصی‌سازی‌‌ها از اصول علمی و مشخصی پیروی نشده است. یک کارشناس بازار کار گفت: واگذاری شرکت‌های خوب و قابل قبول به افراد خودمانی و ارگان‌‌ها و سازمان‌های خاص، خصوصی‌سازی نیست. حمیدحاج‌اسماعیلی در گفت‌وگو با خبرآنلاین با اشاره به عملکرد یک دهه خصوصی‌سازی در کشور، اظهار کرد: متأسفانه در خصوصی‌سازی‌‌ها از اصول علمی […]

حاج‌اسماعیلی، گفت: در خصوصی‌سازی‌‌ها از اصول علمی و مشخصی پیروی نشده است.

یک کارشناس بازار کار گفت: واگذاری شرکت‌های خوب و قابل قبول به افراد خودمانی و ارگان‌‌ها و سازمان‌های خاص، خصوصی‌سازی نیست.

حمیدحاج‌اسماعیلی در گفت‌وگو با خبرآنلاین با اشاره به عملکرد یک دهه خصوصی‌سازی در کشور، اظهار کرد: متأسفانه در خصوصی‌سازی‌‌ها از اصول علمی و مشخصی پیروی نشده است.

وی افزود: دولت‌‌ها باید رویکرد خود را نسبت به خصوصی‌سازی مشخص کند؛ این‌که از چه اقتصادی حمایت می‌کند؛ چون تاکنون هر دولتی که سرکار آمده، عنوان کرده که طرفدار بخش خصوصی است و می‌خواهد دولت را کوچک کند، اما در عمل این اتفاق نیفتاده است.

این کارشناس بازار کار تصریح ‌کرد: جدی‌‌ترین تصمیم‌گیری ‌و ‌تصمیم‌سازی که برای کوچک شدن دولت در سال‌های گذشته صورت گرفت، سیاست‌های کلی اصل ۴۴ بود، اما در اجرای آن موفق نبودیم. چه را واگذار کردیم؟ به که واگذار کردیم؟ کجاست بخش خصوصی که فکر می‌کنند شکل گرفته است.

حاج‌اسماعیلی با اشاره به عملکرد خصوصی‌سازی در دولت قبل، عنوان ‌کرد: بخشی از شرکت‌های ورشکسته را گفتند می‌فروشیم که آن‌‌ها مشتری خاصی نداشت؛ یا آن‌‌ها را به نهادهای عمومی دادند که در نهایت ضربه آن را مردم دیدند.

وی متذکر شد: شرکت‌های خوب و قابل قبول را هم که ورشکسته نبود به افراد خودمانی و ارگان‌‌ها و سازمان‌های وابسته خاص دادند، درحالی که اسم این کارخصوصی‌سازی نیست.

 

این کارشناس بازار کار با بیان این‌که ما در روش‌های اجرای سمت خصوصی‌سازی موفق نبودیم، خاطرنشان‌ کرد: اقتصادی هم که مردم را مشارکت ندهد و متکی به بخش خصوصی نباشد، بزرگ نمی‌شود. ممکن است بتواند خود را تأمین کند، اما نمی‌تواند رشد و تولید ثروت کند. در واقع آینده تضمین‌شده برای مردم نخواهد داشت.